2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar Rabia gitti ben baslayim:)15 yasinda kizim var cocugun biriyle mesajlasmalarini yakaladim ama oyle boyle degil konusmalari.ne yapmaliyim sizce babasina soyleyemem yer gok inler cok sinirli bu konularda ortaokulda yasadik ayni durumu .bana soz verdi tamam dedi baktim yine mesajlasiyor:KK43:sizce ne yapmaliyim yarin bi gun okulda baslayacak korkuyorum genc bunlar akillari bi karis havada

Kızlar nasılsınız? Yine giremedim bayadır bu ara. Neler olmuş öyle ya inanamadım.. saf temiz yürekli gerçekten bilmiyor diye düşünüyordum soru sorduğunda. Eşime bile anlatmıştım şiddet görüyormuş çok üzüldüm diye kandırmış mı yani bizi? İnanamıyorum. Esyas Esyas canım sen çıkardın sanırım ortaya teşekkür ederim valla herkesin derdi kendine fazla bir de burada ona üzülüp çare olmaya çalışıyorduk.. şoktayım hala. Neyse neler yapıyorsunuz özledim sizleri ❤️ bebisler nasıl? Benim kız hala emeklemiyor..

Kızlar kimlerin bebekleri emekliyor? Benimki henüz emekleyemiyor.doktorumuza göre sorun yok ama artık gezmek istediği için sürekli kollarından tutarak geziyoruz evi ..
Benim ki de emeklemiyor canım uğraşmıyor da. Babası da 1 buçuk yaşında falan yürümüş genetik sanırım anlamadım .
Yataktan düşen bebekler kervanına bizim oğlan da katıldı maalesef😔 eşimle aramiza alip emziriyorum gece hep. Uyuyakalsam da aramızda olunca duşmuyordu. Eşim sabah kalkmiş yanimizdan ben de emzirirken uyuyakalmışım düşmüş oğlum ağlamasına sıçradım çocuk düştü diye bir bağırdım ama öyle korkup kendimi kasmışım ki sabahtan beri omuzlarım ağrıyor. Allah korudu çok şükür bir şey olmadi bebeğe ama benim aklım çıktı resmen. Durup durup gözümün önüne geliyor o sahne😔
Geçmiş olsun canım Allah korusun bebişlerimizi.
Normal değil tabi ki canım yani yenidoğan gibi sadece anne sütünden veya mamadan kaynaklanan bir gaz değil malesef klima çarptı tedbir almaya çalışsam da kendi çapımda yeterli gelmedi demek ki çok zor kurtulduk gazdan damla aldık bol bol masaj şükür geçti ama kusması dursun diye iğne yaptılar aşırı döküntü yaptı vücudunda yarın aile hekimine götürcem hastanedekilerden çpk daha ilgili bakalım ne der döküntü için
Canım en son bunu alıntılamiştım iyi mi şimdi bebeğin geçmiş olsun merak ettim..
Bebeğim yaklaşık 8 ay 10 günlük canım. 7 aydan beri çabalıyor emekleme pozisyonuna geliyordu sonra hafiften sürünmeye başladı şimdi de emekliyor ama çok aktif değil daha çok yaklaştığı yerlere tırmanmaya çalışıyor ayağa kalmak istiyor. İnan her bebek farklı tecrübe ile sabit😊 ablası 10,5 aylık emekledi ondan önce hiçbir çabası yoktu, herkes emeklemeden yürüyecek dedi ama ben ihtimal vermiyordum çünkü ayağa kalkma çabası da yoktu gücü de. Sonuç olarak 14 aylık yürüdü babası da öyleymiş. Miniğim daha istekli yaşını karşılar diye düşünüyorum. İlkimde bende senin gibi endişelenmiştim ama inan dert edecek birşey değil her çocuk ayrı bir dünya😍
Canım benim acelem yok aslında ama şu insanların soruları beni deli ediyor emekliyor mu yok yere koyuyo musun şunu yapıyo musun bunu yapıyo musun.. üzülüyorum sanki ben sebep oluyormuşum benim yüzümden yapmıyormuş gibi soru soruyorlar.. zamanı vardır diye düşünüyorum ama sorular beni boğuyor.
Bizim de devam ediyor, hatta çıkardığı gazlara şaşırıyorum defalarda sert sert gaz çıkarıyor minicik popodan çıktığına inanmak zor. Dediğin gibi bazen uykuda da çok kıvranıyor☹️
Ya kuzum her sabah nasıl gaz atıyor anlatamam. Dün gece saatbaşı ayaktaydım ve sürekli kıvrandı gece. Gaz yapcaj bir şey de yemedi bu ara iştahsız zaten. Sabah da felaket gaz çıkardı inanamadım. 😔

