2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Duygularıma tercüman olmuşsun

Bende hep kendimi yanlız hissediyorum bı bende var zannediyorum ama epey fazlaymış bu sorunu yaşayan, mesele

Canım benım oglum anne sütü alıyor ama sorun şu ek gıda almıyor almadıgı ıcın yetmiyor artık
Canım nacizane tavsiyem ek gıda yerine devam sütü verirsen ek gıdaya alışması zorlaşır. Kendi yemesi için teşvik edebilirsin. Benim bebeğim de kaşıktansa elle yeneyi daha çok seviyor. Mesela balık varsa yemekte önüne minik parçalar haline koyuyorum keyifle yiyor

Koyduğun herşeyi tek tek yiyor mu? Benimkinin önüne koysam mıncıklıyor alıyor ağzına çiğneyip geri atıyor bir kısmını yiyor kalanını da yerler yiyor bu şekilde sanki karnı doymuyormuş gibi geliyor bana

Denicem canım

Kız sen nerden cıktın dedim acaba eskı sayfalara mı gittim yanlıslıkla . Nasılsın bebeklı evlılık nasıl gidiyor
Vallahi 3 çocukla evlilik gerçekten çok zor 3.ye hazır degilmisim onu farkettim eşimle kendimize ayırdığımız zaman sıfır resmen kanka olduk ayyy ne diyim Allah hepimize güç versin sabır versin...sen nasılsın bebiş büyüyor mu buralara bir sene oldu ugramayali neredeyse

Benim bebiş ayaklanmaya basladı beşige yatıeıyorum ayaga kalkıyor bazen uykunun arasında bile uyutmak işkence gibi oldu . İki dişimiz var suanlık . Gitgide hersey zorlasıyor benim ilk bebegım . Bende bebek ıcın hazır degılmısım onu anladım ozellıkle son günlerde baya yıprattı benı (atak dönemindeyız 35 günlük olan sanırım ) buranın en küçüğü olınca geriden gelıuorız biz diğer arkadaslar atagı atlattı eşimlede idare edıyorız o bana ziya ben ona kanki diyorum

Aynen dediğin gibi yapıyor ama önceleri daha çok yapıyordu zamanla alıştı. Tamamen blw ile gidiyoruz diyemem ama 2 öğün kesin blw bunu bebeğim kendi seçti çünkü kaşıkla beslenmekten çok hoşlanmıyor ve kendi yerken keyif alıyor öğlen çorba veriyorum kaşıkla ben besliyorum ama pek istekli olmuyor tarhana sevdiği için mecbur yiyor sanki sabah akşam kesin blw meyveyi de o şekilde veriyorum. Anne için baya uğtaştırıcı her seferinde üst değiştir her yerden yiyecek temizle açıkçası kaşıkla beslenmeyi sevseydi çok uğraşmazdım belki de ama böyle seviyor bu arada tombik bir bebek değil (8500 gr 10 ay 12 günlük) ama bence ihtiyacı kadarını alıyor

Selam hanimlar bizim ilk disimiz çıktı ama bende bittim bensiz 1 dk bile durmuyor kollarim kas yapti resmen yemek konusunda çok kötüyüz diyemem ama mükemmelde degiliz eline yiyebilecegi herseyi veriyorum artık tatliymis tuzluymus çok ayırt etmiyorum yesin de ne yerse modundayim çünkü kimi zaman 3 ana 3 ara öğününu yiyor kimi zman tek öğün zor yiyor eline verin hanimlar kendi yediginin hazzı bambaska doymuyor olabilir ama çabası tadına varmasi onun için çok büyük bi keşif

Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe

Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe
Ya masallhi var niye canını sıkıyon 9 aylıkken 8700 du ki 3900 doğdu almıyor alamıyor napıyım ağzından alip kendi ağzıma koymuyorum elimden geldikçe cabaliyorum yedirmeye ama yesede yemesede kilo almiyor aman hasta olmasın sağlıklı olsun diye kendimi avutuyorum

Kizlar kimden bahsediyorsunuz ben yokken biseyler mi oldu

Canım bende değişik kaşık mamalarindan al omlarda bı betonla yapilabiliyomus yani paran en azından boşa çıkmaz icmeyebiliyo . Biraz katı şekilde de yapabilirsin . Bende emziriyorum ama gece yatarken ondan veriyorum gece uyanması dişten filan bende açlıktan filan düşündüm de yedirsem bile kurulu saat misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…