Bizde iki gündür aynı durumdayız hiç durmuyor sürekli ağlıyor ve uyumuyor 5-10 dakika uyuyor uykusunu alamayıncada hep ağlıyor. Neden böyle bilmiyorumKelimesi kelimesine benim durumum tuvalete bile gidemiyorum ben çıkana kadar aglıyor kahvaltı ederken gözüne bakıp oyunlar oynayarak kendi kahvaltımı yapıyorum onun sofrasını bile toplatmıyor.Harika haftalar kitabını aldım ben bu ayın tamamına gelişim atagı diyor bu ay bitince inşallah daha da rahatlayacagız sakin olmaya çalışacagız.Ben slinge koyup dışarı çıkıyorum.İlçedeyiz yeşillikler arasında yürüyor yürürken sakinleşiyor.O sırada yürürken dinleniyorum bende
Yaaa artık zorlanıyorum sabah oldu ve ben hiç uyumadım hep mememde hep sancısı var.Ek gıdaya geçince inşallah düzelir o haldeBizde de var canım. Karnı çok ağrıyor gazını çıkarana kadar kıvranıyor baya. Ve bebeğim 10 gün kaka yapmıyor 10 günde bir yapıyor. İki kez doktora götürdüm normal diyolar 10 günde bir yapması. Kakası katı değilse sorun yokmuş. Çok kıvranırsa fitil ver dediler bende 4. Gün fitil veriyorum. Ek gıdaya başlayınca düzene girermiş
Hanımlar benim kızım sürekli ağlıyor kucağımı istiyor.
Kucağımdan inmek istemiyor..
Artık deli olacağım.
Yemin ederim sabah yemek yapmaya başladım saat 6 da bitirdim.
Hep bir dakıkalık gittim geldim mutfağa..
Eskiden 45 35 dakıka uyurdu. Şimdi 10 15.
Deli ediyor beni.. Dişlerini kaşıyor 2 gün hep ağladı.
Eczaneden ilaç adım çok iyi geldi.
Elini ağzına götürmüyor bile.. Ama ben nasıl böyle yapacağım.. Temizlik yapamıyorum.
Yemek yapamıyorum.
Halim pek iyi değil.. Bu durumda olan varmı yokmu bir çaresi.
Tam geçmedi canim gaz problemi hala bazı yiyeceklere tepki veriyor.Gaz problemi hala devam eden var mı yada kakasını yapamayan bebegi olan4,5 ayı tamamladık hala devam ediyor gaz problemi artık bunaldım.İki gündür kakasını da yapamıyor sürekli uykudan aglayarak uyanıyor 10 dk memeden ayrı uyuyor sonra sancı geliyor uyanıyor
Bizde de var canım. Karnı çok ağrıyor gazını çıkarana kadar kıvranıyor baya. Ve bebeğim 10 gün kaka yapmıyor 10 günde bir yapıyor. İki kez doktora götürdüm normal diyolar 10 günde bir yapması. Kakası katı değilse sorun yokmuş. Çok kıvranırsa fitil ver dediler bende 4. Gün fitil veriyorum. Ek gıdaya başlayınca düzene girermiş
Bizimki memede de durmuyor ağlıyor sürekli. Karnı ağrıyınca hiç bişey fayda etmiyor. İnşallah düzelir bu yıl ki bebekler mi zor hepsi aynı mı yoksa bizimkiler mi böyle çözemedimYaaa artık zorlanıyorum sabah oldu ve ben hiç uyumadım hep mememde hep sancısı var.Ek gıdaya geçince inşallah düzelir o halde
Bizim de öyle 10 güne kadar normalmiş yazık çocuklara valla. Kuzeniminki 6 günde bir yapıyodu ek gıdaya başlayınca geçti geçer inşallah bizimkilerdeBenim oğlumda sürekli dişlerini kasıyor hep eli ağzında. Sürekli kucağa almak çok mantıklı değil bence cankm alışınca hiç inmiyormus bikac ay içinde kucak istemeye başlar diolar. Başka şekilde oyalamak lazım.
Tam geçmedi canim gaz problemi hala bazı yiyeceklere tepki veriyor.
6 günde yapiyo canim kakasınıaynen katı değilse sorun yok dedi doktor. Arada bende fitil veriyorum cok gecikince. Insallah düzelir ek gıdada. Tek umudum o kaldı.
Aynen bende öyle yapıyorum hatta geçen gün duşa kabinin karşısina koyup banyo yaptım beni izledi durduCanım ben pusete koyup mutfakta yanıma alıyorum.
Zamanla sıkılıyor ama en azından ayak üstü işlerimi yapıyorum.
