2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar bebeğim gece hep üstünü açıyor. Tulum almak istiyorum ama karar veremedim. Hangi marka önerirsiniz? Elyaflı mi? Elyafsız mi? Tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.

Bizdede güvenlık acıısndan sorun oldu canım . Oglum yürütecteyken egılıp yerden almaya calısıyordu oyuncaklarını. Ikı kere yüzüstü düştü cok korkmustum . Artık cok zorda kalmadıkca koymuyorum . Diğer türlü cok erken aylarda koyulmadıgu sürece sıkıntı olmaz bence .

Evet canım dikkat etmek lazım, benim oğlumda eğilip almaya çalışıyor hep başındayım. Hareketlenmesinde ve yürüme çabasının artmasında cok faydalı oldu bizde.
Kıyamam canım şimdi iyidir inşallah. Allah yardımcın olsun bitanem ya. İnşallah iyileşir bir an önce. Bebeğin hasta olması çok kötüymüş gerçekten insan hem psikolojik olarak hem bedenen çok yıpranıyor.

Benimki yattığı yerden de kalkmiyo. Hayırlısı. Benimkine de öyle demeye başladılar. Napim elimden bir şey gelmiyor ne zaman kendinde o gücü hissederse o zaman yürür.

Evet canım bence de. Erken koymadım bende yurutece. İki haftadır biniyo. Ama eşim de diyo faydası oldu yürümesi duzgunlesti diyo. Bizde de olumsuz bir etkisi yok şimdilik kuzum.

Dikkat edince çok sorun olmaz insallah canim 🥰

Arkadaşlar bebeğim gece hep üstünü açıyor. Tulum almak istiyorum ama karar veremedim. Hangi marka önerirsiniz? Elyaflı mi? Elyafsız mi? Tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Ebebekten almıstjm ben 1.5 tog olandan canım cok incelemedım aldım giydirdim sorun yok suanlık sıcak tutuyo 100 tl falandı

Azimle ile başlayan atasözü dimi😂
Aynen kuzum azimle başlayan 😂😂
Evet canım dikkat etmek lazım, benim oğlumda eğilip almaya çalışıyor hep başındayım. Hareketlenmesinde ve yürüme çabasının artmasında cok faydalı oldu bizde.

Dikkat edince çok sorun olmaz insallah canim 🥰
İnşallah canım dikkat ediyoruz bakalım 🥰

Selam kizlar nasilsiniz? Ben beyadir giremedim ya. Umarim bebisler iyidirler. Aramizda yasina girenler oldumu? Ne aldiniz bebislerinize?
İyiyiz şükür canım sen nasılsın bebisin nasıl? Evet canım yaşına girenler var benim kızım da yaşına girdi. Eğitici köpekçiğin kızkardeşini aldık biz hediye olarak. Senin bebiş ne zaman giriyor yaşına. 🥰

İyiyiz şükür canım sen nasılsın bebisin nasıl? Evet canım yaşına girenler var benim kızım da yaşına girdi. Eğitici köpekçiğin kızkardeşini aldık biz hediye olarak. Senin bebiş ne zaman giriyor yaşına. 🥰

Nice yaslara.. nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara..

Bizimki 2,5 hafta sonra insAllah. Ilk dogum gunumuzu babamizdan uzak Türkiyede gecirecegiz ama olsun iki kere kutlanacak.

Hediye daha almadik Fisher Price in mi fiyorsun

selam kızlar
Nasılsınız
Yazamadım son günlerde karmakarışıktım.
Bugün doktoruma gittim 7. Hafta ve maalesef kalp atışı yok 😔 sonlandırmak durumundayım. Çarşamba gideceğim.
Canım, bizde 7. haftada kalp atışını duyamamıştık. Doktor haftaya gel demişti. 8. haftada gittik o zaman duyduk. Bir hafta daha beklenemezmi acaba. çünkü doktorlar bu şekilde bazen yanıltıyorlar. Ben bununla ilgli yazmıştım. Başka bir konuya, doktor yüzünden bebeğimi kaybedecektim. İlk başta bizde sorun yaşadık

Kızla merhabalar nasılsınız ne var ne yok bebisler nasıl bizim de dogumgunumize az kaldı 26 Kasım biz erken doğum günü kutlaması yaptık mecburi sebeplerden dolayı ama surekli hastayız ne yaparsak yapalım geçmedi geçmiyor 1 2 gün iyi oluyor sonra yine devam dişler ne alemde bizim 4 var ama sanki gelecek dişler kapıda gibi 😁😁😁

X