- 29 Ekim 2020
- 1.487
- 3.001
- 32
Ben gece olanlardan aldım canım gece gündüz farketmez veriyorum arada. Parka çıkarken falan yapıyorum yediriyorum parkta falan iyi oluyo yani.Baktım şimdi olabılır aslında canım . Hangisini alayım sence bi sürü ceşiti var
Duygularıma tercüman olmuşsunCocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .
Bende hep kendimi yanlız hissediyorum bı bende var zannediyorum ama epey fazlaymış bu sorunu yaşayan, meseleKadınların çözülmez olduğu söylenir ama asıl erkekler tam bir kapalı kutu hiç rahatları bozulmasın istiyorlar genel olarak hep aynılar demek ki.keşke köstek yerine destek olsalar Rabbim tez zamanda herkese geçim huzur versin
Canım nacizane tavsiyem ek gıda yerine devam sütü verirsen ek gıdaya alışması zorlaşır. Kendi yemesi için teşvik edebilirsin. Benim bebeğim de kaşıktansa elle yeneyi daha çok seviyor. Mesela balık varsa yemekte önüne minik parçalar haline koyuyorum keyifle yiyorCanım benım oglum anne sütü alıyor ama sorun şu ek gıda almıyor almadıgı ıcın yetmiyor artık
Koyduğun herşeyi tek tek yiyor mu? Benimkinin önüne koysam mıncıklıyor alıyor ağzına çiğneyip geri atıyor bir kısmını yiyor kalanını da yerler yiyorCanım nacizane tavsiyem ek gıda yerine devam sütü verirsen ek gıdaya alışması zorlaşır. Kendi yemesi için teşvik edebilirsin. Benim bebeğim de kaşıktansa elle yeneyi daha çok seviyor. Mesela balık varsa yemekte önüne minik parçalar haline koyuyorum keyifle yiyor
Denicem canımCanım nacizane tavsiyem ek gıda yerine devam sütü verirsen ek gıdaya alışması zorlaşır. Kendi yemesi için teşvik edebilirsin. Benim bebeğim de kaşıktansa elle yeneyi daha çok seviyor. Mesela balık varsa yemekte önüne minik parçalar haline koyuyorum keyifle yiyor
Kız sen nerden cıktınDuygularıma tercüman olmuşsun
Vallahi 3 çocukla evlilik gerçekten çok zor 3.ye hazır degilmisim onu farkettim eşimle kendimize ayırdığımız zaman sıfır resmen kanka olduk ayyy ne diyim Allah hepimize güç versin sabır versin...sen nasılsın bebiş büyüyor mu buralara bir sene oldu ugramayali neredeyseKız sen nerden cıktındedim acaba eskı sayfalara mı gittim yanlıslıkla . Nasılsın bebeklı evlılık nasıl gidiyor
Benim bebiş ayaklanmaya basladı beşige yatıeıyorum ayaga kalkıyor bazen uykunun arasında bile uyutmak işkence gibi oldu . İki dişimiz var suanlık . Gitgide hersey zorlasıyor benim ilk bebegım . Bende bebek ıcın hazır degılmısım onu anladım ozellıkle son günlerde baya yıprattı benı (atak dönemindeyız 35 günlük olan sanırım ) buranın en küçüğü olınca geriden gelıuorız biz diğer arkadaslar atagı atlattıVallahi 3 çocukla evlilik gerçekten çok zor 3.ye hazır degilmisim onu farkettim eşimle kendimize ayırdığımız zaman sıfır resmen kanka olduk ayyy ne diyim Allah hepimize güç versin sabır versin...sen nasılsın bebiş büyüyor mu buralara bir sene oldu ugramayali neredeyse
Aynen dediğin gibi yapıyorKoyduğun herşeyi tek tek yiyor mu? Benimkinin önüne koysam mıncıklıyor alıyor ağzına çiğneyip geri atıyor bir kısmını yiyor kalanını da yerler yiyorbu şekilde sanki karnı doymuyormuş gibi geliyor bana
canım nasılsın. Test yaptınmı.Kızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.
Canım benım oglum anne sütü alıyor ama sorun şu ek gıda almıyor almadıgı ıcın yetmiyor artık
Evet canım bende yazacaktım tam buraya mesajını gördüm. Yarım saat önce yaptım negatif. Ama hala.adetim gelmedi gelme belirtisi de yok. Napcam neden gelmedi bilmiyorumcanım nasılsın. Test yaptınmı.
Ya masallhi var niye canını sıkıyon 9 aylıkken 8700 du ki 3900 doğdu almıyor alamıyor napıyım ağzından alip kendi ağzıma koymuyorum elimden geldikçe cabaliyorum yedirmeye ama yesede yemesede kilo almiyor aman hasta olmasın sağlıklı olsun diye kendimi avutuyorumMerhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe
Kizlar kimden bahsediyorsunuz ben yokken biseyler mi olduÇok akıllanmış arkadaş. Öyle aklı başına gelmiş ki bir tane yetmez iki tane demiş. Ve yetmemiş biri oğlan biri kız olsun demiş öyle aydınlanma yaşamış kendince.Senden ne köy olur ne kasaba diyesim var da neyse bulasmamalıyım diyorum
Hani almanyadan yazan vardiya kızı vardı eşi onu dovuyordu ilgilenmiyorduKizlar kimden bahsediyorsunuz ben yokken biseyler mi oldu
Canım bende değişik kaşık mamalarindan al omlarda bı betonla yapilabiliyomus yani paran en azından boşa çıkmaz icmeyebiliyo . Biraz katı şekilde de yapabilirsin . Bende emziriyorum ama gece yatarken ondan veriyorum gece uyanması dişten filan bende açlıktan filan düşündüm de yedirsem bile kurulu saat misaliKızlar ben devam sütüne gecmeyi düşünüyorum tek göğüs ile devam edıyordum ama artık yetmıyor sanırım .yusuf kayra süreklı huysuz ve uyumuyor. Ek gıda da da kotuyuz kahvaltı yogurt ve pürelerın haricinde çorba yemek gbi seyler yemıyor . Önerebılcegunız bi marka varmı Sma diye dusundum ama sizce ?
Rabia yi mi diyosunuzHani almanyadan yazan vardiya kızı vardı eşi onu dovuyordu ilgilenmiyordu