Amin inşaallah cnm annesi ne yapıyordur şimdiEvet canım bende okudum onu ne desek az kalırAllah o meleğin annesine, ailesine sabır versin. Yürek dayanmıyor.
Soğukluk konusunda öyle ama önceki gibi değil açıkçası çocuk olunca değişiyormuş ayrıca hastalandığında bu yana eşimde acikcasi yanasmiyo etkiliyomus nerden cikardiysaCanım yapmayınca arada soğukluk olmaya başlıyor, ikimiz de sinirli sinirli geziyoruz sonrabeni unuttun diyo soyleniyor falan bir dünya.
Evlat acısı canım ötesi yok ki anne aklını kaybeder, Allah yardımcısı olsun güç kuvvet versin öyle üzücü bir durum ki çocuğun katilide ailedenAmin inşaallah cnm annesi ne yapıyordur şimdiAllah ım sabır versin
Amin inşaallah cnm dua etmekten başka birşey gelmiyorEvlat acısı canım ötesi yok ki anne aklını kaybeder, Allah yardımcısı olsun güç kuvvet versin öyle üzücü bir durum ki çocuğun katilide ailedenAllah vermesin
Hiç alakası yok aslında ama kuzum . Çocuktan sonra biz de eskisi gibi değiliz ama yine de oluyor işteSoğukluk konusunda öyle ama önceki gibi değil açıkçası çocuk olunca değişiyormuş ayrıca hastalandığında bu yana eşimde acikcasi yanasmiyo etkiliyomus nerden cikardiysa
Evet canım ben de okudum çok üzüldüm nasıl kıyıp da dövdü küçücük bebeği aklım almıyor. Gerçi daha dün 5 aylık bebeğini döven anne okudu bu gözler. İnsanlar artık iyice psikopat oldu. O anneye açıyorum sabır versin Rabbim. Eşim tırnağı kırılsa Elanın dünyayı ayağa kaldırıyor bu insan da ' baba ' olmuş ya ne diyim bilmiyorum.Arkadaşlar böyle şeyler yazmayı çok sevmiyorum ama şu an üzüntüden ağlıyorum . Gaziantep’te yemek yemediği için dövülen 1.5 yaşındaki çocuk vefat etmiş . Allahım ne üzücü resmen içim yanıyor
Psikopattır kesin . Kuzum inşaallah acı çekmemiştir . Cennette anneciği ile buluşsun inşaallahEvet canım ben de okudum çok üzüldüm nasıl kıyıp da dövdü küçücük bebeği aklım almıyor. Gerçi daha dün 5 aylık bebeğini döven anne okudu bu gözler. İnsanlar artık iyice psikopat oldu. O anneye açıyorum sabır versin Rabbim. Eşim tırnağı kırılsa Elanın dünyayı ayağa kaldırıyor bu insan da ' baba ' olmuş ya ne diyim bilmiyorum.
Aynen öyle kuzum. Böyle insanlar üremesin ya. İnsanlara evlenirken de test yapmalılar. Önüne gelen evlenip çocuk yapıyor. Sonra olan o zavallı çocuklara oluyor. Rabbim sabır versin. Amin inşallah kuzum benim.Psikopattır kesin . Kuzum inşaallah acı çekmemiştir . Cennette anneciği ile buluşsun inşaallah
Onu bnde okudum ya Allah akıl fikir versin en son akıllandım dıyordu demekkı 1 tanenin az olduguna kanaat getırmıs ıkız ıstıyoCanım millet aylardır bebek istiyor hatta sayıyı artırıp ikize yönelmişsen ne diyosun burda
Çok akıllanmış arkadaş. Öyle aklı başına gelmiş ki bir tane yetmez iki tane demiş. Ve yetmemiş biri oğlan biri kız olsun demiş öyle aydınlanma yaşamış kendince.Onu bnde okudum ya Allah akıl fikir versin en son akıllandım dıyordu demekkı 1 tanenin az olduguna kanaat getırmıs ıkız ıstıyo
Kuzum devam sütüne küçükken baslamayınca benim kızım hiç beğenmedi sevmedi tadını. Hipp almıştım. Boşa gitti yani. Alacaksan en küçüklerinden al dene. Ama kaşık maması da kullanabilirsin hero babyninkini çok sevdi Ela yapıyorum ara ara.Kızlar ben devam sütüne gecmeyi düşünüyorum tek göğüs ile devam edıyordum ama artık yetmıyor sanırım .yusuf kayra süreklı huysuz ve uyumuyor. Ek gıda da da kotuyuz kahvaltı yogurt ve pürelerın haricinde çorba yemek gbi seyler yemıyor . Önerebılcegunız bi marka varmı Sma diye dusundum ama sizce ?
Baktım şimdi olabılır aslında canım . Hangisini alayım sence bi sürü ceşiti varKuzum devam sütüne küçükken baslamayınca benim kızım hiç beğenmedi sevmedi tadını. Hipp almıştım. Boşa gitti yani. Alacaksan en küçüklerinden al dene. Ama kaşık maması da kullanabilirsin hero babyninkini çok sevdi Ela yapıyorum ara ara.
Sma kullanıyorum ve memnunum canımKızlar ben devam sütüne gecmeyi düşünüyorum tek göğüs ile devam edıyordum ama artık yetmıyor sanırım .yusuf kayra süreklı huysuz ve uyumuyor. Ek gıda da da kotuyuz kahvaltı yogurt ve pürelerın haricinde çorba yemek gbi seyler yemıyor . Önerebılcegunız bi marka varmı Sma diye dusundum ama sizce ?
Kızlar ben devam sütüne gecmeyi düşünüyorum tek göğüs ile devam edıyordum ama artık yetmıyor sanırım .yusuf kayra süreklı huysuz ve uyumuyor. Ek gıda da da kotuyuz kahvaltı yogurt ve pürelerın haricinde çorba yemek gbi seyler yemıyor . Önerebılcegunız bi marka varmı Sma diye dusundum ama sizce ?
Canım benım oglum anne sütü alıyor ama sorun şu ek gıda almıyor almadıgı ıcın yetmiyor artıkCanim ben hipp organik combiotic kullanıyorum. Her ne kadar ek gıdaya gecsekde %60 oranında anne sütü veya devam sütü almaları gerekiyor bu aylarda bebeklerimizin. O yüzden lasik mamalardan ziyade devam sütü vermeni tavsiye ederim. Benimde kendi sutum yetmiyor çünkü artık.
Canım bende devam sütünde Sma , kaşık mamada Aptamil kullanıyorum memnunum.Baktım şimdi olabılır aslında canım . Hangisini alayım sence bi sürü ceşiti var
İçeriği ne canım çeşitleri var ya hani tahıllı irmikli gbi hangisini kullanıyosunCanım bende devam sütünde Sma , kaşık mamada Aptamil kullanıyorum memnunum.
Bunu sipariş verdim denicem canımCanım ballı irmikli, irmikli meyveli daha çok ama markette hangisinden bulursam çeşitli besleyici olsun diye ondan alıyorum.