2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bugün tekrar gittik doktora kürtaj tarihi için 7 haftalık olmuş va gayet sağlıklı kalbi atmaya başlamış mucize diyorum doktor bile şaşırdı muhtemelen geç döllenme
Canım çooook sevindim çok ya mucize resmen o kadar mutlu oldum ki. Maşallah kuzuya sağlıkla gelsin inşallah kuzummm. Senin bebiş bana umut oldu şu saçma sapan dünyada. Mucizelerin bitmedigine inandırdı.

Kızlar su hamağı başka kullanan veya fikri olan var mı. Bugün uzun zaman sonra biraz ayağımda salladım. Ayağımda sallanmak istemiyor. Carsafta denedim o hoşuna gidiyor. Bilemedim ya. Çok yorgunum. Sabaha kadar elli kere kalktım. Kollarım kopuyo vücudum dayanmıyor bu kadar üst üste uykusuz kalmaya. Üst dişleri görünüyor. Eti daha yarmamis ama yarmaya başlamış sanırım. Mahvetti beni ya.

Canım hamak için bence tehlikeli yani gündüzleri gözünün önünde olursa sıkıntı yok yoksa direk kalkabilir onlarda öyle sağlam bişey değil kg açısından en fazla kaç tasiyo bilmiyorum ama çarşafla bayağı zorlaşır ben neler çekmiştim bir ya o zaman küçüktü tabide çok zordu yinede açıkçası benim kızımda gece her saat başı uyaniyor abartısız ama bı şekilde park yatakta sallıyorum veya gürültüler açıyorum öyle böyle susuyo

Kızlar ya ben artık ne giydirirken ne altını temızlerken ne uyuturken zaptedemıyorum oglumu . Süreklı hareket halinde hersey zorlaşıyo gitgide
Bende çok zorlanıyorum hele de büyüğü yapınca temizleyen kadar neler çekiyorum eline bir sürü şey veriyorum ona rağmen oturmaya calisiyo

Canım benim park yatağım yok. Alamadım. Doğum yapmadan önce eltim oğlunun beşiğini verdi onu kullaniyorum kızıma.. ama acayip ses çıkarıyor tahta olduğu için. Sallayamıyorum. Sürekli her gece her gece kucağımda sallıyorum. Ela ya beyaz gürültü falan hiç kar etmedi. Hiç öyle uyumuyor. Bu besiklerin torba şeklinde bebeği saranlari var onları kasteddim. Kalkamiyor yani. Kaldım çaresiz işte.

Canım çooook sevindim çok ya mucize resmen o kadar mutlu oldum ki. Maşallah kuzuya sağlıkla gelsin inşallah kuzummm. Senin bebiş bana umut oldu şu saçma sapan dünyada. Mucizelerin bitmedigine inandırdı.
Ay çok sağol canım ya valla mesajın iyi geldi bizde çok şaşırdık doktorumuz da öyle iyi ki beklemişiz dedi vardır bir hayır Rabbım hayırlısını versin inşallah

Cingen beşiği tarzında diyosun sanırım tavana montedilenlerden mantıklı olabilir kalkamayacak şekilde olursa her çocuğun bı huyu var işte düzeni oturtamadik bı turlu

Kizlar selam benim velet parmak ucuna basmayı birakmadi hala. Kızımda böyle bı durum var mıydı hatırlayamıyorum alışkanlık haline gelir mi gelmez mi düşünmeye başladım var mı sizinkilerde bu durum

Kızlar merhaba, nasılsınız? İse başladım pek giremiyorum. Yeni bir bakıcı buldum oğluma 3 haftadır geliyor. Cok şükür oğlum alıştı gibi. Sonunda alt dişleri patladı emekleyerek de gidiyor biraz

Ahşap beşik almıştım ama artık hem cok ses çıkarıyor beşik hemde bizim yavruya yetmiyor gibi. Siz ne kullanıyorsunuz? Nasıl bi yatak almalıyım. Evde tekli yatak var etrafına bebek bariyeri almak mantıklı olur mu acaba?

Dis cikaran bebislerinize ne yediriorsunuz kizlar?

Kahvalti yapiyor biraz ama sonrasinda pek birsey yemiyor. Neler yaptim neler yemiyor ya

Alışkanlık haline geleceğini sanmıyorum canım illaki basar üstüne. İlk adım ayakkabısı alsan işe yarar mı acaba? Tabanını bükemediği için düz basmayı öğrenebilir belki

Hayırlısı olsun canım, sevindim sizin adınıza

Ben kiwi zoody park yatak kullanıyorum. Ölçüsü 70*110 ama oval bi yatak olduğu ve Demir uykusunda aşırı hareketli olduğu için sığamıyor. Ayak ucundan topluyorum çocuğu. Bende geniş park yatak bakıyorum. 70*120 ve derin olması lazım. Ayağa kalktığında sarkıp atmasın kendini diye. Yatak bariyerleri de mantıklı ama ayağa kalktıklarında tehlikeli olabilir biraz daha büyümeleri lazım bence onun için

Biz araligin sonundadogdugumuz icin 1 ay gerideyiz tabi:)cok hareketlendiler dimi benim afacanda cekmeceleri acmaya basladi oda oda geziyo yurutecle evi:))

Kız buranın en miniği benım oglum :) 28 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…