Hiç böyle bişey duymadım ama mantıklı da gelmedi ev yoğurdunu mis gibi taze sütten yapılırsa daha sağlıklı olmaz mı helede bi ciflikten taze yağı alınmamış sutle
Hiç böyle bişey duymadım ama mantıklı da gelmedi ev yoğurdunu mis gibi taze sütten yapılırsa daha sağlıklı olmaz mı helede bi ciflikten taze yağı alınmamış sutle
Adet olmayan var mı ? Ben ilkinde 5. Ayda olmustum ama mama da veriyordum bunda sadece emzirdigim icin gecikti sanirim yinede stres oluyorum ister istemez.
Devam sutleri oluyor ya onu kastediyor sanirim toz seklinde degilde kutu sut seklinde olanlar. Ben ilk cocugumda guvendigim yerden alip cigden kaynatip kucuk kaselere mayaliyordum arkadaslar bi sorun yasamadim. Labne peynirini de o sutten yapiyordum lezzetli oluyor bilginize.
Adet olmayan var mı ? Ben ilkinde 5. Ayda olmustum ama mama da veriyordum bunda sadece emzirdigim icin gecikti sanirim yinede stres oluyorum ister istemez.
Karın üstü yere koyduğumda başını pek uzun süre yukarıda tutamıyor ondan emin olamadım pek. Kucaktayken falan dik tutuyor başını sorun yok. Sizin oturmaya başladığında nasıldı
Bunu doktor söylemedi.
Büyükler söyledi canım.
Benim kazım yarın 6 aya girecek. Benimde kızım başını uzun süre kaldıramıyor ve hemen eğiyor yere koyuyor
Kızlar güneş kremi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben biraz araştırdım La Roche - Posay Baby beğendim ama kararsızım, kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınız markalar neler? Eki Görüntüle 2849107
Hanımlar benim kızım çok terliyor böyle olan varmı.. Yada bu durum nedendir bilen varmı.
Hanımlar terlemesi sıcaktan değil.
Battaniyeden değil.
Yani yastık sırık sıklam
Sabah pijaması bile sırıl sıklam olmuştu.
Almanyada doktorlar bebeklerin oturtulmasini desteklemiyorlar. Sadece ek gida alirken oturtulacak. Hatta kendi oturamadan mama sandalyesine bile oturmayin diyorlar. Benim kizim 5 ay 7 gunluk ek gida verirken kendi kucagimda oturtup veriyorum. Bundan haric oturtutmuyorum.