- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
Ben beşikte sallamaya kalkınca öyle bir ağlıyor ki bina inliyor. Alınca hemen susuyor. Iyice alıştı ayağa. 4 aylık şuan 5 olsun inşallah bende yavaş yavaş alıştıracam
Büyüdükçe seçici oluyor
Aynen canım döngüleri oluyormuş bizimkinin hep 40. dk. kurulu saat gibi. Döngüsünü atlatması için 35. dk’da hafif dürtüyorum emziğini çıkarıp geri verip hareket etmesini sağlıyordum. Bazen işe yarıyor ama mesela dün 35. dk’da dürterek uyuyan çocuğu uyandırdım uyanırsa 45 dk. geri uykuya döndürmek için uğraşmak gerekiyormuş sonrasında 5 dk. bile uyusa olurmuş yeterki uyutun diyorlar öğrenebilmesi için.
Benim oğlum da çok hareketli, dediğin gibi keyfi gelirse uyuyor işte Ben kucağımda gezerek uyutuyorum. Uyku eğitiminde en güzel şey koyduğunda kendi kendine uyuyor olması. Ama ben Demir’i uyku vakti geldiğinde yatağına koyunca kesinlikle dalmıyor uyuyor gibi oluyor ama geri uyanıyor, direniyor resmen. Belki zamanla olur
Bugun hiç uyutamadim doğru düzgün. Amin inşallah alisirlar.
Kızlar buarada biz bugün 5 aylık olduk. Sadece anne sütü alıyor. Sizler su veriyor musunuz? Havalar ısındı ya günde 2-3 çay kaşığı versem mi diye düşünüyorum
Ben 2 aydır ara ara şu veriyorum canim çünkü kakasını da 4 veya 5 günde yapıyordu. Sebze, meyve ve posasını lifli ürünler yemedim gaz sorunundan dolayı yeni yeni yiyorum. O yüzden su da verdim. Bu aralar aşırı terliyor daha cok istiyor su.