Amin canım inşallah teşekkür ederimevet fisher price in . Anladım kuzum uzak olmak zor ama Allah sağlık versin gerisi halledilir..
Sağlık önce gelir tabii ki canım hayırlısı olsın hakında, 2 evladın var onları sana seni onlara bağışlasın rabbimSezeryan canım.
Aynı Doktor 2 hamileliğim ve doğumumda vardı. Bu 3. Gebelik için riskli dedi. Dikişlerimin iyileşmediğini kardiyak sorunlarımın olduğunu ve bunun zaten zorluğunu ikinci doğumumda ciddi anlamda yaşadığımı hatırlattı.
Kalp atışı olsaydı bile ben riskler göz önüne alındındığında aile gibiyiz çiğdem sonlandırman taraftarıyım dedi. Bende en azından 8.haftaya kadar pzstye kadar beklemek istiyorum. Bir taraftan da korkmuyor değilim. Yarını iptal ettik zaten. Öyle zor bir durumda kaldım ki. 40 ayda 3 doğum yapmış olacağım herşwy yolunda bile gitse. Korkuyorum iki tane çocuğum var. Bir taraftanda birimiz vazgeçecekse o ben olmayayım istiyorum.
İyi geceler canım çok şükür diyelim iyi olmaya çalışıyoruz uykusuz, yorgun, bitkinİyi geceler arkadaşlar . İnşaallah herkes iyidir bebişleri ile . Bi şey soracağım menenjit aşısınıyaptırdınız mı
CanımMaşallah canım ilk yürüyen senınkı galıbadiğer konu için rabbim hakkına hayırlısını nasip etsin . Burda bi arkadaş demişti mercimek tanesi kadarda olsa evlat evlat işte diye . ondanda kalp atısı duyulmadı alıcaklardı son anda duyuldu.
Maşallah kuzularaCanımSevgiliplath ın bebişi de yürüyordu benimki de yaklaşık 1 aydır yürüyor maşallahı var diş konusunda benimki de yavaş biraz sağlıklı olsunlar da dişler de çıkar yürürler de her bebek farklıdır
Şifa olsun inşallah cnmİyi geceler canım çok şükür diyelim iyi olmaya çalışıyoruz uykusuz, yorgun, bitkinsen nasılsın? Evet canım biz 2 doz yaptırdık 7.ve 9.aylarda bu ayda 3.dozumuz yapılacak nasip olursa.
Canım alışkanlıktan kalkıyordur. Doktorlar 9. Aydan sonra bebeklerin gece acıkmadan uyuyabileceğini söylüyor. Gündüz yeterli protein alırsa gece uyanmazlarmış. Emzik tutuyor mu? Her uyandığında emzirme su falan ver. Mesela gecede 5 kere kalkıyorsa önce 4 sonra 3 kere azaltarak emzirmeyi dene. Bir kaç gün huysuzlanır ama çabuk alışıyorlar. Muhtemelen uykuya dönmek için emmek istiyor.Benımkıde süreklı kalkıp emmek istiyor tükendım artık sütüm yetse sıkıntı yok okdr cok kalkıp emmek istiyorki süt de kalmıyo .
Biz de 9-11. aylarda 2 doz bexsero yaptırdık. 13. ayda nimenrix tek doz, bexsero da rapel yapılacak. Menenjit aşıları bitmiş olacakİyi geceler arkadaşlar . İnşaallah herkes iyidir bebişleri ile . Bi şey soracağım menenjit aşısınıyaptırdınız mı
Daha erken değil mi canım 7.hafta bence bekleyebilirsin Rabbim verdiyse kuzucuğu bir hikmeti vardır sağlıkla kucağına alırsın inşallahselam kızlar
Nasılsınız
Yazamadım son günlerde karmakarışıktım.
Bugün doktoruma gittim 7. Hafta ve maalesef kalp atışı yoksonlandırmak durumundayım. Çarşamba gideceğim.
