Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. H Hufezaa nın da dediği gibi. Benim oğluş da biz çay ya da su içerken hep bardak istiyor ve içince de mutlu oluyor. Biberon kullanmıyorsa öyle verebilirsin. Üzerine dökecek biraz ama önemli olan içmesi tabi.Kızlar oğlum öksürüyor biraz da burun akıntısı var. Elma çayı vereceğim de oğlum biberon almıyor, pipette öğretmedim daha. Ben bu çayı nasıl içireceğim yaVar mı bildiğiniz bir yöntem? Kaşıkla deneyeceğim ama yarısını çıkarıcak biliyorum
Meyve suları vermiyor musun? Bebiş için faydalı. Ben nar suyu, elma ve havuç suyu veriyorumBenimki içeçek olarak ayran ve kefir dışımda birsey içmiyor bende alıştırmak istiyorum sağol tatlım bu arada geçmiş olsun biZde hastayız kaç gündür sürekli çıkan ateşimi vardı 3 gün iğne yapıldı bacaktan yarın ağızdan antibiyotik başlıyoruz
Ay sen hamile misin :) ne zamandır görmüyordum topikte hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahCanım öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. H Hufezaa nın da dediği gibi. Benim oğluş da biz çay ya da su içerken hep bardak istiyor ve içince de mutlu oluyor. Biberon kullanmıyorsa öyle verebilirsin. Üzerine dökecek biraz ama önemli olan içmesi tabi.
Bu arada enjektörle de verebilirsin. Ben Alparslana bi kaç ay önce şifalı bitki çaylarını enjektörle verdim. Hem kolay, hemde etrafa dağılmıyor.
Evet canım daha yeni. Ben beklemiyordum ki sürpriz oldu :)Ay sen hamile misin :) ne zamandır görmüyordum topikte hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahbende ikinciyi isteyip cesaret edemeyenlerdenim
Sürpriziniz daha güzel sürprizler getirir inşallah size :)Evet canım daha yeni. Ben beklemiyordum ki sürpriz oldu :)
Evet ailevi durumlardan dolayı bayadır girmiyordum. Yeni girmeye başladım buraya. Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Takviye fikri iyiymişSürpriziniz daha güzel sürprizler getirir inşallah size :)
Bizde iyiyiz şükür, çok hareketli benim kız 1 aydır yürüyor koşturmaya başladı arkasından yetişemiyorum artıken afacan dönemimiz ekstra takviye alıyorum onun enerjisine yetişebilmek için
Sularından ziyade kendilerini veriyorumMeyve suları vermiyor musun? Bebiş için faydalı. Ben nar suyu, elma ve havuç suyu veriyorum
Bende suyundan ziyade posasıyla yenmesının daha saglıklı oldugunu duymustum .rendeleyip verıyorum gerçi artık ısırıp kendı yıyebılıyoSularından ziyade kendilerini veriyorum
Kendileri de faydalı ama meyve suları da çok iyi. Mesela elma suyu sindirim sistemi için çok iyi, nar çok faydalı kan yapar, havuç suyu boyu uzatır ve gözlerini kuvvetlendirir.Sularından ziyade kendilerini veriyorum
Sağlık personeliyim ve sadece kendilerini vermeyi tercih ediyorum çocuklarımaKendileri de faydalı ama meyve suları da çok iyi. Mesela elma suyu sindirim sistemi için çok iyi, nar çok faydalı kan yapar, havuç suyu boyu uzatır ve gözlerini kuvvetlendirir.
Bende öyle yapıyorum canım önceleri cam rende de veriyordum şimdi ufak ufak kendi ısırıyor çok eğleniyorBende suyundan ziyade posasıyla yenmesının daha saglıklı oldugunu duymustum .rendeleyip verıyorum gerçi artık ısırıp kendı yıyebılıyo
Öyle mi diyosun? Peki bi açıklaması var mı canım? Bide ne şekilde veriyorsun kendilerini? Mesela elma, ayva ve havucu kabuğunu soyup dilimleyip veriyorum. Diğer meyveleri nasıl veriyorsun?Sağlık personeliyim ve sadece kendilerini vermeyi tercih ediyorum çocuklarıma
Öyle diyorum “CANIM”Öyle mi diyosun? Peki bi açıklaması var mı canım? Bide ne şekilde veriyorsun kendilerini? Mesela elma, ayva ve havucu kabuğunu soyup dilimleyip veriyorum. Diğer meyveleri nasıl veriyorsun?
Bu neydi şimdi?Öyle diyorum “CANIM”
Bu şu oluyor kısaca anlatayımBu neydi şimdi?
Bu ne agresifliktir böyle? Tamam nasıl verirseniz verin. Anneyiz fikir alış verişi yapıyoruz. Sağlıkçı olduğunuzu bilmiyordum o yüzden doktorumun bana önerdiğini size önerdim samimi bi şekilde. Sağlıkçıyım dedikten sonra bir sağlıkçı olarak ne şekilde vermem gerektiğini size sordum sizden fikir almak için. Dediğiniz gibi hiç konuşmadık. Peki bu ne saldırıdır şahsıma karşı?Bu şu oluyor kısaca anlatayım
Ben biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında iki çocuk annesi biriyim ve sağlık çalışanıyım mesleğimi ve Çoçuk sayımı belirtiyorum ki biraz tecrübeli ve meyve suyundaki şeker oranın başta insülin metabolizması dahil diğer sistemlere nasıl bir etki yarattığını biliyorum
bir arkadaştan elma çayı tarifi istedim sadece kefir ayran içiyor birde bunu deneyeyim diye siz kalktınız meyve suyu sık ver dediniz ben yine kibarca yok ben kendisini vermeyi tercih ediyorum dedim hatta bir arkadaşta evet bende öyle veriyorum dedi yine konuyu kapatmadınız yine meyve suyu AA niye ki havuç gözlere iyi geliyor dediniz birde benim siZle daha önce hiç konuşmuşluğum yok canımla cicimli konuşmalar ben konuyu kapatmak istedikçe geri konuyu açıyorsunuz
Gerçekten ban yemek istemiyorum ters bir cevap verip ama zorlamasanız artık
Buda yeni moda oldu insanları çileden çıkarıp çıkarıp sonra da ne bu agresiflik demek ben size ilk mesajlarda gayet sakin ve kibardımBu ne agresifliktir böyle? Tamam nasıl verirseniz verin. Anneyiz fikir alış verişi yapıyoruz. Sağlıkçı olduğunuzu bilmiyordum o yüzden doktorumun bana önerdiğini size önerdim samimi bi şekilde. Sağlıkçıyım dedikten sonra bir sağlıkçı olarak ne şekilde vermem gerektiğini size sordum sizden fikir almak için. Dediğiniz gibi hiç konuşmadık. Peki bu ne saldırıdır şahsıma karşı?
Ayrıca her yorumı okumuyorum başka birine yazdığınızı da okumadım. Neyse sizinle konuşulmuyormuş anladım. Bir daha yazmam
Aşımızı olduk çok ağladı çok 2 koldan 1 bacaktan ateş ve huzursuzluk yapabilirmiş 3 gün takip edeceğiz bakalim.Nasılsınız kizlar her şey yolundadır inşallah1 yaş aşısı için gittiniz mi ateş filan yaptımi merak ettim .