- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
Bizimle dalga gectigini dusunmeye basladim artik. Kullanici adini degistirdigini farkedince profilinden mesajlarina baktim ve ikinci cocuk sahibi olmaya calistigini gorunce inan cok sasirdim. Senin hayatin elbet bizi ilgilendirmez ancak bu kadar paylasim yaptiktan ve buradaki insanlarin duygularini somurdukten sonra yapman uzdu. Bir daha seninle ilgili yorumda bulunmayacagim, eger fake degilse evladin icin uzuluyorum sadece. Senin hayatin senin kararin...
Sorma canim yaa,
Sorma canim yaa, durumuna o kadar uzuluyordum ki, ozellikle bebegin oyle bir ortamda oyle bir baba ile buyumesi inanilmaz uzuyordu, esimle bile paylasmistim konuyu, etkilenmistim. Benim yorumuma cevap yazinca kullanici adinin degistigini gorunce Rabia olduguna emin olmak icin girdim profiline, sok oldum ayni gun yazdiklarini gorunce. Ara ara bahsediyordu yasim geciyor ikinci cocuk olsun ya da hamileyken erkek istiyorum diye hatirliyorum. Sanirim hesap fake degil ama maalesef arkadas icinde bulundugu korkunc durumu tum uyarilarimiza ragmen normallestirmis, sadece psikolojisi bozuk degil bence fazlaca erkek egemenligini kabul etmis bir karakter. Ne diyim, bir kadin ve kiz annesi olarak inanilmaz uzuluyorum. Yazdiklari yalansa da bu kadar uzun sure iyi surdurdu valla.
Cok şaşırdım ya bide o kadar yorum yapıp akıl verdik. Bence kandırmaktan ziyade durumundan menmun, ikinciyi düşündüğüne göre anlattığı şartlarda. Bu kadar şiddetin içinde çocuk için nasıl fırsat bulmuş, pes.