Alerjen için kasik mamalar da var canım hiç üzme kendini şu ile yaparsin valla benim kafam rahatladı allahtan benim oğlan da kaşıkla çok güzel yiyiyorEvet canim makina bebek gibi cekemiyor. Alerjik mamayi yiyemedi kizim, berbat bir tadi var, pekmez kattim azicik o da ise yaramadi. Kasik mama ben de deneyeyim bari, 5 aylik olduk artik. Sanirim diyeti birakicam artik, bir ise yaramadi bile. İkimiz de rahat edemedik su kilo alimindainsallah ek gidada yuzumuz guler
Ben bi 5. Ayı bitirdik hala gazGaz problemi hala devam eden var mı yada kakasını yapamayan bebegi olan4,5 ayı tamamladık hala devam ediyor gaz problemi artık bunaldım.İki gündür kakasını da yapamıyor sürekli uykudan aglayarak uyanıyor 10 dk memeden ayrı uyuyor sonra sancı geliyor uyanıyor
Gayet eminim ve bugün fark ettim sağ alt köpek dişi de çıkmaya başlamış benim oğlan biraz tersEmin misin
Valla baba çocuk gibi bir şey söylenemeye gelmiyo ama Ben söyledikten sonra oğluma yaklaşmıyor artık pis üstü ile trip atıyor bana ayşin hiç problem yok eşim de takma bayramda düzelir diyoAy kıyamam kuzuna ya hiç düşünmüyor bu insanlar valla ya. Bir de sigara içiyormuş yani niye o kadar sokuluyorsun ki bebeğe ya. Allah kolaylık versin kuzum sana zor valla işin. Eşin arayı bulacak artık bir şekilde anlatacak ailesine başka yol yok gibi.. Allah yardımcın olsun.
Maşaallah maşaallah canımGayet eminim ve bugün fark ettim sağ alt köpek dişi de çıkmaya başlamış benim oğlan biraz ters
Benim ki beni izlemez canım. Ağlaya ağlaya izler kaldır beni diyeAynen bende öyle yapıyorum hatta geçen gün duşa kabinin karşısina koyup banyo yaptım beni izledi durdu
Benim ki beni izlemez canım. Ağlaya ağlaya izler kaldır beni diye
Valla bende yapıyorum arada öyle. Eşim evde yokken tuvaletimi de sürekli banyo kapısının dışına koyup yapıyorum çünkü mecburum. Ben odada bırakıp çıktığım an basıyo çığlığı beni görcek illa. Her yere beraber gidiyoruz.Aynen bende öyle yapıyorum hatta geçen gün duşa kabinin karşısina koyup banyo yaptım beni izledi durdu
Aynen canım düzelir bir şekilde hiç takma kafana sen atarsa atsın. İnsanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar maalesef en ufak şeye trip atıyorlar. Yaklaşmasın aman çocuğun sağlığı için en iyisiValla baba çocuk gibi bir şey söylenemeye gelmiyo ama Ben söyledikten sonra oğluma yaklaşmıyor artık pis üstü ile trip atıyor bana ayşin hiç problem yok eşim de takma bayramda düzelir diyo
Ya inşallah geçer böyle çok zor.Bizim de öyle 10 güne kadar normalmiş yazık çocuklara valla. Kuzeniminki 6 günde bir yapıyodu ek gıdaya başlayınca geçti geçer inşallah bizimkilerde
Aynen bende öyle yapıyorum hatta geçen gün duşa kabinin karşısina koyup banyo yaptım beni izledi durdu
diğer 3 cocugumda bu şekilde büyüttüm balkona çamaşır mi asicam pusetle yanimda mutfakta banyoda hep yanimdaCumartesi günü esim gidecek en az 4 ay yalnız kalacam bebeğimlene yapacağımı hiç bilmiyorum. Bunu denerim heralde.
Canım hangi kaşık mamasından kullanıyorsun foto atabilirmisin bende ek gıdaya başladım başta güzel gidiyordu ama şuan hiç kabul etmiyor merak ettim ne veriyosun bende alayımAlerjen için kasik mamalar da var canım hiç üzme kendini şu ile yaparsin valla benim kafam rahatladı allahtan benim oğlan da kaşıkla çok güzel yiyiyor
Maşallah canim bu 4. Değil mi senin? Valla tebrik ederim. Ben cok zorlanıyorum hatta bu aralar kendimi resmen köle gibi hissediyorum :/ Mutfakta bende yanımda pusetle durduruyorum.diğer 3 cocugumda bu şekilde büyüttüm balkona çamaşır mi asicam pusetle yanimda mutfakta banyoda hep yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?