2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
200-400 cc gibi mi cnm maşaallah yetiyordur heralde Dr. Bişey dedi mi
Biz aylık kontrollere gitmiyoruz canım . Doktora gore degıl ogluma gore ilerliyorum ben . Anne sütü de alıyor zaten yediklerinin içindede su oluyor . O zaten istediği zaman biberonu alıyor elıne🤣 1300 cc yi yetişkinler bile içmiyor bebek nasıl içeçek 😂

Yarın da benim minik kızımın doğum günü 🥰 bu hafta sonu kutlayacağız inşallah çok heyecanlıyım 🤩 internette böyle bir örnek görmüştüm burdakiyle aynı renk balonlar aldım buna benzer süslemeyi düşünüyorum, bir de led sararım balonların arasına belki daha hoş durur. Fikir olsun sizlere de 🙂
Bende böyle çiçekler koymak istiyorum aralarına😍 sen nereden aldın malzemeleri. Çokkk güzel olmuş bu arada♥️

Bu elbiselere çok hevesim vardı😍
Bende siparişi verdim 🙈
İnşallah hayırlısıyla kutlamak nasib olur 🙏

Eklentiler

• A2346F21-1AA2-479B-817F-43B4ED81DA3F.png
    A2346F21-1AA2-479B-817F-43B4ED81DA3F.png
    704,9 KB · Görüntüleme: 60
Esyas Esyas canım umarım bişeyler düzelmiştir merak ediyoruz seni 😔
Yok canım düzelen birşey yok, avukatım vasıtasıyla anlaşmalı boşanmaya çalışıyorum ama o bile olmayacak görünen. İnsanları boşanırken tanıyorsunuz, bu laf çok doğruymuş. İyi ki işim gücüm var ve kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kızımla artık kendi yolumuza bakıcaz.

Yok canım düzelen birşey yok, avukatım vasıtasıyla anlaşmalı boşanmaya çalışıyorum ama o bile olmayacak görünen. İnsanları boşanırken tanıyorsunuz, bu laf çok doğruymuş. İyi ki işim gücüm var ve kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kızımla artık kendi yolumuza bakıcaz.
Yeni duydum cnm inşaallah bebeğinle çok güzel hayatın olur

Bu elbiselere çok hevesim vardı😍
Bende siparişi verdim 🙈
İnşallah hayırlısıyla kutlamak nasib olur 🙏
Canım vintage elbise dikimini benim instada sipariş verdiğim sayfa da yapıyor. Sen gerçi sipariş vermişsin ama sipariş vermek isterseniz bir göz atın kızlar ben elbiseden çok memnun kaldım kalitesi iyiydi içime sindi içinize sinen bir şey olsun 😍🥰 bu tarz elbiseler de çok güzel gonlunuze göre olsun inşallah ya canım. 😍🥰

Canım vintage elbise dikimini benim instada sipariş verdiğim sayfa da yapıyor. Sen gerçi sipariş vermişsin ama sipariş vermek isterseniz bir göz atın kızlar ben elbiseden çok memnun kaldım kalitesi iyiydi içime sindi içinize sinen bir şey olsun 😍🥰 bu tarz elbiseler de çok güzel gonlunuze göre olsun inşallah ya canım. 😍🥰
Sayfa ismini verir misin canım belki lazım olur aklımda olsun. İnşallah canım çok sağol 🙏♥️

Merhaba, arkadaşlar tahin verdiniz mi bebeklerinize? Faydası çok ama alerji olur mu diye cesaret edemiyorum size sorayim istedim.
3 gün kuralı ile deneyerek verebılırısn canım . bebeklerımız artık büyüdüler .🥰 ben artık sakınmıyorum herseyı verıyorum tabı ilk verdıgımde az sonra baktım bise olmuyor arttırıyorum .

Hakkınızda hayırlısı olsun . Belkı ayrı şehirlerdeyız ama dertlesmek istersen 2020 aralık annelerı olarak senın yanındayız .İstediğin zaman yaz buraya canım . Beraber kızar beraber üüzlürüz . İnsan tanımadıgı kısılere daha cok acabılıyor içini .

Çok geçmiş olsun canım. Malesef biz de abla sık hastalanıyor bu sene 1 e başladı. Hiç hastalanmayan çocuk devamlı hastalanıyor 😢 bu sene böyle geçecek diyor doktor
Bizimde aynı canım 1.sınıfa başladı bu sene çok zor işimiz bu sene sürekli taşıycaklar düşüncesi bile strese sokuyor beni

X