2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi pazarlar hanımlar
Hasta olan herkese geçmiş olsun bizde yaklaşık 1 aydık hastalıklarla uğraşıyoruz resmen Allah bizi çoçuklarımızla sınadı
Kızım önce bağırsak enfeksiyonu ardından alerji ardında idrar yolu enfeksiyonu oldu o arada oğlum orta kulak bende bağırsak enfeksiyonu oldu. Daha teni toparlıyoruz arada okudum ama kimseye birsey yazamadı
Hayatta en önemli şey sağlık gerisi boş
Çok geçmiş olsun , herkes hasta çok duyuyorum. Allah hepimize sağlık versin

İyi pazarlar hanımlar
Hasta olan herkese geçmiş olsun bizde yaklaşık 1 aydık hastalıklarla uğraşıyoruz resmen Allah bizi çoçuklarımızla sınadı
Kızım önce bağırsak enfeksiyonu ardından alerji ardında idrar yolu enfeksiyonu oldu o arada oğlum orta kulak bende bağırsak enfeksiyonu oldu. Daha teni toparlıyoruz arada okudum ama kimseye birsey yazamadı
Cok gecmıs olsun canım şimdi nasılsınız özledik vallahı senı . Gecen gün aklımdan gectin dedim heralde artık topiğe bakmıyor

Cok gecmıs olsun canım şimdi nasılsınız özledik vallahı senı . Gecen gün aklımdan gectin dedim heralde artık topiğe bakmıyor
Oğlanı ayağımda sallarken bakabilirsem bakıyorum yoksa bakamıyorum kızın hastalıkları çok yordu bağırsak ve idrar yolu enfeksiyonu olunca ardından çamaşır da çok çıkıyor

Çok geçmiş olsun canım. Valla hepimizde ayrı dertler bizim de kan testinde demir depoları boş çıkınca demir ilacının dozunu yükselttik ayda 2 kere kan veriyoruz hala belli değerler normale dönmedi. Devlet hastanesindeki doktor akdeniz anemisinden şüphelendi biz de korktuk, eğitim araştırmaya gittik daha ayrıntılı tahlil yapıldı falan derken sürekli koşturuyoruz. Çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor. Bende benim kızı emerek uyutuyorum gece emmesine de devam. Şuan keserek onu da kendimi de yıpratmak istemiyorum, nasıl olsa 1 seneye bırakacak emmeyi tamamen
Sağol canım benim .Size de çok geçmiş olsun ya inşallah sonucu belli oldu mu bebisin? İnşallah Akdeniz anemisi değildir. Allah yardımcınız olsun sağlık versin inşallah. Aynen bende öyle düşünüyorum canım napalim emebildigi kadar emsin derdindeyim ben de anne sütü sonuçta ileride bulamayacak. 2 yaşa kadar biraktirmayi düşünmüyorum ben de kendi birakmazsa bu sürede. Başka uyutma yöntemi de gelistiremedim zaten. Sizi bilmem ama hala gazına uyanıyor resmen benimki. Yildim artık şu gazdan. Adam gibi bir doktor bulup tıp fakültesinde götürmek istiyorum. Özele goturuyordum normalde ama aldı başını gitti fiyatlar. Allah sağlık versin herkese zor.
İyi pazarlar hanımlar
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağlık versin bir an önce. Ben de okuyorum herkes hasta şifa versin inşallah Rabbim herkese. Kıyamam ya valla Allah sağlık versin.

Bende istediğim zaman arayabilmek için özel tercih etmiştim hatta tanınmış bir doktordu. Gece bile arayabilirsin demişti ama adamla iletişim kuramadım. Aradığımda dinlemeden şöyle yap böyle yap diyen birisiydi sinir oldun ve bıraktım. Aynen menenjit ve muayane masrafı 960 TL istediler en son 🤦🏼‍♀️ Eşimin bir arkadaşı önerdi bize de burayı. Rutin kontroller ve aşılar için ben memnunum açıkcası.
9 Eylül Üniversitesi Hastanesi içinde ayrı bina Nevvar Salih İşgören Çocuk Hastanesi olarak geçiyor. 4 katlı bina sadece çocuklara özel o yüzden kalabalık olsa bile hep bebekler var. Perşembe günleri 16:30’dan sonra internetten randevu alıyorum ben. Ekran resmi atacağım.

