2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cok dogru bir karar almissin cok sevindim senin ve kizin adina. Siddetin hicbir turlusu asla kabul edilmemeli. Cok daha mutlu olacagina eminim. Yolun acik olsun hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Amin Allah razı olsun.
Durup duruken anneme hakaret ediyor
Sülaleme hakaret ediyor.
Biz tartışıyoruz benim gariban annemden ne istiyorsun.
Anam 80 yaşında kadın yaa.
Benim derdimden tasamdan haberi bile yok.
Onun derdi ona yeter diye birşey anlatmış değilim.
Beni mutlu sanıyor.

Eşimden de ayrılmaya karar verdim.
Beni bir gün olsun savunmadı. Bana kendimi iyi hissettirmedi.
Ben hep yanlız hissettim kendimi evliliğimde.
Çaresiz oldukça ona sığınmaya çalıştım.
Ama olmuyor..
Bu gece tartıştık bana hakaretler etti bende cinnet geçirecektim az daha.
Başıma vura vura beni dövdü.
Artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum.
Kızımla hayatıma devam edeceğim.
Nefret ediyorum ondan.
Oda beni mumla arasın hergünü acıyla pişmanlıkla geçsin.

Çok doğru bir karar. Hem sana yazık hem bu ortamda büyüyecek olan kızına. Inşallah kararından caymazsın 🤷‍♀️

Ama olmuyor..
Nefret ediyorum ondan.
Ne olur yap ama ne olur !
kızını da kendini de kurtar !

Ama olmuyor..
Nefret ediyorum ondan.
Rabia gerçekten bu kararı aldıysan çok sevindim canım, Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel bir hayatınız olur bundan sonra, ama lütfen pişman olma yarın öbürgün eşim pişman oldu diyip geri dönme, hiç bekleme eşyalarını topla ilk işin kızını al abinin yanına git davanı aç.Minik yavrumda huzurlu mutlu bir ortamda büyüsün lütfen onun için yap bunu sen annesin fedakarlık ister annelik, hayatım altüst olur deme şuankinden çok daha iyi olacağınıza eminim , sen üniversite mezunusun çaresiz değilsin boşuna mı eğitim aldın kızın ve sen her gün dayak yesin diye mi bugünlere geldin, yazık o kadar emeğe. Daha çok gençsin hayatını mahvetme haksızlığa sabretme.

Ama olmuyor..
Nefret ediyorum ondan.
Bir kadin olarak bunlari hak edecek hicbir sey yapmis olamazsin, kendini ve ozellikle kizini bu duruma layik gorme canim. Ben de kiz cocuk annesiyim, buyudukleri ortam ileride es secimlerinde dahi etkili, senin gibi mutsuz olsun istemezsin degil mi. Bu yuzden kendini caresiz hissetme, egitimli bir insansin, elbet bir is bulur kizina bakarsin. Herkes sana ayni seyleri soyluyor Aralik annelerinde, bir insana ustelik bebegi varken ayril demek kolay degil hepimiz anneyiz ama siddet affedilir bir konu degil. Kendini ezdirme lutfen, hepimiz uzuluyoruz. Hakkinda hayirlisi.

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı

Rabia gerçekten bu kararı aldıysan çok sevindim canım, Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel bir hayatınız olur bundan sonra, ama lütfen pişman olma yarın öbürgün eşim pişman oldu diyip geri dönme, hiç bekleme eşyalarını topla ilk işin kızını al abinin yanına git davanı aç.Minik yavrumda huzurlu mutlu bir ortamda büyüsün lütfen onun için yap bunu sen annesin fedakarlık ister annelik, hayatım altüst olur deme şuankinden çok daha iyi olacağınıza eminim , sen üniversite mezunusun çaresiz değilsin boşuna mı eğitim aldın kızın ve sen her gün dayak yesin diye mi bugünlere geldin, yazık o kadar emeğe. Daha çok gençsin hayatını mahvetme haksızlığa sabretme.
Hayır canım vaz geçmiş değilim. Her zaman böyle iidi.
Zaten değişmesini çok bekledim sabrettim.
Artık elimden gelen birşey yok

