• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oo gözün aydın canım darısı başıma inşallah böyle böyle devam ederizde gider kilolar göbekler basenler 😀 bel ağrımızda bu yüzden bakma sen 🙈 görünüşü geçtim artık sağlık için vermemiz şart
Aynen canim ya ama ikinci çocuktan sonra daha zor oluyormuş onu anladım ilk kızımda dogumdan sonra diyete başladığımda daha kolay veriyordum ama bence işin püf noktası uykuda kizim geceleri uyumazsa gündüz uyuyordu bu bebe hiç uyumuyor

Oğlum emmeye başlayınca karnı gurulduyodu relactaz kullanmaya basladim baya hafifledi gün de 3 4 kere kaka yapıyordu bire düştü. Bunun yanında artık kendi haline bıraktım ne zaman isterse o zaman emzirdim zaten uyanık emince az emiyo ben de bu yüzden blok meme yapıyorum yağlı sütü de alsin diye stresi bir kenara bıraktım zorlamıyorum emsin diye. Böyle böyle 2 3 gündür emmeye başladı uyumadan önce emiyo sonra uykuya daliyo
Ben de tam bu soruyu sormak için gelmiştim ki senin cevabını gördüm canım. Benim bebegimin de hem karni gurulduyor emerken hem de kusması vardı. Simdi meme reddine başladı çünkü emerken çok rahatsız oluyor. Seninki gibi çok kaka yapıyor hem de gazlı kaka. Bugün kontrole götürdüm sadece 400 gr almış. Doktor gaviscon dene günde 1 kere dedi o kadar. Relaktaz falan demedi. Bütün keyfim kaçtı😢

Bana da doktor ver
Ben de tam bu soruyu sormak için gelmiştim ki senin cevabını gördüm canım. Benim bebegimin de hem karni gurulduyor emerken hem de kusması vardı. Simdi meme reddine başladı çünkü emerken çok rahatsız oluyor. Seninki gibi çok kaka yapıyor hem de gazlı kaka. Bugün kontrole götürdüm sadece 400 gr almış. Doktor gaviscon dene günde 1 kere dedi o kadar. Relaktaz falan demedi. Bütün keyfim kaçtı
Canım bana da doktor vermedi ben kendim aldım. Başladım onların keyfini beklersek. Bu arada kilo problemine takılma. Benim eşim 65 kilo 1.72 uzun ince enes aras ta yani oğlum aynı babası çocuk boya gidiyo ince zayıf ama emiyorda. Sagligi yerindeyse bir sıkıntısı yoksa motor gelişimi iyise fiziksel hareketler iyiyse birak takma. Ayrıca sadece anne sütü alan bebekler daha zayıf ve daha az kilo alırlarmış üzülme. 3. Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor zaten takma. Ben hala 6 kiloyu göremedim saka gibi ama olsun oğlumun keyfi yerinde 😊

Ben de tam bu soruyu sormak için gelmiştim ki senin cevabını gördüm canım. Benim bebegimin de hem karni gurulduyor emerken hem de kusması vardı. Simdi meme reddine başladı çünkü emerken çok rahatsız oluyor. Seninki gibi çok kaka yapıyor hem de gazlı kaka. Bugün kontrole götürdüm sadece 400 gr almış. Doktor gaviscon dene günde 1 kere dedi o kadar. Relaktaz falan demedi. Bütün keyfim kaçtı😢
Gaviscon reflu icin verilen bir ilac dene belki iyi gelur bakarsin senin de çaren bundadir

Ne kadar süreyle acaba ben de gördüm ama idarecileri de kapsiyordur inşallah hafta bitiyor benim raporum da
2 haftalık tedbirler kapsamında çıktı ama süresi ne kadar olur bilmiyorum açıkçası.
Gebelikte şeker problemi olan arkadaşlar arada şekerinizi ölçün.
Bugün öylesine bir ölçeyim dedim 397 çıktı şok oldum.
Niyetli değildim tamam ama yine de çok yüksek limonlu su filan içtim akşam sadece çorba içtim düşmemis 377 hala.
Sanırım kalıcı oldu bu şeker çok moralim bozuldu annem de şeker hastası tabi aile faktörü de var ama 28 yaşında da olacağımı düşünmemiştim.

Evet ihmal etmeyecegim ben de.

Bilmiyorum inşallah cihaz bozuktur.
Uyudum uyandım emzirmeye kalktım şimdi ölçtüm 386 çıktı yine.
Nasıl böyle olabiliyor aklım almıyor 4 ay önce bu cihazı kullanıyordum bozuktur inşallah 😔

Ağız kuruluğu veya ayaklarında yanma yoksa yanlış olabilir. Tekrar baktın mı? Bende hala ölçmeye devam ediyorum eğer yüksekse yediklerime dikkat ediyorum mecburen.

