- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
Ben ergopouch 1.0 tog aldım. 20-24 derece için uygunmuş. Biz kışın 23 dereceye sabitliyoruz, içine ince bir zıbın giydiriyorum. Memnun kaldımKizlar uyku tulumu almak istiyorum ama sizinkiler nasil ne kadara aldınız kac tog olması gerekiyo
Hayırlısı olsun canım, sevindim sizin adınıza
Ben kiwi zoody park yatak kullanıyorum. Ölçüsü 70*110 ama oval bi yatak olduğu ve Demir uykusunda aşırı hareketli olduğu için sığamıyor. Ayak ucundan topluyorum çocuğu. Bende geniş park yatak bakıyorum. 70*120 ve derin olması lazım. Ayağa kalktığında sarkıp atmasın kendini diye. Yatak bariyerleri de mantıklı ama ayağa kalktıklarında tehlikeli olabilir biraz daha büyümeleri lazım bence onun için
Ben onu da denedim, yatağı kaldırdım yer yatağı yapıp kenarlarına yastık falan koydum ama sabah parkeden topladım Demir’iSagol canimevet ayağa kalkıyor ve aşağıya sarkiyor. Nasıl bir yatak lazım bilemedim. Yer yatağı mantıklı olur mu acaba? Park yataklar da genelde dar çünkü.
İlk adım ayakkabısını ben de düşündüm canım en kotu öyle yapcmAlışkanlık haline geleceğini sanmıyorum canım illaki basar üstüne. İlk adım ayakkabısı alsan işe yarar mı acaba? Tabanını bükemediği için düz basmayı öğrenebilir belki
Bizimki 2,5 tog 15-21 arsi kullanilior. Bizim yatigimiz oda cok aicak degil zaten onerilmiyorda. Dogugundada 2,5 kullandim sorun olmadi. Ben cok memnunum simdiye kadar hic battaniye yorgan kullanmadimKizlar uyku tulumu almak istiyorum ama sizinkiler nasil ne kadara aldınız kac tog olması gerekiyo
Amin canım inşallah çok mutlu oldum bende senin mesajını görünce.Ay çok sağol canım ya valla mesajın iyi geldi bizde çok şaşırdık doktorumuz da öyle iyi ki beklemişiz dedi vardır bir hayır Rabbım hayırlısını versin inşallah
Canım diş zamanı valla çok zor geçiyor ya. 2 haftadır Ela hem diş hem atak mahvetti beni. Sonunda dün ucu çıkmış üst dişinin bir baktım diş gıcırdatıyor şok oldumHasta bebislerin hepsine saglik dilerim. Umarim bir an once iyilesirsiniz
Bizde dis cikariyoruz keyifsizsiz.
Aynen canım onun gibi ama altta demir aparat tutuyor tavana asılmıyor. Sonunda dişi çıktı da biraz rahatladım biz valla. Aynen hala bir duzenimiz yok bizim deCingen beşiği tarzında diyosun sanırım tavana montedilenlerden mantıklı olabilir kalkamayacak şekilde olursa her çocuğun bı huyu var işte düzeni oturtamadik bı turlu
Canım benim kız da aynıydı sürekli parmak ucuna basıyordu her ayağa kaldirdigimizda. İki gündür sürekli koltuk altlarından tutup evin içinde gezdiriyorum. En başta parmak ucuna basıyordu şimdi daha düz basmaya başladı. Yani yürüttükçe düzeldi gibi oldu. Bu zamana kadar sık yurutmedim ben Elayı ama iki gündür sürekli yürütüyorum evin içini keşfediyoruz beraber gezip daha sağlam basmaya başladı hatta emeklemek için bile daha çok çaba sarf etmeye başladı.Kizlar selam benim velet parmak ucuna basmayı birakmadi hala. Kızımda böyle bı durum var mıydı hatırlayamıyorum alışkanlık haline gelir mi gelmez mi düşünmeye başladım var mı sizinkilerde bu durum
Geçmiş olsun canım dişler patlayinca bizde rahatlıyoruz vallaKızlar merhaba, nasılsınız? İse başladım pek giremiyorum. Yeni bir bakıcı buldum oğluma 3 haftadır geliyor. Cok şükür oğlum alıştı gibi. Sonunda alt dişleri patladıemekleyerek de gidiyor biraz
Ahşap beşik almıştım ama artık hem cok ses çıkarıyor beşik hemde bizim yavruya yetmiyor gibi. Siz ne kullanıyorsunuz? Nasıl bi yatak almalıyım. Evde tekli yatak var etrafına bebek bariyeri almak mantıklı olur mu acaba?
Canım o süreçte pek bir şey yemiyor sık sık emzirdim ben. Az az yedi. Diş çıktıktan sonra iştah yerine geliyor.Dis cikaran bebislerinize ne yediriorsunuz kizlar?
