2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Sagol canim evet ayağa kalkıyor ve aşağıya sarkiyor. Nasıl bir yatak lazım bilemedim. Yer yatağı mantıklı olur mu acaba? Park yataklar da genelde dar çünkü.

Sagol canim evet ayağa kalkıyor ve aşağıya sarkiyor. Nasıl bir yatak lazım bilemedim. Yer yatağı mantıklı olur mu acaba? Park yataklar da genelde dar çünkü.
Ben onu da denedim, yatağı kaldırdım yer yatağı yapıp kenarlarına yastık falan koydum ama sabah parkeden topladım Demir’i alıp başını gidiyor. Oğluşun sakin uyuyorsa yer yatağı mantıklı tabi. Pregonun modelleri hem geniş hem uzun. Ben dolap uygulamasından bakıyorum bi kaç tane beğendim bakalım onların arasından seçip alacağım

Kizlar uyku tulumu almak istiyorum ama sizinkiler nasil ne kadara aldınız kac tog olması gerekiyo
Bizimki 2,5 tog 15-21 arsi kullanilior. Bizim yatigimiz oda cok aicak degil zaten onerilmiyorda. Dogugundada 2,5 kullandim sorun olmadi. Ben cok memnunum simdiye kadar hic battaniye yorgan kullanmadim

Ay çok sağol canım ya valla mesajın iyi geldi bizde çok şaşırdık doktorumuz da öyle iyi ki beklemişiz dedi vardır bir hayır Rabbım hayırlısını versin inşallah
Amin canım inşallah çok mutlu oldum bende senin mesajını görünce.
Hasta bebislerin hepsine saglik dilerim. Umarim bir an once iyilesirsiniz

Bizde dis cikariyoruz keyifsizsiz.
Canım diş zamanı valla çok zor geçiyor ya. 2 haftadır Ela hem diş hem atak mahvetti beni. Sonunda dün ucu çıkmış üst dişinin bir baktım diş gıcırdatıyor şok oldum
Cingen beşiği tarzında diyosun sanırım tavana montedilenlerden mantıklı olabilir kalkamayacak şekilde olursa her çocuğun bı huyu var işte düzeni oturtamadik bı turlu
Aynen canım onun gibi ama altta demir aparat tutuyor tavana asılmıyor. Sonunda dişi çıktı da biraz rahatladım biz valla. Aynen hala bir duzenimiz yok bizim de

Canım benim kız da aynıydı sürekli parmak ucuna basıyordu her ayağa kaldirdigimizda. İki gündür sürekli koltuk altlarından tutup evin içinde gezdiriyorum. En başta parmak ucuna basıyordu şimdi daha düz basmaya başladı. Yani yürüttükçe düzeldi gibi oldu. Bu zamana kadar sık yurutmedim ben Elayı ama iki gündür sürekli yürütüyorum evin içini keşfediyoruz beraber gezip daha sağlam basmaya başladı hatta emeklemek için bile daha çok çaba sarf etmeye başladı.
Geçmiş olsun canım dişler patlayinca bizde rahatlıyoruz valla canım ben eltimin beşiğini kullanıyorum ahşap o da çok ses çıkarıyor rahatsızım ama şuan değiştiremiyorum. Eğer en başta alsaydım park yatak alırdım çok kullanışlı geliyor bana. Bu beşikten sonra Montessori alacağım. Yerde gibi bir şey ya güvenli düşme ihtimali zor yani. Montessori yataklara bakmanı öneririm.
Dis cikaran bebislerinize ne yediriorsunuz kizlar?

Kahvalti yapiyor biraz ama sonrasinda pek birsey yemiyor. Neler yaptim neler yemiyor ya
Canım o süreçte pek bir şey yemiyor sık sık emzirdim ben. Az az yedi. Diş çıktıktan sonra iştah yerine geliyor.

Çok teşekkür ederim canim

Canım benimki devamlı koltuk kenarlarında geziniyo sehpanin etrafını falan tavaf ediyor:) kicinin üstüne oturmuyo ama yine de parmak ucunda düzeltsin diye ilk adım arabasi aldık yine aynı onda da parmak ucunda:)

Bende montessori ve park yatak arasında kararsız kaldım canim ama şöyle bir durum var. Evimizde bir tane tek kılık baza ve yatağımın var yeni aldığımız. Montessori biraz gereksiz mi olur diye bilemedim. Sanırım park yatak bakacağım ama onu da ne kadar süre kullanabiliriz acaba?

Ben de hem Montessori var hem park yatak bı de büyüyen mobilya karyola beşik vardı ev ev değil mübarek yatakhaneydi neyse ki normal beşiği kaldırdım:) hepsini kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak söyleyebilirim ki şu aşamada ben park yatağı kullanıyorum ilk 6 ay üstteydi sonra sarkmaya başlayınca üst bölmesini cikarp altta yatırıyorum kocaman ve rahat ediyo. Kızımda da baya bı sure kullanmistim oğlumda da kullanıcam gibi gözüküyor

Benimde ablam oğlunu 4 yaşına kadar park yatakta yatırdı sonrada normal bazali yatağına geçirdi. Ben Yiğit Burak için ahşap besiklerden almıştım ama içine ekstra başka bir yatak aldım daha yüksek oldu şimdi de beşikte ayağa kalkmaya çalışıyor. Hareketlendirdi için bayag kendini ahşap kısmına vurabiliyor. Kontessori alsam evde koyacak yer yok Eğer uzun süre yatabilirse bende alayım hergun düşecek diye korkuyorum çünkü.

Canim yüksekliği ne kadar sizin yatağın ve markası ne acaba?

Bizimkide fena cok sinirli ve mizmiz atagi atöatik biz o ara hepimize saldiriyordu

Bende yesin diye farkli seyler yapip durdum artik vazgectim istahimiz yerine gelince artik

Çorba ve muhallebi gibi şeyler verebilirsin.. damaklarini acitmadigi için kolay yer

Onlarida pek yemek istemiyor malesef ya tek yedigi salatalik, avokado ve yabanmersimi.

Canim yüksekliği ne kadar sizin yatağın ve markası ne acaba?
Yüksekliğini tam bilmiyorum canim ama tahmini 70 80 cm var heralde, markası Kraft. Park yatagin bir de şöyle bi güzel yanı var odalar arasında kolayca geçiş yapabiliyorum bi tarafı tekerlekli. Annemlere kalmaya gittigimde direkt toplayıp çantasına koyuyorum çok pratik kaldırılıp tekrardan kurulabiliyor

Canım benimki devamlı koltuk kenarlarında geziniyo sehpanin etrafını falan tavaf ediyor:) kicinin üstüne oturmuyo ama yine de parmak ucunda düzeltsin diye ilk adım arabasi aldık yine aynı onda da parmak ucunda:)
Allah Allah canım neden parmak ucunda ki devamlı bende merak ettim şimdi maşallah yürüyormus da benimki daha yeni hareketleniyor.
Canım o zaman park yatak al uzun süre yatar. Sonra da bazali yatağa geçirirsin.
Anladım canım bizimki de aynı oluyo iştah falan gidiyor. Sık emzirdim öyle atlattık o süreci

Kızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.

Kızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.
Heran hersey olabılır canım test yap istersen ne desek boş şimdi . Hap ile mi korunuyorsun doğal yontemlerlemi

Kızlar bebekler ilk aşamada parmak ucunda yürürmüş daha sonra düzeliyormus benim oglumda aynı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…