2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hareketli kitap almıştım o kadar ilgisini çekti ki onu mu kasdetiyosun bilmiyorum . Onun dışında halkaları seviyo ama henüz kendi dizemiyor onu kesfedemedi . Piyanomuz telefon var onlarlada zaman geciyorOnun dışında etkinlik yapıyorum renkli kurdeleden çekmeye calisiyo filan yada batla biseyler yapistiriyorum onları almaya calisiyo bu tarz şeyler ciddi anlamda oyalıyor geçen mesela eşim stiker almıştı onları duvara yapıştırdım bı baktım ki emekliyo çok şaşırmıştım mesela mıknatıslı magnetler var meyve ve hayvanli mutfakta onlar oyalamiyo planlıyorum ama boyutlar sanırım küçük .Bazen oyuncakları saklıyorum yanlış hatırlamıyorsam şuan bir hafta göremediği şeyleri unutuyolarmis geri çıkardığımda ciddi anlamda zaman geçiriyo

Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin hemen saklamaya baslayayim Kurdeleden etkinligi nasil yapiyorsun?

Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin hemen saklamaya baslayayim Kurdeleden etkinligi nasil yapiyorsun?
Canım benım oglum oyuncaklarla oynamıyo malesf nerde sacma bıse var o ilgisini cekıyo . Mesela tahta bi havanım vardı mutfakta sarımsak falan eziyodum içinde nasıl başardıysa onu aşırmıs bi baktım kendıde havanla oynuyo ama oyle böylr degıl aşırı keyif alıyo bu gun kargom geldi koli benden once kendi kosuyo acmaya calsıısyo bende engellemedım bantları beraber söktük .

Gece beslenmesini bende kesmedim canım, öneren doktorlar var ama faydası olmasa gece sütün içeriği değişmezdi. Mesela gece uykuya rahat geçmesini bile sağlıyormuş. Bende 2 yada 3 kere emziriyorum gece. Kendisi o şekilde uyanıyor. Söylemek istediğim her uyandığında emzirme. Mesela gece kalkıp 1-2 kez çekip bırakıyorsa bu alışkanlıkmış ama normal karnını doyuracak kadar emiyorsa o acıktığı içinmiş.
5 kere kalkıyorsa azaltarak 2 veya 3’e düşünebilirsin. Yada rüya öğünü yapabilirsin. Onu da genelde 11 ve gece 3 olmak üzere 2 kere yapıyormuşsun

Rüya öğünü nedir

Ben yoğurt kabini filan deliyorum aklıma ne geliyorsa bu tarz bişey oluyo oyaliyo en azından . Daha bir sürü şeyler var da şuan erken sanırım. Mesela geçen kaba ılık su koydum biraz öyle oynadı oyuncaklarla ama islaniyo haliyle onun içinde erken dün mesela kabuğuyla portakal filan verdim yarım saat oyalandi öyle böyle biseyler üretmeye çalışıyorum. Mesela atıştırmalık var özellikle dışarı için çok oyaliyici sert gorunuyo ama direk ağızda eriyor mizirdaninca ondan da veriyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-28-12-32-24-05_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2021-11-28-12-40-58-68_d68b818cd5bd61ae416a0d338e6193b1.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2021-11-28-12-40-55-17_d68b818cd5bd61ae416a0d338e6193b1.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 39
En çok ilk arabam tarzı birbisikleti vardı yazın bahçede geziyordu onu eve aldım temizleyerek ve neredeyse hep onunla ... üzerinde babası hızlı gezdiriyor ben yavaş bazen de inip bisikleti inceliyor kendi itiyor tekerlekleriyle oynuyor vs. Yani izin versem bütün gün onunla oynar ama bezen saklıyoruz onun dışında cırt çiftli kitabı ve hareketli kitabını seviyor.. 3boyutlu hayvanlar piyanosu.. bul tak ..vs

Çok güzel bir etkinlik olmuş ben de renkli ponponlar aldım kaba doldur boşalt yapıyoruz motor kasları için..
Suyu bizimki de çok seviyor ah ıslanma sorunu olmasa şu ve sünger ile çok severek oynar

Çok güzel bir etkinlik olmuş ben de renkli ponponlar aldım kaba doldur boşalt yapıyoruz motor kasları için..
Suyu bizimki de çok seviyor ah ıslanma sorunu olmasa şu ve sünger ile çok severek oynar
Ponponu bende gördüm ama farkında olmadıgi için her şeyi ağzına atar oldu almaya kalkissam direk agzini kitliyo dün mesala sünger parçası ağzına almış bende o an fark etmedim ne aldığını ağzını kitledi direk ogureu kendi cikardi Allah korusun iyi ki yapışmadi boğazına filan yoksa oda çok güzel oyalar mesela elimde biseyi saklıyorum hangisinde filan diye soruyorum bulunca çok seviniyo direk kendini alkisliyo sahi bebekleriniz burun göz filan onlar nerde gösterebiliyor mu yada bul tak oyuncaklarını yerleştirmeye calisiyomu erken mi bunlar için bilemedim her çocuğun gelişimi farklı ama elimden geldiğince uğraşıyorum şuan bay gel alkış kırmızı balık sar makari öpücük atiyo aklıma gelen bunlar

İyi geceler canım çok şükür diyelim iyi olmaya çalışıyoruz uykusuz, yorgun, bitkin sen nasılsın? Evet canım biz 2 doz yaptırdık 7.ve 9.aylarda bu ayda 3.dozumuz yapılacak nasip olursa.
Canım 3.dozu kaç aylıkken yaptıracaksın bizim doktor 13 aylıkken demişti acaba ben mi yanlış hatırlıyorum

Canım bizim 7 Aralıkta doluyor 12.ayımız 8 aralıktada aşı için gideceğiz. 1 yaş aşıları ve menenjit aşısı o gün yapılacak bir aksilik olmazsa inşallah.

Benim kızda gel gel ypıyor çok güzel anne diyo alkış ve bultak oyuncağını takmaya başladı

Supersin bakacagim hemen cok tesekkurler

selam kızlar
Sabah doktor kontrolüm vardı
Maalesef kalp atışı yok.
Yarın sabah sonlandıracağız.
Doktor ben söyledim beklemen yersizdi çiğdem dedi. Ama acaba kalmadı içimde. Kısmet diyorum.
Ben birde birşey sormak istiyorum. Bebekleriniz destekle mi uyuyorlar yoksa kendi kendilerine mi?

Çok üzüldüm canım. Hakkında hayırlısı olsun.

Tabi senin alışman da zor olur uykusuzluğa ben doğduğundan beri unuttum uyumayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…