Bir kadin olarak bunlari hak edecek hicbir sey yapmis olamazsin, kendini ve ozellikle kizini bu duruma layik gorme canim. Ben de kiz cocuk annesiyim, buyudukleri ortam ileride es secimlerinde dahi etkili, senin gibi mutsuz olsun istemezsin degil mi. Bu yuzden kendini caresiz hissetme, egitimli bir insansin, elbet bir is bulur kizina bakarsin. Herkes sana ayni seyleri soyluyor Aralik annelerinde, bir insana ustelik bebegi varken ayril demek kolay degil hepimiz anneyiz ama siddet affedilir bir konu degil. Kendini ezdirme lutfen, hepimiz uzuluyoruz. Hakkinda hayirlisi.
Amin Allah razı olsun canım.
Evet canım haklısın.
İnan her türlü fedakarlığı yaptım.
İyiliğim üstüne kötü oldum. Ne kadar iyilik o kadar kötülük gördüm.
Bu adalet değil.
Vicdan nerde vefa nerde. Nerde yaa nerde.
Adelet beni unuttumu. Adalet Dünyayı gezerken ben uyuyordum uyanınca gitmiş mi oldu.
Herkes mi vicdansız nankör olur.
Namaz kılan insanlar vicdanınız nerde.
Nerde doğruluğunuz nerde dürüstlüğünüz.
Eşimin ailesi çok tuhaf bir aile
Oğlunu bildikleri halde sırf evlatları diye
Yaptığına göz yumup
Bana nankörlük ettiler.
Ben bunlara nasıl hakkımı helal edeyim.
Nasıl beddua etmeyeyim

Hayır canım vaz geçmiş değilim. Her zaman böyle iidi.
Zaten değişmesini çok bekledim sabrettim.
Artık elimden gelen birşey yok
Canım değişmez değişmeyecek can çıkar huy çıkmaz derler sen aabretmişsin olmamış sende bir anne kuzususun canını da sokakta bulmadın lütfen o adamı çekme böyle biriyle ömür çürütme ilklerde belki zor olcak ama mutlaka Allahın yardımıyla herşey yoluna girecektir...Eşim kıskançtır birinci katta oturuyorum serbest gezerim biraz evde kıskançlıktan koluma vurmuştu hemen bende bi tane onun koluna yapıştırdım şok olmuştu 😅 biz vurup itip kakacakları şamar oğlanı değiliz asla vurdurmam kendime sende vurdurma o eşinin ailesi de alsınlar çocuklarını baş köşeye koyup haklı bulup dursunlar al biletini gel memleketine iş imkanı çok burda herşey hallolur inşallah 🤲🏻

Canım değişmez değişmeyecek can çıkar huy çıkmaz derler sen aabretmişsin olmamış sende bir anne kuzususun canını da sokakta bulmadın lütfen o adamı çekme böyle biriyle ömür çürütme ilklerde belki zor olcak ama mutlaka Allahın yardımıyla herşey yoluna girecektir...Eşim kıskançtır birinci katta oturuyorum serbest gezerim biraz evde kıskançlıktan koluma vurmuştu hemen bende bi tane onun koluna yapıştırdım şok olmuştu 😅 biz vurup itip kakacakları şamar oğlanı değiliz asla vurdurmam kendime sende vurdurma o eşinin ailesi de alsınlar çocuklarını baş köşeye koyup haklı bulup dursunlar al biletini gel memleketine iş imkanı çok burda herşey hallolur inşallah 🤲🏻
Kayın validem in yanında eşim beni dövdü. Hatta Kayın validem aramıza girdi.
Kızıma da bir yumruk değdi mi bilmiyorum kızım çok ağladı çünki. Hatta eşim sonra kızın sırtını kontrol etti birşey oldumu diye..neyse ben Kayın babama dedim oğlun beni dövüyor sen işte idin bugun de beni dövdu.
Akşam oldu Kayın babam geldi bana dedi ben sormuşum oğlum seni dövmemiş.
Kayın validem şok oldu.
Çünkü o demiş ya dövmedi diye.
Döndüm dedim anne oğlun beni senin yanında dövmedi sen aramıza girmedin mi. Kayınvalidem kocasına baktı bana baktı dondu. Yalan söylemiş ya. Sonra kayınbabam anladı oğlu beni dövdü eşide dövmedi diye yalan söyledi
Bana dedi ki
Ee ne var seni dövdü ise.

Kendileri de görsem kayınvalidem akşama kadar dır dır konuşur bir lafı bin kere söyler Kayın babam hiç birşey demez
Bana gelince e ne olmuş

Kayın validem in yanında eşim beni dövdü. Hatta Kayın validem aramıza girdi.
Kızıma da bir yumruk değdi mi bilmiyorum kızım çok ağladı çünki. Hatta eşim sonra kızın sırtını kontrol etti birşey oldumu diye..neyse ben Kayın babama dedim oğlun beni dövüyor sen işte idin bugun de beni dövdu.
Akşam oldu Kayın babam geldi bana dedi ben sormuşum oğlum seni dövmemiş.
Kayın validem şok oldu.
Çünkü o demiş ya dövmedi diye.
Döndüm dedim anne oğlun beni senin yanında dövmedi sen aramıza girmedin mi. Kayınvalidem kocasına baktı bana baktı dondu. Yalan söylemiş ya. Sonra kayınbabam anladı oğlu beni dövdü eşide dövmedi diye yalan söyledi
Bana dedi ki
Ee ne var seni dövdü ise.

