• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eşim baya tepki verdi çocuğu sütünden mahrum etme, gunahi benim boynuma tutma diyor bide😅 ilk gün tutmaya ikna ettim dünden bir biberon sütüm var onu akşam üzeri veririm sütüm azalırsa diye düşünüyorum. Ramazandan sonra da işe başlamam gerekiyor sütümün azalmamasi gerek hatta biraz dondurucuya da atabilsem iyi olur. O yüzden sürekli tutmayacağim arada birkaç gün tutayım diyorum. Tabi bugün nasıl geçecek ona göre de karar veririm
Bi de bakmışsın sutun artmış:) benim ciddi oyle olmuştu sanirim gece yemek ile alakalı 🙈

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimdeki üfürüm bu sefer duyulmadı çok şükür. 6 aylıkken rutinde bakarız ekoya dedi. Biraz sıcaklığı vardı ve evde de sık sık olduğu için tahlil verdik temiz çıktı çok şükür ama kanı düşükmüş demir ilacına başlattı. Bu ay 450 gr almış boyu 3 cm uzamış boyu güzel uzamış aynen devam dedi zaten bebeğim 2-3 saat dolmadan emmiyor demekki yetiyor hiç sorun değil dedi. Kan alma ve aşı konusu üzücüydü ama atlattık çok şükür. Bir de bu kıvranmaları için relactaz damlaya başladık inşallah faydasını görürüz. Bu sefer bebeğim huzursuzdu gazı olduğuna inandı artık sanırım damlayı öylelikle tavsiye etti
Masallah sari pamuğuma ❤🥰
Ufurum bitmiş sevindim canim darısı bize insallah saglkkla 🙈

Bizimki de tam tersi 90 kilo oldu ama Allahtan boyu uzun da pek göstermiyor😂 Evlendiğimizde de 83 falandı her yil için bir kilo almiş. Benimle uğraşti hamileyken birden kilo aldim diye ama ikinci çocukta çok çabuk gitti benim kilolar. Emzirmek ve iki çocuk ev işi koşturmaca derken 59 a indim şimdiden. Evlendiğimde 53 kiloydum bakalim ben de 55e insem yeter diyorum
Insanin eşinin de hamileyken kilo almasi kendini iyi hissettiriyor yalnız değilim gibi 🙈 bende esimde dogum kilolarımiz var pasa 6 aylık olsun ikimiz de diyet başlayacağız 😊

Canım Dolunay89 Dolunay89 sünnet yaptırdın mı? Ben 21 Nisan’a randevu aldım. Bugün öncesinde yapmam gerekenleri yazmışlar. Sana da göndereyim faydası olur

Eklentiler

• 62C7A99B-9936-41F5-9475-29C568F98384.png
    62C7A99B-9936-41F5-9475-29C568F98384.png
    594 KB · Görüntüleme: 37
Canım Dolunay89 Dolunay89 sünnet yaptırdın mı? Ben 21 Nisan’a randevu aldım. Bugün öncesinde yapmam gerekenleri yazmışlar. Sana da göndereyim faydası olur
Canim kontorlumuz vardi doktor bizi cocuk cerrahina yonlendirdi sunnet icin ama 2 aile daha vardi sunnet icin gorusme bekleyen bizim de vaktimiz yoktu eve geri donduk bu hft ici ozellille randevu alip gidip tarih alcaz biz de. Sizinkini baya geç tarihe vermişler. Bakalm bize kaç gun sonrasini vercekler. Streç film emla krem falan bunlar sunnet esnasinda uygulanacak seyler mi orayi anlamadim emla uyusturucu krem diye biliyorum

Bende hala hamile pantolonları giyiyorum çünkü diğerlerinde göbek kapanmıyor kapansa dikişi çok zorluyor bedeni daha büyük alsam bacaklar tuhaf görünüyor, bi süre daha böyle devam ederim 😐 geçen mağazada hamile reyonunu sordum kadın önce arabadaki bebeğime baktı sonra döndü bana ters ters baktı 😂 😂 ben bile onun gözünden bakıp kendime kızdım 😀
Benim dikişler aşırı zorluyor

Dolunay89 Dolunay89 canım sen diyeti açmaya başladın mı ?
Yok canim devam ediyorum hala doktorum aç dedi ama ben 1 ay daha devam edicem sonra duruma göre açicam. Gözle görülür değisimlef var oğlumda. Ama bu tesaduf 3ayi bitti biraz daha gazi falan gitti diye mi yoksa diyetimden dolayi mi bilmiyorum. Sen ne durumdasin

Bende hala hamile pantolonları giyiyorum çünkü diğerlerinde göbek kapanmıyor kapansa dikişi çok zorluyor bedeni daha büyük alsam bacaklar tuhaf görünüyor, bi süre daha böyle devam ederim 😐 geçen mağazada hamile reyonunu sordum kadın önce arabadaki bebeğime baktı sonra döndü bana ters ters baktı 😂 😂 ben bile onun gözünden bakıp kendime kızdım 😀
Ya valla inan hicbirseyle rahat edemiyorum 90,5
Kilodan bugun 88,7 ye düşmüşüm valla çok mutlu oldum göbek attım en sonunda yoksa 90 kilo ben 8 kilo oglum kiyafetlerimizle 100 kilo taşıyamıyorum 🤣🤣🤣

Ya valla inan hicbirseyle rahat edemiyorum 90,5
Kilodan bugun 88,7 ye düşmüşüm valla çok mutlu oldum göbek attım en sonunda yoksa 90 kilo ben 8 kilo oglum kiyafetlerimizle 100 kilo taşıyamıyorum 🤣🤣🤣
Oo gözün aydın canım darısı başıma inşallah böyle böyle devam ederizde gider kilolar göbekler basenler 😀 bel ağrımızda bu yüzden bakma sen 🙈 görünüşü geçtim artık sağlık için vermemiz şart

Benim dikişler aşırı zorluyor
Canım her sabah duş alıyorum sonra doktorun verdiği jel kremi sürüyorum duştan sonra vücut daha çok emiyor ve hep rahat pijama tarzı şeyler giyiyorum gittikçe düzeliyor gibi benim. Kantaron yağıda iyi geliyor diye biliyorum denedin mi bunları.

Back