- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 40
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, ama 1 hafta daha bekle bence acele etme 9.haftaya kadar duyanlar var kese ve bebek gelişimi vs her şey normalse. Diğer doğumların normalmiydi sezeryanmıydı?selam kızlar
Nasılsınız
Yazamadım son günlerde karmakarışıktım.
Bugün doktoruma gittim 7. Hafta ve maalesef kalp atışı yoksonlandırmak durumundayım. Çarşamba gideceğim.
Amin canım inşallah teşekkür ederimNice yaslara.. nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara..
Bizimki 2,5 hafta sonra insAllah. Ilk dogum gunumuzu babamizdan uzak Türkiyede gecirecegiz ama olsun iki kere kutlanacak.
Hediye daha almadik Fisher Price in mi fiyorsun
Çok üzüldüm canım ama bence de bekle biraz daha belli olmaz.selam kızlar
Nasılsınız
Yazamadım son günlerde karmakarışıktım.
Bugün doktoruma gittim 7. Hafta ve maalesef kalp atışı yoksonlandırmak durumundayım. Çarşamba gideceğim.
Gece uyanmalara çözüm bulan gelsinBu arada hala geceleri çok uyanıyoruz uyku problemimiz bebekliginden beri aynı hoc değişmedi
Sezeryan canım.Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, ama 1 hafta daha bekle bence acele etme 9.haftaya kadar duyanlar var kese ve bebek gelişimi vs her şey normalse. Diğer doğumların normalmiydi sezeryanmıydı?
Büyüdükçe düzelmeleri gerekmiyor mu yaGece uyanmalara çözüm bulan gelsin
Canım sen tevekkül et gerisini Allaha bırakSezeryan canım.
Aynı Doktor 2 hamileliğim ve doğumumda vardı. Bu 3. Gebelik için riskli dedi. Dikişlerimin iyileşmediğini kardiyak sorunlarımın olduğunu ve bunun zaten zorluğunu ikinci doğumumda ciddi anlamda yaşadığımı hatırlattı.
Kalp atışı olsaydı bile ben riskler göz önüne alındındığında aile gibiyiz çiğdem sonlandırman taraftarıyım dedi. Bende en azından 8.haftaya kadar pzstye kadar beklemek istiyorum. Bir taraftan da korkmuyor değilim. Yarını iptal ettik zaten. Öyle zor bir durumda kaldım ki. 40 ayda 3 doğum yapmış olacağım herşwy yolunda bile gitse. Korkuyorum iki tane çocuğum var. Bir taraftanda birimiz vazgeçecekse o ben olmayayım istiyorum.
Yav niye bulamıyoruz bilmiyorumGece uyanmalara çözüm bulan gelsin
Cok guzel bi hediye ilk senden duydum bende ogluma eğitici köpekçiği alabılırım . İlgisini cektimi kızının ?Amin canım inşallah teşekkür ederimevet fisher price in . Anladım kuzum uzak olmak zor ama Allah sağlık versin gerisi halledilir..
Maşallah canım ilk yürüyen senınkı galıbaBüyüdükçe düzelmeleri gerekmiyor mu ya
Bizde tam tersi oldu. 11inde 1 yaşına gireceğiz. Gece ağlayarak uyanmalar acıkmalar. Birde iki gün önce başladık yürümeye bıraksak gecede yürüyelim o durumdayız
Benımkıde süreklı kalkıp emmek istiyor tükendım artık sütüm yetse sıkıntı yok okdr cok kalkıp emmek istiyorki süt de kalmıyo .Yav niye bulamıyoruz bilmiyorum
Aynen işte ondan vazgeçemiyorum. Birimiz vazgeçecekse o olsun diyip bıraktım. Bekleyeceğim.Maşallah canım ilk yürüyen senınkı galıbadiğer konu için rabbim hakkına hayırlısını nasip etsin . Burda bi arkadaş demişti mercimek tanesi kadarda olsa evlat evlat işte diye . ondanda kalp atısı duyulmadı alıcaklardı son anda duyuldu.
Doğum günü kutlu olsun şimdiden miniginin canım. Benim kızın 5 dişi oldu 2 aşağıda 3 yukarıda. Üstteki dişleri arka arkaya 3 tane çıkardı. Çok geçmiş olsun canım bu arada Rabbim şifa versin inşallah.Kızla merhabalar nasılsınız ne var ne yok bebisler nasıl bizim de dogumgunumize az kaldı 26 Kasım biz erken doğum günü kutlaması yaptık mecburi sebeplerden dolayı ama surekli hastayız ne yaparsak yapalım geçmedi geçmiyor 1 2 gün iyi oluyor sonra yine devam dişler ne alemde bizim 4 var ama sanki gelecek dişler kapıda gibi
Maşallah kuzuya canım. Ne güzel emeklemesi. Çok hevesliyim emeklemesine ama sanırım ben görmeyecegim. Emeklemiyor. Emeklemeden mi yürüyecek ne yapacak anlamadım gitti.Kizlar gunaydin iyisiniz inşallah ekrar hamiş arkadaslar 9. Haftaya kadar normal sanıyorum geç döllenme vs olunca burda bı arkadaşında öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam tam alincakti başka doktora gidince duyulmustu biz daha iyilesemedik . Son günlerde kızımın kafası çok terler oldu emerken uyurken filan sırtı filan normal bu yüzden mi geniz akıntısı geçmedi acaba iğneler bitti yarın kontrole götüreyim dedim . İki gundur de emeklemeye başladı acayip şaşırdık birden olduğu için
Evet canım bayıldi. Şarkılarında oynuyor sürekli çok hoşuna gitti. Ben bir kaç oyuncak seçmiştim sonra kızıma gösterdim netten en çok ilgisini çeken bu oldu. Eliyle gel falan yapıp gel gel diye deli oluyordu telefondan gösterdiğinde. Mutlu oluyordu. Onu aldık bizde. Görünce acayip bayıldı. Şarkıları çok hoşuna gitti.Cok guzel bi hediye ilk senden duydum bende ogluma eğitici köpekçiği alabılırım . İlgisini cektimi kızının ?