Sağlıklı çocuk izlem polikliniği yazınca kendi sitesi açılıyor. Sayfanın altına inince randevu için yine en aşağıdaki sağlıklı çocuk izlem polikliniği / internet yazıyor. Oraya tıkayıp randevu oluşturabilirsin. Bende memur değilim ama sigortalı çalışanım. Oğlum benim üzerimden bakılıyor. Sizinde bir sorun olacağını sanmıyorum.
Eki Görüntüle 2964133 Eki Görüntüle 2964134 Eki Görüntüle 2964135
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 arastiracagim

Kızlar yaa doğum günleri geliyor ne yapmayı düşünüyorsunuz ben çok heycan yaptım🥰

İyi pazarlar hanımlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah hepiniz daha iyisinizdir. Allah sağlık şifa versin.

İyiyim nasıl olayım yorgunluk var onun haricinde diğer durumla alakalı çare yok elimden geleni yaptım. Böyleymiş hayırlısı. Daha iyiyim ama ilk günlere nazaran canım
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım benim. Bebişe takrar geçmiş olsun. Bir an önce ağrıları geçsin inşaAllah.

12. ayda uyku gerilemesi varmış 🤦🏼‍♀️ Bizimki sürekli emmek istemiyor ama kucağımda gözleri yarı açık uyuyor. Dalamıyor 1-2 saat. O şekilde yerine koyarsam uyanıyıp ağlıyor. Babasında da durmuyor kesinlikle. Sanki yabancı birindeymiş gibi katıla katıla ağlıyor. Benim kucağıma gelince koyuyor kafasını öyle yatıyor. Çok zor geçiyor uykuya. Bu dönem anneye düşkünlüğü artıyormuş o yüzden sanırım sadece beni istiyor yavrum. Güzel bişey ama gece çok yoruluyorum artık 🥲
Ne ataklardan ne gerilemelerden geçtik, bu da gelir bu da geçer 😄
Yaklaşık 10 gündür özellikle gece uykusuna dalması 45 dk 1 saat sürüyor huni takip evde dolanicm az kaldı 🤪 ve evet benim velet de babasıyla uyurdu ama artık uyumuyor inşallah biran önce geçer bu dönemleri 🤗

Yaklaşık 10 gündür özellikle gece uykusuna dalması 45 dk 1 saat sürüyor huni takip evde dolanicm az kaldı 🤪 ve evet benim velet de babasıyla uyurdu ama artık uyumuyor inşallah biran önce geçer bu dönemleri 🤗
Hem kendilerine hem bize eziyet ediyorlar ya, uyu işte mis gibi ne var yani 🤣 Demir 2. gündüz uykusuna direniyordu, gece çabuk uyuyup 1 saat sonra uyanıyor 3 saat uyumuyordu. Ve ben odada olduğum halde durmuyor babasında ya, katıla katıla ağlıyor sıpa. Eskiden ne güzel uyurdu babasında 🥲 her gün huyları değişiyor vallahi
Uyanma huyu geçiyor gibi, düzeliyor yani. Huniye gerek kalmadan atlatıcaz inşallah 😄

Hem kendilerine hem bize eziyet ediyorlar ya, uyu işte mis gibi ne var yani 🤣 Demir 2. gündüz uykusuna direniyordu, gece çabuk uyuyup 1 saat sonra uyanıyor 3 saat uyumuyordu. Ve ben odada olduğum halde durmuyor babasında ya, katıla katıla ağlıyor sıpa. Eskiden ne güzel uyurdu babasında 🥲 her gün huyları değişiyor vallahi
Uyanma huyu geçiyor gibi, düzeliyor yani. Huniye gerek kalmadan atlatıcaz inşallah 😄
En çok analarina garezi bunların 😄 bizim işimizi zorlaştırmak için babalarını bile reddeder bunlar 😂 2 uykudan 1 e mi düşsek diyorum ama daha erken geliyor bı de uyuyor da istediği zaman kafam karışık 🤔

X