canım bende de bazen gecikme oluyor. bende çok korkuyorum. Ne ile korunuyorsunuzKızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.
Canım valla korkuyorum ya daha çok minik kızım ikinci olursa nasıl yeterim ikisineHeran hersey olabılır canımtest yap istersen ne desek boş şimdi . Hap ile mi korunuyorsun doğal yontemlerlemi
Canım valla geri çekme yöntemi ile. Ama korkuyorum inan ya dikkat ediyoruz aslında ama. Bilemedim bu kadar gecikince panik oldum. Gerçi bu aralar stresliyim ama. Gelir diye düşünüyorum inşallah gelircanım bende de bazen gecikme oluyor. bende çok korkuyorum. Ne ile korunuyorsunuz
Canım benim covid aşı sonrası ve birde sıkıntılı olduğum bir dönem gecikti 15 gün kadar, test yapıp rahatlamıştımKızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.
Aşıdan sonra hiç böyle olmamıştım kuzum. Hiç böyle gecikmezdi şaşırdım ben de tedirgin oldum. Gelmezse 2 - 3 güne test yaparim.Canım benim covid aşı sonrası ve birde sıkıntılı olduğum bir dönem gecikti 15 gün kadar, test yapıp rahatlamıştımHayırlısı olsun inşallah Test yap için rahat etsin, şimdi ne desek boş her an her şey olabiliyor hayat iyi kötü sürprizlerle dolu.
Kuzum aynen hayırlı şekilde hayırlı zamanda olsunlarAşıdan sonra hiç böyle olmamıştım kuzum. Hiç böyle gecikmezdi şaşırdım ben de tedirgin oldum. Gelmezse 2 - 3 güne test yaparim.Kuzum maddi manevi çok erken kaldıracak gücümüz yok, Hayırlı zamanda gelsin inşallah ya ama şimdi değil... Elaya hamile kaldığımda 4 gün gelmedi geldi sandım yerleşme kanamasiymis sonra migrenden sağlık ocağına gittim doktoruma gebelikten şüphelendiğim için ilaç almadığımı söyledim. Kan testinde öğrendim. Şimdi de 4 gün olunca bir garip hissettim
Yok canım ben hiç emzirmeye falan güvenen biri değilim. Çok dikkatliyiz aslında. Biliyorum korunma değil ama işte. Ben spiral istemiyorum eşim de arada korunuyor. Öyle gidiyor şimdilik. Muhtemelen bu ara çok stresliyim ondan oldu. İnşallah değilimdirKuzum aynen hayırlı şekilde hayırlı zamanda olsunlarama çok kesin olarak hazır değilim diyorsan o zaman daha dikkatli olun yumurtlama tarihlerinide göz önüne al. Eşinde mutlaka korunsun. Geri çekme bir korunma değil sonra adına kaza diyorlar diye bizim doktor üstüne basa basa söyledi bu şekilde hamile kalma oranı çok yüksek diye.İlaç iğne vs. almak istemiyorsan spiral taktır nacizane tavsiyem. Çünkü ilk hamilelikten sonra gebe kalmak daha kolay oluyormuş kafa rahat olduğu için emzirmeye falan güvenildiği için vs.
Canim hiç gecikmedim ama rahatsızlığından dolayı ilaç kullandığın için iki gün filan erken geliyo . 4 gün uzun bı sure aklımda şüphe kalmasın bence test yap .Kızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.
Park yatak gerçekten bı rahatlik benim kızımda oturuyo ama oyle kalkmiyo en son kademesine şuan için erken diye düşünüyorum .Birde benım oglum suan ucuza aldıgım sallanan besıkte yatıyo biz henüz park yatağa gecmedık ama korkuyırum cunku süreklı ayaga kalkıp kendıni sallamaya calısıyor . Bebeginin düşmesnden korkanlar ıcın park yataklar güvenlı gelıyor bana alt kademesi bizim bebitolar için uygun bence . Benımkı kraft marka bayada genıs içi .
Evet canım uzun bir süre bugün 5. Gün bakalım ne olacak. Bekliyoruz bakalım 1 - 2 gün daha bekleyip gelmezse yapacağım artık test. İçimize kurt düştü eşimle o da panik olmaya başladıCanim hiç gecikmedim ama rahatsızlığından dolayı ilaç kullandığın için iki gün filan erken geliyo . 4 gün uzun bı sure aklımda şüphe kalmasın bence test yap .
Bu durum benim ilişkimi bile etkiledi kullandığım ilaçtan dolayı zor oluyomus onuda burda öğrendim şuan öyle bı düşüncem yok ama yinede insan tedirgin oluyo hadi bakalım hayırlı haberler nasipte varsa her halükarda gelirmişEvet canım uzun bir süre bugün 5. Gün bakalım ne olacak. Bekliyoruz bakalım 1 - 2 gün daha bekleyip gelmezse yapacağım artık test. İçimize kurt düştü eşimle o da panik olmaya başladı
Aynen öyle canım ya. Benim en fazla 2 gün gecikirdi böyle olmazdı duzenliydi doğumdan sonra da. Bakalım ne olacak bekliyoruz yarın da gelmezse pazartesi test yapacağım. Çok stres yaptım bu aralar ona bagliyorum ama belli de olmaz tabi.Bu durum benim ilişkimi bile etkiledi kullandığım ilaçtan dolayı zor oluyomus onuda burda öğrendim şuan öyle bı düşüncem yok ama yinede insan tedirgin oluyo hadi bakalım hayırlı haberler nasipte varsa her halükarda gelirmiş
Nasip canım herşeyin hayirlisi en iyisi yapmamak ya biz öyleyiz şuanAynen öyle canım ya. Benim en fazla 2 gün gecikirdi böyle olmazdı duzenliydi doğumdan sonra da. Bakalım ne olacak bekliyoruz yarın da gelmezse pazartesi test yapacağım. Çok stres yaptım bu aralar ona bagliyorum ama belli de olmaz tabi.
Canım yapmayınca arada soğukluk olmaya başlıyor, ikimiz de sinirli sinirli geziyoruz sonraNasip canım herşeyin hayirlisi en iyisi yapmamak ya biz öyleyiz şuan
Yüksekliğini tam bilmiyorum canim ama tahmini 70 80 cm var heralde, markası Kraft. Park yatagin bir de şöyle bi güzel yanı var odalar arasında kolayca geçiş yapabiliyorum bi tarafı tekerlekli. Annemlere kalmaya gittigimde direkt toplayıp çantasına koyuyorum çok pratik kaldırılıp tekrardan kurulabiliyor
Canım millet aylardır bebek istiyor hatta sayıyı artırıp ikize yönelmişCanım yapmayınca arada soğukluk olmaya başlıyor, ikimiz de sinirli sinirli geziyoruz sonrabeni unuttun diyo soyleniyor falan bir dünya.
Ahahaha gerçekten mi kuzum yaCanım millet aylardır bebek istiyor hatta sayıyı artırıp ikize yönelmişsen ne diyosun burda
Evet canım bende okudum onu ne desek az kalırArkadaşlar böyle şeyler yazmayı çok sevmiyorum ama şu an üzüntüden ağlıyorum . Gaziantep’te yemek yemediği için dövülen 1.5 yaşındaki çocuk vefat etmiş . Allahım ne üzücü resmen içim yanıyor