- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
Canım ben pusete koyup mutfakta yanıma alıyorum.
Zamanla sıkılıyor ama en azından ayak üstü işlerimi yapiyorum.
Benim ki küçük iken maşallahı vardı. . Bazen birileri nazar mı etti diyorumbenimki kucukken duruyodu simdi kaldir diye geriniyo bende sebeklik yapiyorum arada sarki soyluyorum ana en azindan islerimi halediyorum yavasta olsa
Bende deneyeyim canım. Ama busetede alışmıyor mudiğer 3 cocugumda bu şekilde büyüttüm balkona çamaşır mi asicam pusetle yanimda mutfakta banyoda hep yanimda
4 müüdiğer 3 cocugumda bu şekilde büyüttüm balkona çamaşır mi asicam pusetle yanimda mutfakta banyoda hep yanimda
Hipp organik tahilli var 4+ canim ben hunnapin keçi sütlü bebe biskuvisini aldım doktor önerdi içine bir tane de ondan atıyorum. Bizim kilo alımı sıkıntıli çabuk toparlasın diye verdi.Canım hangi kaşık mamasından kullanıyorsun foto atabilirmisin bende ek gıdaya başladım başta güzel gidiyordu ama şuan hiç kabul etmiyor merak ettim ne veriyosun bende alayım
Banyoya daha cesaret edemedim canım yaAynen bende öyle yapıyorum hatta geçen gün duşa kabinin karşısina koyup banyo yaptım beni izledi durdu
Peki kaç aylıkken koymaya başladın canım.diğer 3 cocugumda bu şekilde büyüttüm balkona çamaşır mi asicam pusetle yanimda mutfakta banyoda hep yanimda
Allah kavustursun sağlıkla hayırla inşAllahBizde eşimin eşyalarını topluyoruz bayramın 3. günü gidecek. Ağlayarak geçiyor bayram
Hayırlı bayramlar herkese
Eşin nereye gidiyor canımBizde eşimin eşyalarını topluyoruz bayramın 3. günü gidecek. Ağlayarak geçiyor bayram
Allah kavuştursun inşallahBizde eşimin eşyalarını topluyoruz bayramın 3. günü gidecek. Ağlayarak geçiyor bayram
çocuk bakimi çok zor ama geçiyor unutuyorsun zamanla ama hersey zmaninda güzel yaş ilerleyince dahada zor oluyorMaşallah canim bu 4. Değil mi senin? Valla tebrik ederim. Ben cok zorlanıyorum hatta bu aralar kendimi resmen köle gibi hissediyorum :/ Mutfakta bende yanımda pusetle durduruyorum.
Bizim puset bebek arabasında da kullandığımız için sıkıntı olmuyor içinde geniş bayagi kullanıyorumBende deneyeyim canım. Ama busetede alışmıyor mu
4 müütebrik ediyorum önünde saygiyla egiliyorum 2 tamam diyorum ben [/QUOTE ]
valla bende kendime şaşırıyorum zamanında 4 çocuğun olacak deseler hadi ordan allah yazdiysa bozsun derdim ikiden sonra 3. Olmayınca çok uzulup dertlenmistim niyet ettikten sonra 6 sene olmadı 6da düşük oldu kavusunca tamam dedim unumu eleyip elegimi astım ama kul plan yapar kader gulermis ya bu tekne kazintisinin kazintisi çıktı geldi iyiki geldi
niyekiBanyoya daha cesaret edemedim canım ya
Doğduğundan beri bide salincakli puseti var ikisini birden dönüşümlü kullaniyomPeki kaç aylıkken koymaya başladın canım.
Esim 3 aydan önce evde pusete koydurtmadı.
Zamanla sıkılmasını ona bağlıyorum.
Ahh ahh hepimiz ayniyizRamazan bayramınız mübarek olsun kızlar. Rabbim evlatlarımızla, sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlara eriştirsin inşallah.. Bugün içim biraz buruk aslında bebeğimle ilk bayramımızı hiç böyle hayal etmemiştim. Ne babamların yanındayım ne de kayınvalidemlerin.. Böyle evde kapalı kaldık. Günlerdir dışarı çıkmamanın verdiği moral bozukluğu da var hiç iyi değilim aslında.. Ama sağlık olsun ne yapalım.. Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah önümüzdeki bayramı dilediğimiz gibi geçiririz.. Uzun oldu ama hakkınızı helal edin içimi döktüm sizlere. Hayırlı bayramlar..
Ağlar durmaz diye canım zamanla sıkılıyor pusette.çocuk bakimi çok zor ama geçiyor unutuyorsun zamanla ama hersey zmaninda güzel yaş ilerleyince dahada zor oluyor
Bizim puset bebek arabasında da kullandığımız için sıkıntı olmuyor içinde geniş bayagi kullanıyorum
niyeki
Doğduğundan beri bide salincakli puseti var ikisini birden dönüşümlü kullaniyom
Allah kavustursun sağlıkla hayırla inşAllah
Eşin nereye gidiyor canım
Allah kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?