Kızlar bebeklerinizi nasıl oyaliyosunuz dün 4 aylik olduk .Bebeğim sürekli kucak istiyo sinirleniyo agliyo yatirdigimda illaki oyun oynuyoruz hışırtı kitapları çıngıraklar zeka kartlari ama daha çok gezmek istiyo keşif donemimi anlamadim oturdugumda bile durmaz oldu sanırım kalabalik olduğu için alıştı. Sanki damakları da kasiniyo doktor çok erken dedi üç hafta oldu gideli 😶

Canim kontorlumuz vardi doktor bizi cocuk cerrahina yonlendirdi sunnet icin ama 2 aile daha vardi sunnet icin gorusme bekleyen bizim de vaktimiz yoktu eve geri donduk bu hft ici ozellille randevu alip gidip tarih alcaz biz de. Sizinkini baya geç tarihe vermişler. Bakalm bize kaç gun sonrasini vercekler. Streç film emla krem falan bunlar sunnet esnasinda uygulanacak seyler mi orayi anlamadim emla uyusturucu krem diye biliyorum
Ben normalde başka bir doktoru istiyordum arkadaşım önermişti ama 2 hazirana gün verdi çok yoğunlarmış 🙄 Bu klinik en erken 21 nisan dedi haftaya çarşambaya ancak yerleri varmış.
Evet canım sünneti sabah 9’da olacak. 8’de emla kremi evde bolca sıkıp streçle sarıp öyle gideceğiz. Videosu da var buraya ekleyeyim. Sonrasında iğne sinek ısırığı kadar acıtır dedi ki doğal uykusunda yapıyorlarmış yani ben oraya gittiğimde oğlumu emzirip uyutacağım ondan sonra sünneti yapıcaklarmış. Bir de sünnet külodu alayım mı dedim hiç gerek yok karton bardak yeterli olur dediler.
Bu klinikte fotoğraf çekimi de hediyeli, sünnet kıyafeti giyecekmiş sıpa 😁

Yok canim devam ediyorum hala doktorum aç dedi ama ben 1 ay daha devam edicem sonra duruma göre açicam. Gözle görülür değisimlef var oğlumda. Ama bu tesaduf 3ayi bitti biraz daha gazi falan gitti diye mi yoksa diyetimden dolayi mi bilmiyorum. Sen ne durumdasin
Ben süt ürünlerini tüketmiyorum yumurtayı da arada yiyordum ama yumurta yiyince sanki daha gazlı oluyor. Şimdi relactaz damla kullanmaya başladım 1 hafta kadar kullanayım peynir yemeye başlarım diyorum bakalım bir değişiklik olacak mı ? Bizde diyetten sonra çok fazşa değişiklik olmadı belki laktoz damlası fayda eder

Kızlar bebeklerinizi nasıl oyaliyosunuz dün 4 aylik olduk .Bebeğim sürekli kucak istiyo sinirleniyo agliyo yatirdigimda illaki oyun oynuyoruz hışırtı kitapları çıngıraklar zeka kartlari ama daha çok gezmek istiyo keşif donemimi anlamadim oturdugumda bile durmaz oldu sanırım kalabalik olduğu için alıştı. Sanki damakları da kasiniyo doktor çok erken dedi üç hafta oldu gideli 😶
Biz hep kucaktayiz oda oda geziyoruz

ayni benimki de oyle dis cikaracagini dusunuyorum asiri huysuz bikac gundur etini kopariyormusuz gibi agliyor uyumuyor. Bugun dis kasiyici aldim ama onu da beceremedi hisirtili kitap aldim onu agzina goturuyor

Ben normalde başka bir doktoru istiyordum arkadaşım önermişti ama 2 hazirana gün verdi çok yoğunlarmış 🙄 Bu klinik en erken 21 nisan dedi haftaya çarşambaya ancak yerleri varmış.
Evet canım sünneti sabah 9’da olacak. 8’de emla kremi evde bolca sıkıp streçle sarıp öyle gideceğiz. Videosu da var buraya ekleyeyim. Sonrasında iğne sinek ısırığı kadar acıtır dedi ki doğal uykusunda yapıyorlarmış yani ben oraya gittiğimde oğlumu emzirip uyutacağım ondan sonra sünneti yapıcaklarmış. Bir de sünnet külodu alayım mı dedim hiç gerek yok karton bardak yeterli olur dediler.
Bu klinikte fotoğraf çekimi de hediyeli, sünnet kıyafeti giyecekmiş sıpa 😁

İğnede baya ağliyolarmiş emla krem çok iyi bi fikir😁 o kadar yogunlukmu varmis desene hazir korona var su pipilerden kurtulalim diyo dmek herkes😁😂

Ben süt ürünlerini tüketmiyorum yumurtayı da arada yiyordum ama yumurta yiyince sanki daha gazlı oluyor. Şimdi relactaz damla kullanmaya başladım 1 hafta kadar kullanayım peynir yemeye başlarım diyorum bakalım bir değişiklik olacak mı ? Bizde diyetten sonra çok fazşa değişiklik olmadı belki laktoz damlası fayda eder
Ben relaktaz 2 sise bitirdim ama benimknde bariz bi fayda olmadi insallah seninkinde olumlu bi etkisi olur canim. Bana da haber ver

Back