çocuk bakimi çok zor ama geçiyor unutuyorsun zamanla ama hersey zmaninda güzel yaş ilerleyince dahada zor oluyor
Bizim puset bebek arabasında da kullandığımız için sıkıntı olmuyor içinde geniş bayagi kullanıyorum
niyeki
Doğduğundan beri bide salincakli puseti var ikisini birden dönüşümlü kullaniyom
Sende gitsen onunla canım olmaz mıAmin arkadaar sagolun, eş durumu tayinine başvurdu 9 ay oldu çıkmadı isyerinin olduğu şehre geri dönüyor mecburen 10 saat mesafede orada. Ben bebeğimle tek kalacam.
Sende gitsen onunla canım olmaz mı
Rabbim sabır versin canım insan boyle zamanlarda daha bi hassas oluyor eşini yanında istiyor ama enazındna hayatta en azından saglıklı hafta sonları gelır güzel düşün . Kuzenımın eşi bebegın kalp atıslarının duyuldugu gün vefat etti .bu ayın sonunda babasız bi bebek dunyaya gelcek . O olaya tanık oldugumdan beri her halımıze şükrediyorum .Bende şuan çalışıyorum canım bulunduğum ilden ayrılamam evden de çalışsam. Evimizi de taşıdık tayini çıkar diye ama çıkmadı. Gidince kalacak yerimiz yok. Apartta kalacak eşimde.
Rabbim sabır versin canım insan boyle zamanlarda daha bi hassas oluyor eşini yanında istiyor ama enazındna hayatta en azından saglıklı hafta sonları gelır güzel düşün . Kuzenımın eşi bebegın kalp atıslarının duyuldugu gün vefat etti .bu ayın sonunda babasız bi bebek dunyaya gelcek . O olaya tanık oldugumdan beri her halımıze şükrediyorum .
Bunu bilmiyorum ama ıncia alacağım benKızlar güneş kremi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben biraz araştırdım La Roche - Posay Baby beğendim ama kararsızım, kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınız markalar neler? Eki Görüntüle 2849107
Kızlar güneş kremi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben biraz araştırdım La Roche - Posay Baby beğendim ama kararsızım, kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınız markalar neler? Eki Görüntüle 2849107
Ah nasıl bir acı Ya Rabbim.Rabbim sabır versin canım insan boyle zamanlarda daha bi hassas oluyor eşini yanında istiyor ama enazındna hayatta en azından saglıklı hafta sonları gelır güzel düşün . Kuzenımın eşi bebegın kalp atıslarının duyuldugu gün vefat etti .bu ayın sonunda babasız bi bebek dunyaya gelcek . O olaya tanık oldugumdan beri her halımıze şükrediyorum .
Selam ne yiyordunuz acaba sütunuz azalmadı mi bu şekilde ben de şu an ne olduğunu bilmiyorum süt diyeti deniyorum ama aşırı zorlaniyorum tatlı istegim çok fazla hurmalar falan kesmiyor ve kahvaltida peynir yiyememek çok kotuCanim öncelikle geçmiş olsun benim bebek de kusma vs yoktu kakasindaki mukus yüzünden kati bir diyet yaptim ama sadece süt değil vegan beslendim bütün hayvansal gidalari ve kuruyemiş susam da dahil. Belki senin bebeğe başka şeyler de dokunuyodur. @nsl4721 onun da bebeğinin çok ciddi kusma problemi vardi. Biraz daha hafifledi son zamanlarda. Istersen onunla iletişime geç yardimci olabilir.
Canım benim oğlanda çok terliyordu 5 ayda gittiğimizde d vit ve Demir ilacının dozunu artırdı baya azaldı terlemesiHanımlar benim kızım çok terliyor böyle olan varmı.. Yada bu durum nedendir bilen varmı.
Hanımlar terlemesi sıcaktan değil.
Battaniyeden değil.
Yani yastık sırık sıklam
Sabah pijaması bile sırıl sıklam olmuştu.
Ben de ilk başta sütüm etkilenir mi diye korktum ama bi fark olmadi desem yeridir öncelikle bundan yana endişeniz olmasin. Tabi bol su ve yesillik tüketiyorum hep. Tatli konusu benim de en zayif noktam hurma ve irmik helvasi yapiyorum suyla en azindan tatli ihtiyacimi bi nebze gideriyorSelam ne yiyordunuz acaba sütunuz azalmadı mi bu şekilde ben de şu an ne olduğunu bilmiyorum süt diyeti deniyorum ama aşırı zorlaniyorum tatlı istegim çok fazla hurmalar falan kesmiyor ve kahvaltida peynir yiyememek çok kotu
Ucu tırtıklı eline geliyorsa 2 3 güne çıkıyor. Kızımın alt 2 dişi çıktıKızlar bebeğim 5 ay 7 günlük. Alt disi çıkıyor. Dokunduğumda elimle hissediyorum ucunu. Tam anlamıyla ne zaman çıkar bilgisi olan var mi
Günde en az 3 kere serum fizyolojik ve aspiratorle burnunu temizlemek ve bol bol emzirmek en etkili yöntem. Bizde nezle geçirdik bu şekilde yaptım 2-3 günde toparladı bebeğim. Önemli olan içerdeki mukusun göğse inmesini engellemek balgama dönüşüp bronşit olmaması için. Emiyorsa ilaçsız çok hızlı iyileşiyor bebeklerSelam kizlar benim bebenin iki gündür burnu musluk gibi çok akiyor rengi şeffaf o yüzden çok sıkıntı yapmiyorum ama geniz akintisi da var sanirim hafiften öksürüyor. Yakin zamanlarda burdan çocuğu rahatsizlananlar vardi neler yapmiştiniz ya da tavsiyesi olan varsa bekliyorum
Aynen canim ben de suan onlari yapiyorum inşallah ciğerlere inmezGünde en az 3 kere serum fizyolojik ve aspiratorle burnunu temizlemek ve bol bol emzirmek en etkili yöntem. Bizde nezle geçirdik bu şekilde yaptım 2-3 günde toparladı bebeğim. Önemli olan içerdeki mukusun göğse inmesini engellemek balgama dönüşüp bronşit olmaması için. Emiyorsa ilaçsız çok hızlı iyileşiyor bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?