2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En çok analarina garezi bunların bizim işimizi zorlaştırmak için babalarını bile reddeder bunlar 2 uykudan 1 e mi düşsek diyorum ama daha erken geliyor bı de uyuyor da istediği zaman kafam karışık
Biz tek uykuya düştük canım gün boyu yorgun oldugu ıcın 8 olınca uyuyor dırek . Diğer türlü gece uykusuna gecmesi cok gec oluyordu kavga kıyamet uyuyodu .

merhaba nasılsınız
Bizim azılarımız geliyormuş inanılmaz huysuz sürekli ağrısı var ve ağlıyor. Önerebileceğiniz birşey var mı?
Pedifen calpol bile iyi gelmedi
Biz daha tembeliz diş konusunda ikinci alt disimizi yeni patlattik:)Karanfili ezip zeytinyagin icinde dolapta bekletip yağı damagina sürüyorum. Tetagil diş toplari varmis onu da çok övüyorlar fiyati da uygun trendyol hepsi buradaya Bi bak istersen canim

Son düzenleme:
Kızlar bebek bezi hangi marka kullaniyosunuz yılbaşından sonra fiyatlar çok artacakmış stokmu yapsak gerçi şu anda da az değil fiyatları.slepy kullanıyorum kulot bez ama ince baya sizdiriyor bir alana ikincisi 1 tl kampanyasından almistim çok memnun kalmadim acikcasi molfix guzeldi fiyatlar ucmus baby turco deneyen varmi.

Prima kullanıyorum neyin fiyatı artmadı ki zaten , teker teker gelsinler

prima kullanıyorum canım oglumun totosu primayı kabul edıyo .yılbasına gerek yok her gun artıyor zaten fiyatlar

Ya bizim hala gündüz 3 uykusu var gece hariç ama kısa kısa nasıl uzatabilirim
Kız burdakı çoğu kısı tek uykuya düştü şükret bence kısadan kastın ne ? Benımkı 1 kere uyuyo ama 1.5-2 saat arası olıyor genelde . Baskada uyumuyo uyursa gece uykusuna gecısımız zor oluyor aksam 8 sabah 8 aralıgı uyku vaktımız 8 bucuk gbide uyanıyo . Benım oglum uykuyu cok severdi yanlıs hatrlamıyorsam senınkı gbi 2 saat dolmadan uykusu gelırdı . Son 2 aydır bişe oldu uyutmak ölüm gibi .

Ben prima premium care kullanıyorum bir tek o alerji yapmadı Oğlumda 34 aylık şu an bezden bırakmaya çalışıyoruz oda onu kullanıyordu bir tek o alerji yapmadı onada. Ama inanılmaz pahalı çift bez masrafı özellikle

En çok analarina garezi bunların bizim işimizi zorlaştırmak için babalarını bile reddeder bunlar 2 uykudan 1 e mi düşsek diyorum ama daha erken geliyor bı de uyuyor da istediği zaman kafam karışık
Tek uykuya düşünce öğle uykusu olayı daha erken bitiyor haberiniz olsun kızlar ilk kızımdan biliyorum her bebek farklı tabii ama tek uyku uyuyunca daha uzun süre uyanık kalıyorlar böylece uykuya olan dirençleri artıyor. İlk zamanlar kolay uyuyorlar ama sonradan uyku ihtaçları azaldıkça uyumaları yine zorlaşıyor. Benimki de ikinci uykuyu geç uyuyor ama mümkün olduğunca uyutmaya çalışıyorum

kızlar pazar günü 8.atak haftasına girdik.
O günden beri kızım ikinci uykuyu uyumuyor kesinlikle. Ama sabah kalktıktan sonra ilk uykusunada normal süresinde yatıyor. Yani uyku aralarında aslında artış olmadı.
Ataktan mıdır?
Sizlerde oldu mu?
Geçti mi sonrasında

Azı dişleri geliyor demistin ya canım onla da ilgili olabilir bende tetagil aldim bugun insallah kolay çıkar üst dislerimiz

Ya kısadan kastım az ama sık uyuyor bir uykuda hiç bir iş halledemşyorım o kadar uğraşıyorum hemen uyanıyor şöyle tek uykuya geçip 2 saat uyusa keşke

Bizimde ilk uyku normal saatınde ikinci uyku yok canım . Saatlercede ugrassam uyumuyo . Dişten falan degıl tek uykuya erken gectiler bnce

Tek uyku için daha erken canım, en erken 15. Ay. Erkek bebekler daha geç düşebiliyorlarmış 15-18 ay arası. Şuan 12. ay uyku gerilemesinde oldukları için 2. uykulara direniyorlar ama bu dönemde düzeninizi değiştirmeyin geçici diyorlar. Ama tabi her bebek farklı, erken geçende var. Demir şuan için dayanamaz 2 uyku gittiği yere kadar artık

Ya bizim hala gündüz 3 uykusu var gece hariç ama kısa kısa nasıl uzatabilirim

3 uyku uyuduğu için uzun uyumuyordur. 7-8 aylar arasında 2 uykuya düşüyorlar.
2 uykuya geçiş döneminde 7:00/7:30 arası uyandırıp ilk uykusunu 2:45 saat sonra 2. uykusunu da 3-3:15 saat sonra yaptırırsan hem 2 uykuya düşer hem de daha uzun uyumaya başlar. İlk 1-2 gün zorlanır ama1 haftada yeni düzene alışıyorlar. İlk zamanlar yine kısa uyusa da 3. uykuyu uyutmayıp gece uykusuna erken geçirebilirsin.

Sevgiliplath in dediğide olablır uyku gerilemesi
Valla ne oldu bilmiyorum ama canım şu an hala uyumadı
Bu arada azılar diyordu doktor sıkıntı bir ateşlendi gece burun akmaya başladı serumlar kan tahlilleri hastalanmış ondanmış kuzumun durumu. Antibiyotik başladık. Belkide sıkıntıları bu uyku durumundaki değişiklik ondandır.
Ama umarım tek uykuya düşmüyordur çünkü çok erken bunun için. Bu hızla 18-24 ay arası gündüz uykusunu bırakır allah kreşte öğretmenlerine sabır versin ileride o halde
Sevgiliplath ne kadar sürermiş bu uyku gerilemesi peki

Hastalıktan olablır cunku burunları tıkanık ya rahat nefes alamıyolar uyusada sık uyanıyolar cok gecmıs olsun benımkı normalde 8 de uyanır 10 bucuk gbi ılk uykusuna yatardı smdi 12 oluyor zar zor uyutuyorum saat aralıgu ilerlediği için dedim tek uykuya gecti heralde .

Denemeye çalışayım bunu bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…