Canım abisi sağolsun her memeye geldiğinde saldırdı birşey fırlattı kıyamet kopardı memeyi 4.5 aylıkken bıraktı. 8.aya kadar sağdım. Sonrasında tamamen kesildi.
Kötü olmuş canım abisi yüzünden bırakması 😓 çok şükür ki ek gıdaya başladı artık 8 ayda yeterli güzel üzülme senin elinden geleni yapmışsın zoru başarıp sağmayla bu aya kadar getirmişsin.

Kızlar nasılsınız? Yine giremedim bayadır bu ara. Neler olmuş öyle ya inanamadım.. saf temiz yürekli gerçekten bilmiyor diye düşünüyordum soru sorduğunda. Eşime bile anlatmıştım şiddet görüyormuş çok üzüldüm diye kandırmış mı yani bizi? İnanamıyorum. Esyas Esyas canım sen çıkardın sanırım ortaya teşekkür ederim valla herkesin derdi kendine fazla bir de burada ona üzülüp çare olmaya çalışıyorduk.. şoktayım hala. Neyse neler yapıyorsunuz özledim sizleri ❤️ bebisler nasıl? Benim kız hala emeklemiyor..
İyiyiz diyelim iyi olalım inşallah canım işte çok şükür bugünümüze bebişler zorluyor hayat zorluyor direniyoruz güçlü anneler olarak her duruma 🙏☺️ kızın vaktini bekliyordur belki yürür emeklemeden, çoğu bebek öyle yapıyormuş geri gitme var mı peki benim kızım geri gidiyordu dönerek falan öyle başladı.

Beğene beğene gelmenden anladım yeni gördüğünü olayın😃ya biz burda eşi dövüyor tüh küçücükte bebeği var derken o başka şeyler peşindeymiş
İyi diyelim iyi olsun bebeler ufak tefek sağlık problemleri idare ediyoruz

Beğene beğene gelmenden anladım yeni gördüğünü olayın😃ya biz burda eşi dövüyor tüh küçücükte bebeği var derken o başka şeyler peşindeymiş
Çok güldüm canım yorumuna 😂 A acemianne92 de olmasa beğenenimiz olmayacak değil mi bende yokluğunu oradan anlıyorum ne zamandır girmiyor diye 😀

İyiyiz diyelim iyi olalım inşallah canım işte çok şükür bugünümüze bebişler zorluyor hayat zorluyor direniyoruz güçlü anneler olarak her duruma 🙏☺️ kızın vaktini bekliyordur belki yürür emeklemeden, çoğu bebek öyle yapıyormuş geri gitme var mı peki benim kızım geri gidiyordu dönerek falan öyle başladı.
Allah iyilik versin kuzum cümlemize inşallah.. aynen zorluyorlar ama Rabbim gücünü veriyor bir şekilde şükür. 🥰😍 Yok canım geri de gitmiyor yüzüstüne dönüyor sırt üstü dönüyor ama emekleme girişimi yok . Hayırlısı olsun vakti gelince yapar inşallah kuzum. 😍
Ya hiç sorma kaldığım sayfadan okuyup beğene beğene geliyordum bir baktım adı değişmiş hesabı pasif bir de yazılanları okudum şok oldum. 😂 Allah akıl fikir versin ne diyim. Geçmiş olsun canım benim. Allah kolaylık versin inşallah hepimize de 😍

