Biz aylık kontrollere gitmiyoruz canım . Doktora gore degıl ogluma gore ilerliyorum ben . Anne sütü de alıyor zaten yediklerinin içindede su oluyor . O zaten istediği zaman biberonu alıyor elıne200-400 cc gibi mi cnm maşaallah yetiyordur heralde Dr. Bişey dedi mi
Amin canım. Sen nasılsınSelam kizlar umarim herkes iyidirUzun zamandir giremiyordum dogum gunu telaslari baslamis ne cabuk gecti zaman saglikla guzellikle buyusunler insallah
Bende böyle çiçekler koymak istiyorum aralarınaYarın da benim minik kızımın doğum günübu hafta sonu kutlayacağız inşallah çok heyecanlıyım internette böyle bir örnek görmüştüm burdakiyle aynı renk balonlar aldım buna benzer süslemeyi düşünüyorum, bir de led sararım balonların arasına belki daha hoş durur. Fikir olsun sizlere de
Cok guzel canım gününüzde güzel gecsin inşBu elbiselere çok hevesim vardı
Bende siparişi verdim
İnşallah hayırlısıyla kutlamak nasib olur
Çok doğru cnmBiz aylık kontrollere gitmiyoruz canım . Doktora gore degıl ogluma gore ilerliyorum ben . Anne sütü de alıyor zaten yediklerinin içindede su oluyor . O zaten istediği zaman biberonu alıyor elıne1300 cc yi yetişkinler bile içmiyor bebek nasıl içeçek
Yok canım düzelen birşey yok, avukatım vasıtasıyla anlaşmalı boşanmaya çalışıyorum ama o bile olmayacak görünen. İnsanları boşanırken tanıyorsunuz, bu laf çok doğruymuş. İyi ki işim gücüm var ve kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kızımla artık kendi yolumuza bakıcaz.
Yeni duydum cnm inşaallah bebeğinle çok güzel hayatın olurYok canım düzelen birşey yok, avukatım vasıtasıyla anlaşmalı boşanmaya çalışıyorum ama o bile olmayacak görünen. İnsanları boşanırken tanıyorsunuz, bu laf çok doğruymuş. İyi ki işim gücüm var ve kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kızımla artık kendi yolumuza bakıcaz.
Sağol canım, inşallah.Yeni duydum cnm inşaallah bebeğinle çok güzel hayatın olur
Canım vintage elbise dikimini benim instada sipariş verdiğim sayfa da yapıyor. Sen gerçi sipariş vermişsin ama sipariş vermek isterseniz bir göz atın kızlar ben elbiseden çok memnun kaldım kalitesi iyiydi içime sindi içinize sinen bir şey olsunBu elbiselere çok hevesim vardı
Bende siparişi verdim
İnşallah hayırlısıyla kutlamak nasib olur
Ben henüz denemedim canım. O yüzden bilemiyorum.Merhaba, arkadaşlar tahin verdiniz mi bebeklerinize? Faydası çok ama alerji olur mu diye cesaret edemiyorum size sorayim istedim.
Balonları parti malzemeleri satan bir dükkandan aldım. Yeşilliklerde trendyolda satılıyor yasak değildir inşallah ama link vereyimBende böyle çiçekler koymak istiyorum aralarınasen nereden aldın malzemeleri. Çokkk güzel olmuş bu arada
Ben tahin pekmez yediriyorum herhangi bir alerji göstermedi, bence dene dokunmazsa yiyebilirMerhaba, arkadaşlar tahin verdiniz mi bebeklerinize? Faydası çok ama alerji olur mu diye cesaret edemiyorum size sorayim istedim.
Sayfa ismini verir misin canım belki lazım olur aklımda olsun. İnşallah canım çok sağolCanım vintage elbise dikimini benim instada sipariş verdiğim sayfa da yapıyor. Sen gerçi sipariş vermişsin ama sipariş vermek isterseniz bir göz atın kızlar ben elbiseden çok memnun kaldım kalitesi iyiydi içime sindi içinize sinen bir şey olsunbu tarz elbiseler de çok güzel gonlunuze göre olsun inşallah ya canım.
3 gün kuralı ile deneyerek verebılırısn canım . bebeklerımız artık büyüdüler .Merhaba, arkadaşlar tahin verdiniz mi bebeklerinize? Faydası çok ama alerji olur mu diye cesaret edemiyorum size sorayim istedim.
Hakkınızda hayırlısı olsun . Belkı ayrı şehirlerdeyız ama dertlesmek istersen 2020 aralık annelerı olarak senın yanındayız .İstediğin zaman yaz buraya canım . Beraber kızar beraber üüzlürüz . İnsan tanımadıgı kısılere daha cok acabılıyor içini .Yok canım düzelen birşey yok, avukatım vasıtasıyla anlaşmalı boşanmaya çalışıyorum ama o bile olmayacak görünen. İnsanları boşanırken tanıyorsunuz, bu laf çok doğruymuş. İyi ki işim gücüm var ve kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kızımla artık kendi yolumuza bakıcaz.
Ben neredeyse 1,5 aydır her gün 1 çay kaşığı kadar veriyorum, bir sorun olmadı çok şükürMerhaba, arkadaşlar tahin verdiniz mi bebeklerinize? Faydası çok ama alerji olur mu diye cesaret edemiyorum size sorayim istedim.
Bizimde aynı canım 1.sınıfa başladı bu sene çok zor işimiz bu sene sürekli taşıycaklar düşüncesi bile strese sokuyor beniÇok geçmiş olsun canım. Malesef biz de abla sık hastalanıyor bu sene 1 e başladı. Hiç hastalanmayan çocuk devamlı hastalanıyorbu sene böyle geçecek diyor doktor