Kendileri de görsem kayınvalidem akşama kadar dır dır konuşur bir lafı bin kere söyler Kayın babam hiç birşey demez
Bana gelince e ne olmuş
Böyle insanlardan sana hayır gelmez canım Allah korkusu yok demek ki namaz kılması boş eşinin. namaz insanı kötülükten alıkoyar hadisi tecelli etmiyor🤷🏻‍♀️ kendi kızları var mı bilmiyorum dayak yese kocasından ortalığı sökerler. Sana karşı sevgisi de yok canım galiba insan sevdiğine bunu yapmaz yapamaz sakın vazgeçme Bismillah de kızınla yeni hayatına başla Allahın yardımıyla başarırsın inşallah.Ne yaparsa yapsınlar

Böyle insanlardan sana hayır gelmez canım Allah korkusu yok demek ki namaz kılması boş eşinin. namaz insanı kötülükten alıkoyar hadisi tecelli etmiyor🤷🏻‍♀️ kendi kızları var mı bilmiyorum dayak yese kocasından ortalığı sökerler. Sana karşı sevgisi de yok canım galiba insan sevdiğine bunu yapmaz yapamaz sakın vazgeçme Bismillah de kızınla yeni hayatına başla Allahın yardımıyla başarırsın inşallah.Ne yaparsa yapsınlar
5 tane bekar kızı var. Allaha havale ediyorum

Mutlaka bulacaktır şüphem yok.

Çok şükür bizim de ilk dişimiz çıktı sonunda 🎉 çok çetin bi yolculuktu 😂 yaklaşık 15-20 gündür de emekliyor maşallah artık iş yok o uyanıkken peşine geziyorum herşeyi keşfetmeye çalışıyor. Artık hayırlısıyla yürdüklerini de görürüz inşallah 🤲🏻 💙

Mutlaka bulacaktır şüphem yok.

Çok şükür bizim de ilk dişimiz çıktı sonunda 🎉 çok çetin bi yolculuktu 😂 yaklaşık 15-20 gündür de emekliyor maşallah artık iş yok o uyanıkken peşine geziyorum herşeyi keşfetmeye çalışıyor. Artık hayırlısıyla yürdüklerini de görürüz inşallah 🤲🏻 💙
Hayırlı olsun canım benım oglum buranun en kücüklerınden 28 aralıkta dogduk :) bizde diş yok henuz ama sürünme ve geri geri emekleme var bu gun geri geri gitmeye basladı :) aynen o uyanıkken hep peşindeyım yürüteç malum 😂 o uyurken de artık pilim bitmiş oluyor . Vitamınlerıme tekrar basladım ayakta kalabılmek ıcın 🤣

Canım artık onların pis adını bile alma sil yok et hiç olmamış olsunlar ufacık bebeğin dayak yemesi ne demek ya 😢 lütfen artık hayatını onlarla kirletme herkes ettiğini bulur zaten yaşattığını yaşamadan ölmez insan, sen kendi hayatına bak bırak onları kendi pisliklerinde boğulsunlar, tertemiz bir sayfa aç kızınla , yalnız olup mutsuzluk daha iyidir yazmışsın, mutsuz olacağınıda nerden çıkardın sen bismillah de önce kızınla kendini kurtar o adamdan, sonra hayırlısıyla iş kapın açılır, daha çok gençsin bir bakmışsın Allah karşına bu çektiklerini unutturacak hayırlı bir insan çıkarıverir 2.evliliğinde mutluluğunu bulan arkadaşlarım çok benim biri kötü, karaktersiz çıktı diye herkes kötü olmaz kapatma kendini umudunu kaybetme , bilemezsin yarının neler getireceğini Allah büyük de adımlarını atmaya başla. Bizede güzel gelişmelerini yaz inşallah 🙏😊

Hayırlı olsun canım benım oglum buranun en kücüklerınden 28 aralıkta dogduk :) bizde diş yok henuz ama sürünme ve geri geri emekleme var bu gun geri geri gitmeye basladı :) aynen o uyanıkken hep peşindeyım yürüteç malum 😂 o uyurken de artık pilim bitmiş oluyor . Vitamınlerıme tekrar basladım ayakta kalabılmek ıcın 🤣
Maşallah emeklemesi yakındır kuzunun 😊 bende 2 de çocuk var onlar bebekten daha yorucu valla şimdi bile bebeği uyuttum onları uyutmaya uğraşıyorum 😅 Allah yardımcımız olsun

X