2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben pusete koyup mutfakta yanıma alıyorum.
Zamanla sıkılıyor ama en azından ayak üstü işlerimi yapiyorum.

benimki kucukken duruyodu simdi kaldir diye geriniyo bende sebeklik yapiyorum arada sarki soyluyorum ana en azindan islerimi halediyorum yavasta olsa
Benim ki küçük iken maşallahı vardı. . Bazen birileri nazar mı etti diyorum

Canım hangi kaşık mamasından kullanıyorsun foto atabilirmisin bende ek gıdaya başladım başta güzel gidiyordu ama şuan hiç kabul etmiyor merak ettim ne veriyosun bende alayım
Hipp organik tahilli var 4+ canim ben hunnapin keçi sütlü bebe biskuvisini aldım doktor önerdi içine bir tane de ondan atıyorum. Bizim kilo alımı sıkıntıli çabuk toparlasın diye verdi.

Ramazan bayramınız mübarek olsun kızlar. Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlara eriştirsin inşallah.. Bugün içim biraz buruk aslında bebeğimle ilk bayramımızı hiç böyle hayal etmemiştim. Ne babamların yanındayım ne de kayınvalidemlerin.. Böyle evde kapalı kaldık. Günlerdir dışarı çıkmamanın verdiği moral bozukluğu da var hiç iyi değilim aslında.. Ama sağlık olsun ne yapalım.. Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah önümüzdeki bayramı dilediğimiz gibi geçiririz.. Uzun oldu ama hakkınızı helal edin içimi döktüm sizlere. Hayırlı bayramlar..

Maşallah canim bu 4. Değil mi senin? Valla tebrik ederim. Ben cok zorlanıyorum hatta bu aralar kendimi resmen köle gibi hissediyorum :/ Mutfakta bende yanımda pusetle durduruyorum.
çocuk bakimi çok zor ama geçiyor unutuyorsun zamanla ama hersey zmaninda güzel yaş ilerleyince dahada zor oluyor
Bende deneyeyim canım. Ama busetede alışmıyor mu
Bizim puset bebek arabasında da kullandığımız için sıkıntı olmuyor içinde geniş bayagi kullanıyorum
Banyoya daha cesaret edemedim canım ya
niyeki
Peki kaç aylıkken koymaya başladın canım.
Esim 3 aydan önce evde pusete koydurtmadı.
Zamanla sıkılmasını ona bağlıyorum.
Doğduğundan beri bide salincakli puseti var ikisini birden dönüşümlü kullaniyom

Ahh ahh hepimiz ayniyiz

Ağlar durmaz diye canım zamanla sıkılıyor pusette.
Geç alıştı belki oyüzden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…