Kahvalti yapiyor biraz ama sonrasinda pek birsey yemiyor. Neler yaptim neler yemiyor ya
Çok teşekkür ederim canimCanım biz de biraz daha iyiyiz eskiye göre daha az uyaniyo en azından. Ama dün gece bir farklıydı Ela. Gündüz yaptıklarını yapmak istedi oturup parmağıyla bir yaptı alkış yaptı falan çok zor dondurdum uykuya oturduğu yerde uyukluyo ama uykuya da donmuyo tuhaftı.
Bu atakta da herkesin hem diş hem atak olmuş ya şaka gibi. Bizim de aynı. Dişleri etin altında görüyorum ama bir türlü patlamadi canım bizim de üst dişler.
Canım gastriti olan biri olarak söylüyorum domates portakal mandalina tetikler iştahı uykuyu etkiler. Ben hiç yiyemem kışın portakal mandalina çok aşırı tetikliyo. Domates o kadar etkilemiyo beni ama minigini etkilemiş olabilir. Baharatlı şeyler tetikler çikolata bile tetikliyo. Şimdiden yazıyorum ki ileride de dikkat edersin diye. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir.
Emeklemeye hazırlanıyor diyorsun yani
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım. Yaz doktordan gelince merak ederiz minigini.
Çorba ve muhallebi gibi şeyler verebilirsin.. damaklarini acitmadigi için kolay yerDis cikaran bebislerinize ne yediriorsunuz kizlar?
Kahvalti yapiyor biraz ama sonrasinda pek birsey yemiyor. Neler yaptim neler yemiyor ya
Canım benimki devamlı koltuk kenarlarında geziniyo sehpanin etrafını falan tavaf ediyor:) kicinin üstüne oturmuyo ama yine de parmak ucunda düzeltsin diye ilk adım arabasi aldık yine aynı onda da parmak ucunda:)Canım benim kız da aynıydı sürekli parmak ucuna basıyordu her ayağa kaldirdigimizda. İki gündür sürekli koltuk altlarından tutup evin içinde gezdiriyorum. En başta parmak ucuna basıyordu şimdi daha düz basmaya başladı. Yani yürüttükçe düzeldi gibi oldu. Bu zamana kadar sık yurutmedim ben Elayı ama iki gündür sürekli yürütüyorum evin içini keşfediyoruz beraber gezip daha sağlam basmaya başladı hatta emeklemek için bile daha çok çaba sarf etmeye başladı.
Canım benim kız da aynıydı sürekli parmak ucuna basıyordu her ayağa kaldirdigimizda. İki gündür sürekli koltuk altlarından tutup evin içinde gezdiriyorum. En başta parmak ucuna basıyordu şimdi daha düz basmaya başladı. Yani yürüttükçe düzeldi gibi oldu. Bu zamana kadar sık yurutmedim ben Elayı ama iki gündür sürekli yürütüyorum evin içini keşfediyoruz beraber gezip daha sağlam basmaya başladı hatta emeklemek için bile daha çok çaba sarf etmeye başladı.
Geçmiş olsun canım dişler patlayinca bizde rahatlıyoruz vallacanım ben eltimin beşiğini kullanıyorum ahşap o da çok ses çıkarıyor rahatsızım ama şuan değiştiremiyorum. Eğer en başta alsaydım park yatak alırdım çok kullanışlı geliyor bana. Bu beşikten sonra Montessori alacağım. Yerde gibi bir şey ya güvenli düşme ihtimali zor yani. Montessori yataklara bakmanı öneririm.
Canım o süreçte pek bir şey yemiyor sık sık emzirdim ben. Az az yedi. Diş çıktıktan sonra iştah yerine geliyor.
Ben de hem Montessori var hem park yatak bı de büyüyen mobilya karyola beşik vardı ev ev değil mübarek yatakhaneydi neyse ki normal beşiği kaldırdım:) hepsini kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak söyleyebilirim ki şu aşamada ben park yatağı kullanıyorum ilk 6 ay üstteydi sonra sarkmaya başlayınca üst bölmesini cikarp altta yatırıyorum kocaman ve rahat ediyo. Kızımda da baya bı sure kullanmistim oğlumda da kullanıcam gibi gözüküyorBende montessori ve park yatak arasında kararsız kaldım canim ama şöyle bir durum var. Evimizde bir tane tek kılık baza ve yatağımın var yeni aldığımız. Montessori biraz gereksiz mi olur diye bilemedim. Sanırım park yatak bakacağım ama onu da ne kadar süre kullanabiliriz acaba?
