• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizim ki 500 gram almıştı bana da mama dedi doktor ama oğlum hiç birini istemedi sık sık emzirmeye çalışıyorum. Atak ayı bu ay ondan olabilir. Kaç kilo ki bebeginiz
Bende hala ne yapacağımı düşünüyorum 😔kızım 6375 cıktı ayına göre normal ama geçen ayın üzerine hiç kilo almamış hatta 30 gram vermiş

Gebelikte şeker problemi olan arkadaşlar arada şekerinizi ölçün.
Bugün öylesine bir ölçeyim dedim 397 çıktı şok oldum.
Niyetli değildim tamam ama yine de çok yüksek limonlu su filan içtim akşam sadece çorba içtim düşmemis 377 hala.
Sanırım kalıcı oldu bu şeker çok moralim bozuldu annem de şeker hastası tabi aile faktörü de var ama 28 yaşında da olacağımı düşünmemiştim.
Canim o deger cok yuksek yalniz, cihaz bozulmus olabilir mi?

Canim o deger cok yuksek yalniz, cihaz bozulmus olabilir mi?
İnşallah oyledir canım bilmiyorum yani biseyim de yok ne bileyim bu kadar yüksek şeker bir etki yapmaz mı. Yarın sabah eşiminkini ölçüp anlarm ancak.

İnşallah oyledir canım bilmiyorum yani biseyim de yok ne bileyim bu kadar yüksek şeker bir etki yapmaz mı. Yarın sabah eşiminkini ölçüp anlarm ancak.
O kadar yuksek olsa agiz kurulugu, asiri halsizlik falan hissedersin bence. Hamilelikte bende de cikti, dogum sonrasi birkac kez olctum ben de biraz yuksekti 160-170 gibi tokluk. Duzenli olcup tekrar doktora gorunmek lazim, diyabet olmasa bile insulin direnci olabilir. Hamilelik oncesinde hic tokluk sekeri olculmemisti benim, belki hep biraz yuksekti ama farkinda degildim

O kadar yuksek olsa agiz kurulugu, asiri halsizlik falan hissedersin bence. Hamilelikte bende de cikti, dogum sonrasi birkac kez olctum ben de biraz yuksekti 160-170 gibi tokluk. Duzenli olcup tekrar doktora gorunmek lazim, diyabet olmasa bile insulin direnci olabilir. Hamilelik oncesinde hic tokluk sekeri olculmemisti benim, belki hep biraz yuksekti ama farkinda degildim
Ya bugün halsizliğim vardı, istifra ettim filan ama bilmiyorum bu yüzden mi.
Bir de kilo kaybım var 7 kilo aldm 11 kilo verdim çok yemek yememe rağmen emzirmekten mi yoksa şeker doğumdan sonra hep vardı o mu sebep oldu bilmiyorum.

Hiç mi almamış canım ? Bebeğin keyfi nasıl ? Alerjik bebeklerde gelişme olmuyor diye biliyorum ama doktorun ne söyledi
İlk 3 ay gibi değil keyfi sürekli mız mız ama ne hikmetse sabahtan beri bi düzeldi gibi ramazan hayrına Allahın hikmeti mi bilemiyorum takipteyim öğleden sonra 2 saatte bir emdi gözümün önünde mışıl mışıl uyuyor suan inşallah bugunluk bi durum değildir

Ya bugün halsizliğim vardı, istifra ettim filan ama bilmiyorum bu yüzden mi.
Bir de kilo kaybım var 7 kilo aldm 11 kilo verdim çok yemek yememe rağmen emzirmekten mi yoksa şeker doğumdan sonra hep vardı o mu sebep oldu bilmiyorum.
Bence duzenli olc birkac gun aletin dogrulugundan emin olduktan sonra. Ben de oyle yapicam, ihmal etmemek lazim.
Belirtiler tesadufi de olabilir tabii.