Benim oğlanda öyleKızla merhabalar nasılsınız ne var ne yok bebisler nasıl bizim de dogumgunumize az kaldı 26 Kasım biz erken doğum günü kutlaması yaptık mecburi sebeplerden dolayı ama surekli hastayız ne yaparsak yapalım geçmedi geçmiyor 1 2 gün iyi oluyor sonra yine devam dişler ne alemde bizim 4 var ama sanki gelecek dişler kapıda gibi
Benimki de tam tersi güzel uyurken son 1 aydır sürekli uyanıyor geri yatmıyor emmek istiyor hep bitmiş durumdayımBu arada hala geceleri çok uyanıyoruz uyku problemimiz bebekliginden beri aynı hoc değişmedi
Aynen canım benim meraklı da öyle tüm odaları geziyor sabah kalkınca ablalarının kapısına gidip vura vura uyandırıyorMaşallah kuzularaevet canım benim oğlum da yaklaşık 1 aydır yürüyor. Son haftalarda artık diğer odalara kaçmaya başladı. Önceden sadece yanımda yürüyordu sıpa şimdi arkamı dönmeye gelmiyor, kaçıp gidiyor
Diş’te her bebekte farklı, sağlıklı olsunlar da illaki dişte çıkaracaklar, yürüyecekler de
15. Aydan sonra da oluyormuş heralde . Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Şifa olsun kuzuyaBiz de 9-11. aylarda 2 doz bexsero yaptırdık. 13. ayda nimenrix tek doz, bexsero da rapel yapılacak. Menenjit aşıları bitmiş olacak
Evet canım yanlış hatırlamıyorsam bexsero 15. aydan sonra da 2 doz ama 24. ay da yaptırırsan tek doz yeterli oluyormuş. 24 biraz geç oluyor bence ne kadar erken o kadar iyi. Nimenrix de yasından sonra tek doz yeterli diye biliyorum. Şifa olsun kuzulara15. Aydan sonra da oluyormuş heralde . Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Şifa olsun kuzuya
Canım ablası içim hasta olacağını anladığın an 1 diş çiğ sarımsağı minik minik kesip yedir, zorlanırsa yoğurtla falan verebilirsin. Küçüğe de aynı şekilde verebilirsin. Öksürük içinde şurup önermiyorlar, balgamı baskılayıp ciğerlere inmesine ve bronşite çevirmesine sebep oluyormuş. Her ne kadar can sıkıcı bir durum olsa da öksürmeleri iyi. 2-3 hafta sürebiliyor hastalıktan sonra.Daha erken değil mi canım 7.hafta bence bekleyebilirsin Rabbim verdiyse kuzucuğu bir hikmeti vardır sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim oğlanda öylesık sık hasta oluyoruz ablası 1.sınıf sürekli getiriyor hastalık Allah yardımcımız olsun bebeğin hasta olması çok zor bizde yine öksürük var malesef
Ahahaj yerim yaaAynen canım benim meraklı da öyle tüm odaları geziyor sabah kalkınca ablalarının kapısına gidip vura vura uyandırıyoryarım saatte tüm odaları birbirine katma becerisine sahip
Canım ablası içim hasta olacağını anladığın an 1 diş çiğ sarımsağı minik minik kesip yedir, zorlanırsa yoğurtla falan verebilirsin. Küçüğe de aynı şekilde verebilirsin. Öksürük içinde şurup önermiyorlar, balgamı baskılayıp ciğerlere inmesine ve bronşite çevirmesine sebep oluyormuş. Her ne kadar can sıkıcı bir durum olsa da öksürmeleri iyi. 2-3 hafta sürebiliyor hastalıktan sonra.
Yine bebiş için çiğ sarımsağı ezip üstünü geçecek kadar zeytinyağında bekletip gece uyurken ayak altlarına sürebilirsin. Öksürüğe iyi geliyormuş
Ahahaj yerim yaaDemir de öyle her gün 1537273 kere odaları geziyor ve her seferinde ilk defa o odaya giriyormuş gibi heyecanlanıp koşa koşa gidiyor çekmecelere kilit koymanın vakti geldi de geçiyor
Canım ben gece emmeyi bıraksın istemıyorum oglum ek gıdaya hala alısabılmıs degıl. Gece emdiği zaman işime gelıyor aslında .28 kaısmda 11 aylıık oluyor benımkı ama hala kahvaltı püreleranne sütü işe gecınıp gidiyorux corba asla içmiyo kusuyo. Yenu yenı pilav tavuk falan yemeye basladıCanım alışkanlıktan kalkıyordur. Doktorlar 9. Aydan sonra bebeklerin gece acıkmadan uyuyabileceğini söylüyor. Gündüz yeterli protein alırsa gece uyanmazlarmış. Emzik tutuyor mu? Her uyandığında emzirme su falan ver. Mesela gecede 5 kere kalkıyorsa önce 4 sonra 3 kere azaltarak emzirmeyi dene. Bir kaç gün huysuzlanır ama çabuk alışıyorlar. Muhtemelen uykuya dönmek için emmek istiyor.
Benimde kizimin ek gida sureci biraz kotu gidiyor gunduzleride emmeyi birakti gece sadece uyku arasinda emiyorCanım ben gece emmeyi bıraksın istemıyorum oglum ek gıdaya hala alısabılmıs degıl. Gece emdiği zaman işime gelıyor aslında .28 kaısmda 11 aylıık oluyor benımkı ama hala kahvaltı püreleranne sütü işe gecınıp gidiyorux corba asla içmiyo kusuyo. Yenu yenı pilav tavuk falan yemeye basladı
Ben dogdugundan beri lcw nin uyku tulumunu aliyorum cok memnunumArkadaşlar bebeğim gece hep üstünü açıyor. Tulum almak istiyorum ama karar veremedim. Hangi marka önerirsiniz? Elyaflı mi? Elyafsız mi? Tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.