Ben de hem Montessori var hem park yatak bı de büyüyen mobilya karyola beşik vardı ev ev değil mübarek yatakhaneydi neyse ki normal beşiği kaldırdım:) hepsini kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak söyleyebilirim ki şu aşamada ben park yatağı kullanıyorum ilk 6 ay üstteydi sonra sarkmaya başlayınca üst bölmesini cikarp altta yatırıyorum kocaman ve rahat ediyo. Kızımda da baya bı sure kullanmistim oğlumda da kullanıcam gibi gözüküyor
Ben de hem Montessori var hem park yatak bı de büyüyen mobilya karyola beşik vardı ev ev değil mübarek yatakhaneydi neyse ki normal beşiği kaldırdım:) hepsini kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak söyleyebilirim ki şu aşamada ben park yatağı kullanıyorum ilk 6 ay üstteydi sonra sarkmaya başlayınca üst bölmesini cikarp altta yatırıyorum kocaman ve rahat ediyo. Kızımda da baya bı sure kullanmistim oğlumda da kullanıcam gibi gözüküyor
Amin canım inşallah çok mutlu oldum bende senin mesajını görünce.
Canım diş zamanı valla çok zor geçiyor ya. 2 haftadır Ela hem diş hem atak mahvetti beni. Sonunda dün ucu çıkmış üst dişinin bir baktım diş gıcırdatıyor şok oldum
Aynen canım onun gibi ama altta demir aparat tutuyor tavana asılmıyor. Sonunda dişi çıktı da biraz rahatladım biz valla. Aynen hala bir duzenimiz yok bizim de
Canım benim kız da aynıydı sürekli parmak ucuna basıyordu her ayağa kaldirdigimizda. İki gündür sürekli koltuk altlarından tutup evin içinde gezdiriyorum. En başta parmak ucuna basıyordu şimdi daha düz basmaya başladı. Yani yürüttükçe düzeldi gibi oldu. Bu zamana kadar sık yurutmedim ben Elayı ama iki gündür sürekli yürütüyorum evin içini keşfediyoruz beraber gezip daha sağlam basmaya başladı hatta emeklemek için bile daha çok çaba sarf etmeye başladı.
Geçmiş olsun canım dişler patlayinca bizde rahatlıyoruz vallacanım ben eltimin beşiğini kullanıyorum ahşap o da çok ses çıkarıyor rahatsızım ama şuan değiştiremiyorum. Eğer en başta alsaydım park yatak alırdım çok kullanışlı geliyor bana. Bu beşikten sonra Montessori alacağım. Yerde gibi bir şey ya güvenli düşme ihtimali zor yani. Montessori yataklara bakmanı öneririm.
Canım o süreçte pek bir şey yemiyor sık sık emzirdim ben. Az az yedi. Diş çıktıktan sonra iştah yerine geliyor.
Çorba ve muhallebi gibi şeyler verebilirsin.. damaklarini acitmadigi için kolay yer
Yüksekliğini tam bilmiyorum canim ama tahmini 70 80 cm var heralde, markası Kraft. Park yatagin bir de şöyle bi güzel yanı var odalar arasında kolayca geçiş yapabiliyorum bi tarafı tekerlekli. Annemlere kalmaya gittigimde direkt toplayıp çantasına koyuyorum çok pratik kaldırılıp tekrardan kurulabiliyorCanim yüksekliği ne kadar sizin yatağın ve markası ne acaba?
Allah Allah canım neden parmak ucunda ki devamlı bende merak ettim şimdiCanım benimki devamlı koltuk kenarlarında geziniyo sehpanin etrafını falan tavaf ediyor:) kicinin üstüne oturmuyo ama yine de parmak ucunda düzeltsin diye ilk adım arabasi aldık yine aynı onda da parmak ucunda:)
Canım o zaman park yatak al uzun süre yatar. Sonra da bazali yatağa geçirirsin.Bende montessori ve park yatak arasında kararsız kaldım canim ama şöyle bir durum var. Evimizde bir tane tek kılık baza ve yatağımın var yeni aldığımız. Montessori biraz gereksiz mi olur diye bilemedim. Sanırım park yatak bakacağım ama onu da ne kadar süre kullanabiliriz acaba?
Anladım canım bizimki de aynı oluyo iştah falan gidiyor. Sık emzirdim öyle atlattık o süreciBizimkide fena cok sinirli ve mizmiz atagi atöatik biz o ara hepimize saldiriyordu
Bende yesin diye farkli seyler yapip durdum artik vazgectim istahimiz yerine gelince artik
Onlarida pek yemek istemiyor malesef ya tek yedigi salatalik, avokado ve yabanmersimi.
Heran hersey olabılır canımKızlar nasılsınız? Bugün adetimin 4. Gecikme günü . Doğumdan sonra da en fazla bir iki gün erken veya geç geliyordu ama bugün tam 4 gün oldu ya. Sizin hiç bu kadar gecikiyor mu. Hamile değilimdir dimi ya.