Banada öyle dediler bende çok stres yaptım ama hep yarıda kesiliyodu . Bı bacağı atamiyodu . Eşim stiker tarzı şeyler almıştı onları yapıştırdım almaya çalışırken emekledigini farkettik o heyecanla gitti ağzımız açık kaldı öyle çok gidemesede başladı sonuçta canım darısı yürümeyeDoğum günü kutlu olsun şimdiden miniginin canım. Benim kızın 5 dişi oldu 2 aşağıda 3 yukarıda. Üstteki dişleri arka arkaya 3 tane çıkardı. Çok geçmiş olsun canım bu arada Rabbim şifa versin inşallah.
Maşallah kuzuya canım. Ne güzel emeklemesi. Çok hevesliyim emeklemesine ama sanırım ben görmeyecegim. Emeklemiyor. Emeklemeden mi yürüyecek ne yapacak anlamadım gitti.
Evet canım bayıldi. Şarkılarında oynuyor sürekli çok hoşuna gitti. Ben bir kaç oyuncak seçmiştim sonra kızıma gösterdim netten en çok ilgisini çeken bu oldu. Eliyle gel falan yapıp gel gel diye deli oluyordu telefondan gösterdiğinde. Mutlu oluyordu. Onu aldık bizde. Görünce acayip bayıldı. Şarkıları çok hoşuna gitti.
Sen olma canım Allaha bırak inşallah en hayırlısı neyse o olur aileniz ve sağlığın için, geleceği varsa sağlıklıysa biraz daha bekle sabret engel olma gelişine mucizesiyle gelir sana, yoksada gelecek hafta da kalp atışı duyulmazsa zaten yine senin elinde olan bir durum değil. İnşallah çabucak toparlarsın sağlığını her iki durumdada.Sezeryan canım.
Aynı Doktor 2 hamileliğim ve doğumumda vardı. Bu 3. Gebelik için riskli dedi. Dikişlerimin iyileşmediğini kardiyak sorunlarımın olduğunu ve bunun zaten zorluğunu ikinci doğumumda ciddi anlamda yaşadığımı hatırlattı.
Kalp atışı olsaydı bile ben riskler göz önüne alındındığında aile gibiyiz çiğdem sonlandırman taraftarıyım dedi. Bende en azından 8.haftaya kadar pzstye kadar beklemek istiyorum. Bir taraftan da korkmuyor değilim. Yarını iptal ettik zaten. Öyle zor bir durumda kaldım ki. 40 ayda 3 doğum yapmış olacağım herşwy yolunda bile gitse. Korkuyorum iki tane çocuğum var. Bir taraftanda birimiz vazgeçecekse o ben olmayayım istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım bekleyeceğim bir hafta daha. En azından pzstye kadar. Yine yoksa kısmet değilmiş zaten çarem yok.Sen olma canım Allaha bırak inşallah en hayırlısı neyse o olur aileniz ve sağlığın için, geleceği varsa sağlıklıysa biraz daha bekle sabret engel olma gelişine mucizesiyle gelir sana, yoksada gelecek hafta da kalp atışı duyulmazsa zaten yine senin elinde olan bir durum değil. İnşallah çabucak toparlarsın sağlığını her iki durumdada.
Maalesef canavar bunlarBenımkıde süreklı kalkıp emmek istiyor tükendım artık sütüm yetse sıkıntı yok okdr cok kalkıp emmek istiyorki süt de kalmıyo .
Amin canim benimDoğum günü kutlu olsun şimdiden miniginin canım. Benim kızın 5 dişi oldu 2 aşağıda 3 yukarıda. Üstteki dişleri arka arkaya 3 tane çıkardı. Çok geçmiş olsun canım bu arada Rabbim şifa versin inşallah.
Maşallah kuzuya canım. Ne güzel emeklemesi. Çok hevesliyim emeklemesine ama sanırım ben görmeyecegim. Emeklemiyor. Emeklemeden mi yürüyecek ne yapacak anlamadım gitti.
Evet canım bayıldi. Şarkılarında oynuyor sürekli çok hoşuna gitti. Ben bir kaç oyuncak seçmiştim sonra kızıma gösterdim netten en çok ilgisini çeken bu oldu. Eliyle gel falan yapıp gel gel diye deli oluyordu telefondan gösterdiğinde. Mutlu oluyordu. Onu aldık bizde. Görünce acayip bayıldı. Şarkıları çok hoşuna gitti.