Ben 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim şuan hamile kaldigim kilonun altindayim ama sezaryen göbeği yine de var biraz. Kilo kişiden kişiye değişir ben yeme konusunda hiç kasmiyorum her seyi yiyorum ama biraz hareketli bir hayatim var iki çocuk olunca. Bu sefer bebeğimin prematüre doğmasi kuvezde kalmasi fitik ameliyatı olmasi aşırı gazlı olmasi beni çok strese soktu da çabuk gitti kilolarim. Bir de süt ürünlerini kesince 2 kilo verdim 2 haftada çünkü bütün abur cuburlarda süt ürünleri katkisi var
Ben 56 ile hamile kaldım. 74 ile Doğum yaptım. Şimdi 66 kg. Morelim çok bozuluyor. Daha ilk bebeğim. Bir daha hamile kalsam bu göbek kaç kat olacak. 😒🥺

Kuzum sizin hala uyku düzeniniz olusmadimi artik yavaş yavaş uyuması gerek belli bir saat
Benim bebe obur canim öyle oluncada surekli mama için gece uyaniyor inan bak şu saat oldu uyumadi saat 4 den beri ayakta bi ara 5 dk uyudu uyandi ve sürekli gezdir beni diyor artık bedenim kaldırmıyor zaten

Gebelikte şeker problemi olan arkadaşlar arada şekerinizi ölçün.
Bugün öylesine bir ölçeyim dedim 397 çıktı şok oldum.
Niyetli değildim tamam ama yine de çok yüksek limonlu su filan içtim akşam sadece çorba içtim düşmemis 377 hala.
Sanırım kalıcı oldu bu şeker çok moralim bozuldu annem de şeker hastası tabi aile faktörü de var ama 28 yaşında da olacağımı düşünmemiştim.
Bu söylediğin rakamlarla şeker komasına girmen gerekirdi Allah korusun. Cihazın bozuk olabilir

Canım bir önceki cevabını cevaplayamadim . Relactaz ben az kullanmama rağmen bize de fayda etti karın guruldamasi azaldı gazını daha rahat çıkarıyor kakasi düzene girdi daha iyi ben gün de 2 3 kere 5 6 7 damla vermeme rağmen.
Hangisini anlamadın canım? Relactaz fayda ettiyse bebeğinde laktoz intoleransı var demekki canım. İnşallah bize de fayda eder. Bana günde 8 kere 4 er damla dedi emzirme sonrası verilecekmiş

Canım bir önceki cevabını cevaplayamadim . Relactaz ben az kullanmama rağmen bize de fayda etti karın guruldamasi azaldı gazını daha rahat çıkarıyor kakasi düzene girdi daha iyi ben gün de 2 3 kere 5 6 7 damla vermeme rağmen.
Ben anlayamadım okumuşum canım kusura bakma. Gözlerim yorgunluktan şaşı oldu heralde 🙈

Evet canım bende çok sevindim
Ferrum verdi kilo başına 1 damla. Bana 1 damla ile başla dedi. Her gün artırıcam eğer bir sorun yaşamazsak kabızlık falan 6 damla vericem ama sorun olursa bir önceki dozda devam et dedi yani 3 damlayı kaldırabilirse o şekilde devam edicez bebeğin durumuna göre yani
Anladım canım inşAllah kabızlığına fayda olur kuzuğun

Bence duzenli olc birkac gun aletin dogrulugundan emin olduktan sonra. Ben de oyle yapicam, ihmal etmemek lazim.
Belirtiler tesadufi de olabilir tabii.
Evet ihmal etmeyecegim ben de.
Bu söylediğin rakamlarla şeker komasına girmen gerekirdi Allah korusun. Cihazın bozuk olabilir
Bilmiyorum inşallah cihaz bozuktur.
Uyudum uyandım emzirmeye kalktım şimdi ölçtüm 386 çıktı yine.
Nasıl böyle olabiliyor aklım almıyor 4 ay önce bu cihazı kullanıyordum bozuktur inşallah 😔

Benim bebe obur canim öyle oluncada surekli mama için gece uyaniyor inan bak şu saat oldu uyumadi saat 4 den beri ayakta bi ara 5 dk uyudu uyandi ve sürekli gezdir beni diyor artık bedenim kaldırmıyor zaten
Oy canım isin çok zor o zaman Allah yardımcın olsun doktora danistinmi peki yada uyku danışmanına falan

Daha erken değil mi şuan önüne tek koydugum şey memelerim onuda cimdiklemekten bı hal oldular zaten 😁😁🤭 hangi aylar öneriliyor bu blw
6-8 ay olarak geçiyor ama canım bence 8. aya doğru ancak yapılır bu yöntem 😊

Back