• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ek gıdaya geçenleriniz olmuş maşallah ben geçen haft kalp dr una götürmüştüm ona ek gıdayı 6. Ayda başlatıcam dediğimde hayır 6. Aya girdinde değil 6 ay bitince dedi nasıl olsa tüm hayayı boyunca ek gıda alacak dedi anlamadım şimdi kaçta başlasam kızımda 6. Aya girince başlamıştım

Kızlar ek gıdaya geçenleriniz olmuş maşallah ben geçen haft kalp dr una götürmüştüm ona ek gıdayı 6. Ayda başlatıcam dediğimde hayır 6. Aya girdinde değil 6 ay bitince dedi nasıl olsa tüm hayayı boyunca ek gıda alacak dedi anlamadım şimdi kaçta başlasam kızımda 6. Aya girince başlamıştım
ben 6. ayin ortalarinda ufak ufak tadim yaptirip 6. ayin bitiminde de baslaticam

Bebelac denedim ama denedim bir tane özel mama denedim 2 tane kasik mama denedim. Humanayi denemedim. Ama oğlum 2 e gündür meme reddi yapmıyor. Emmeye başladı cok-da mama vermeyi düşünmüyorum bu aydan sonra yavaştan ek gida başlayacam. Bu ay ki kilo alımına göre
Anladim canim tabi emmesi daha güzel ama ihtiyaç duyarsan mutlaka dene

ayni benimki de oyle dis cikaracagini dusunuyorum asiri huysuz bikac gundur etini kopariyormusuz gibi agliyor uyumuyor. Bugun dis kasiyici aldim ama onu da beceremedi hisirtili kitap aldim onu agzina goturuyor
Bende öyle düşünüyorum agzina alma çabasında pazartesi sorayım tekrardan bari aşi için gideceğiz .

Bugun yarim havucu suya koydum bir deneme yapalım diye hiç sevmedi yogurduda sevmedi nasil alışacak bilmiyorum

Bugun yarim havucu suya koydum bir deneme yapalım diye hiç sevmedi yogurduda sevmedi nasil alışacak bilmiyorum
Ben mama harici ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum 6 aydan önce ama geçen ablasına yoğurt yedirirken miniğe de tattırayım dedim midesi kalktı hiç beğenmedi daha vermedim bişey

Sizin de ufurum mu vardı nasil oldu simdi ? Acele etmeye hiç gerek yok canım. Ben de 6 ay gibi hafif tadimlar dusunuyorum oldukça yavas ve 3 gun kuralı yapınca zaten dolmuş olacak ay :) mesela meyve düşünmüyorum hemen sebzelerden elimden geldikçe de blw 🤦‍♀️

Bende mama harici 6 aydan önce ek gıda vermeyi düşünmüyorum

Sizin de ufurum mu vardı nasil oldu simdi ? Acele etmeye hiç gerek yok canım. Ben de 6 ay gibi hafif tadimlar dusunuyorum oldukça yavas ve 3 gun kuralı yapınca zaten dolmuş olacak ay :) mesela meyve düşünmüyorum hemen sebzelerden elimden geldikçe de blw 🤦‍♀️
Hala var canım bu gittiğimizde eko ve EKG çekilmedi benim oğlanın göğsü içe dönük doğuştan vardı ama sanki daha derinleşti gibi geldi pimpiriklemip gittik kunduracı göğsü deniliyormuş sıkıntı yok dedi bir daha 9 aylık olduğumuzda gidicez gitmişken sünnet onayını da aldık pazartesi yaptırdık
Bende blw istiyorum ama sanırım karışık gidicem çorbayı sıbo şeyleri ben elle tutulacak şeyleri ona vericem
Sizde de var mı üfürüm

Ya ben 3 ay balayindaymisim çocuğun içinden başka bi cocuk çıktı resmen şu iki üç gündür uyumama icon sırtını yere koyma mak için direniyor

Back