Ya bu ara giremedim valla özledim sizleri beğenmeden geçemiyorum 😂😍
Bizde seni özledik kuzum bi sıkıntı yoktur inşallah 😍 sen miniğimi bol bol yürüt ellerinden tutup kanepeye tutturup arkasından destekle annesi zamanı gelince emeklere yürürde inşallah 🙏💞 bi anda başlıyorlar zaten sen önüne az mesafeye sevdiği bi şeyleri koy uzanmaya çalışsın hafif hafif, bizimkinin terlik zaafını kullandım ben mesela çok pratik olmasa da geri geri falan bi şekilde ulaşmaya başladı 😀

Özlettin kendini canım 🌺 valla temiz duygularımızla oynandı bu arada 😄 allah akıl fikir versin ne diyelim arkadaşa. Benim kız emekleme pozisyonu alıyor ama geri oturuyor hemen, emeklemeden mesafe kat ediyor ama😀

Bizde seni özledik kuzum bi sıkıntı yoktur inşallah 😍 sen miniğimi bol bol yürüt ellerinden tutup kanepeye tutturup arkasından destekle annesi zamanı gelince emeklere yürürde inşallah 🙏💞 bi anda başlıyorlar zaten sen önüne az mesafeye sevdiği bi şeyleri koy uzanmaya çalışsın hafif hafif, bizimkinin terlik zaafını kullandım ben mesela çok pratik olmasa da geri geri falan bi şekilde ulaşmaya başladı 😀
Yapıyorum kuzum ama yok yani yapmak istemiyor ağlıyor ben de zorlamıyorum fazla. 😘 Yok kuzum bir sıkıntı şükür sadece o bu derken giremedim . Hayırlısı olsun artık. Bu ara dişlerden derdimiz yine çok huzursuz ve iştahsız.
Özlettin kendini canım 🌺 valla temiz duygularımızla oynandı bu arada 😄 allah akıl fikir versin ne diyelim arkadaşa. Benim kız emekleme pozisyonu alıyor ama geri oturuyor hemen, emeklemeden mesafe kat ediyor ama😀
Ben de özledim sizi kuzum . 😍 Valla hiç sorma saf saf inanmışız biz de 😂 yerim ben onu çabalıyor maşallah miniğe 😍🥰

Canım en son bunu alıntılamiştım iyi mi şimdi bebeğin geçmiş olsun merak ettim..

Canım benim acelem yok aslında ama şu insanların soruları beni deli ediyor emekliyor mu yok yere koyuyo musun şunu yapıyo musun bunu yapıyo musun.. üzülüyorum sanki ben sebep oluyormuşum benim yüzümden yapmıyormuş gibi soru soruyorlar.. zamanı vardır diye düşünüyorum ama sorular beni boğuyor.
Çok şükür canım atlattık iyiyiz şimdi 😘
Ay bu çok bilmiş insanlar beni de deli ediyor 🤦🏻‍♀️ canım hiç üzülme sağlıklı ya yavaş yavaş emekleyip yürüyecek de herkes kendi işine baksın yeri geldi mi tersle ben öyle yapıyorum evde sinir olacağıma küsen küssün 😏 daha zamanı ver kuzunun her bebek farklıdır bakmışsın 2 gün sonra bile emekliyor hiç belli olmaz

Hosgeldin canim. Benimkide emeklemiyor emeklemek bir kriter degil bence bende emeklemeden yurumusum. Bosuna sikma canini bu konuyla ilgili

Kizlar Rabia gitti ben baslayim:)15 yasinda kizim var cocugun biriyle mesajlasmalarini yakaladim ama oyle boyle degil konusmalari.ne yapmaliyim sizce babasina soyleyemem yer gok inler cok sinirli bu konularda ortaokulda yasadik ayni durumu .bana soz verdi tamam dedi baktim yine mesajlasiyor:KK43:sizce ne yapmaliyim yarin bi gun okulda baslayacak korkuyorum genc bunlar akillari bi karis havada
Tecrubeli anneler daha iyi yardimci olur ama bence cok sert tepki verirsen daha cok itebilirsin mesajlasma olayina. Babasina soylemeden once biraz daha gozlemle bence

X