Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantilarim beni çok zorlamazsa ben tutmak istiyorum. Yarın nasipse deneyeceğim. Sahurda protein ağırlıklı ve yağsız şeyler yerim, süt de içerim diye düşünüyorum. İftardan sonra da içeceğim su miktarini en az 1,5 litre olarak ayarlayabilirsem , tatlıya düşmeden meyve ile kan sekerimi düzenleyebilirsem zorlanmam inşaallah.Aranızda oruç tutacak olanınız var mı
Aranızda oruç tutacak olanınız var mı
Hayırlı olsun canım, 6+3 bebeğin henüz çok küçük 1 hafta sonra inşallah bebeğini de görürsün. Benim gebeliğim asilama ile oldu ben sürekli progesteron kullaniyorum lekelenme yaşamadım ama lekelenme olup da doktora giden ve sorun olmayan arkadaşlar var. Doktoruna ulasabilirsen eğer bir sor canım belki progesteron başlar. Bu arada stres yapmamaya çalış, uzanarak dinlen, bol su tuket.Kızlar merhaba bende dün doktora gittim 6+3 üm sadece kese görünüyor birde içinde yuvarlak beyaz bişey görünüyor bi oluşum var gibi dedi ve dün kahverengi akıntım başladı böyle olan oldumu korkuyorum kan tahlilide istemedi henüz folbiol kullanıyorum folik asit olarakta
Canım bence sen dr unu değiştir o ne saçma bir cevap vermiş senide muallakta bırakmışKızlar merhaba bende dün doktora gittim 6+3 üm sadece kese görünüyor birde içinde yuvarlak beyaz bişey görünüyor bi oluşum var gibi dedi ve dün kahverengi akıntım başladı böyle olan oldumu korkuyorum kan tahlilide istemedi henüz folbiol kullanıyorum folik asit olarakta
Teşekkür ederim cevabınız için şimdi sorduk crınone jel kullanmamı söyledi bol bol dinlenmeye devam haftaya randevum var umarım herşey yolundadır bazılarının 5 buçuk haftalıkken kalp atışı duyduğunu okumuştum doktor görünmüyor deyince çok korkuya kapıldımHayırlı olsun canım, 6+3 bebeğin henüz çok küçük 1 hafta sonra inşallah bebeğini de görürsün. Benim gebeliğim asilama ile oldu ben sürekli progesteron kullaniyorum lekelenme yaşamadım ama lekelenme olup da doktora giden ve sorun olmayan arkadaşlar var. Doktoruna ulasabilirsen eğer bir sor canım belki progesteron başlar. Bu arada stres yapmamaya çalış, uzanarak dinlen, bol su tuket.
Başka doktordan randevu aldım haftaya perşemde inş olumsuz bişey çıkmaz içim rahatlayamadan geri geldimCanım bence sen dr unu değiştir o ne saçma bir cevap vermiş senide muallakta bırakmış
Ya bende tutmak istiyorum ama o kadar çok wc ye istiğfar için gidiyorum ki niyet etsen bile bozulur orucun diyorlar zaten dr umda izin vermedi bilmiyorum ne yapacağımBen tutacağım Allah izin verirse. Gündüz daha fazla uyuyunca kolaylaşır diye düşünüyorum
Mutlaka bebişim seninle.seni bu konuda daha aydınlatıcı bilgiler verecektir eminimBaşka doktordan randevu aldım haftaya perşemde inş olumsuz bişey çıkmaz içim rahatlayamadan geri geldim
Umarım öyledir içim bi nebzede olsa rahatladı iyi düşünmek istiyorum teşekkürlerMutlaka bebişim seninle.seni bu konuda daha aydınlatıcı bilgiler verecektir eminim
Ya bende tutmak istiyorum ama o kadar çok wc ye istiğfar için gidiyorum ki niyet etsen bile bozulur orucun diyorlar zaten dr umda izin vermedi bilmiyorum ne yapacağım
Ben de aynen öyle şu an da uykum geliyor 1saat önce kalktım yataktan halhukiBen canım akşama kadar uykulu uykulu Leyla gibi dolaşıyorum gece yatınca kaç saat uyuyamıyorum normaldir sanki. Vücut ilk defa tanıştı bebekle
Doktorun izin vermeme sebebini öğrenebilir miyim acaba benim herhangi bi sıkıntım yok sadece düşük olmasın diye haftada bir iğne yaptırıyorum ilaç kullanıyorum herkes tutma diye tutturdu başta eşim doktora daha 4. Gün gideceğimYa bende tutmak istiyorum ama o kadar çok wc ye istiğfar için gidiyorum ki niyet etsen bile bozulur orucun diyorlar zaten dr umda izin vermedi bilmiyorum ne yapacağım
Değil canım karantinde burası da. Kocam gelince bulup alıcam dedi. Şimdilik bişeyler atıştırdım onu bekliycemÇok canın istediyse ye bence. Aklında kalmasın. Yiyince bir daha istemiyorsun zaten. Sipariş verme imkanın yok mu? Orada dükkanlar açık mı bilmediğimden
Benim miğde bulantı henüz olmadı ama doktora sorma şansım olmadı daha düşük olmasın diye haftada bir iğne yaptırıyorum Bi de ilaç kullanıyorum herkes tutma diyor nasıl edeceğim bilmiyorum bıraksalar tutacağımKusma için doktorun ilaç vermedi mi? Ben şimdiye kadar 1-2 kere istifra ettim genelde mide bulantısıyla geçiyor ama yine de tutmayı düşünüyorum bir zararı olduğunu düşünmüyorum özellikle ilk 3 ay riskli bir gebelik değilse. Kusunca oruç bozulmuyor ama su içme ihtiyacı oluyor mecbur bozar insan orucunu, sonra gününe gün kaza edilir. Niyetlenip kusmaktan dolayı bozsan da olur diye biliyorum. Her halükarda sonra kazasını yapacağız zaten
İnş tutabilirsinizBulantilarim beni çok zorlamazsa ben tutmak istiyorum. Yarın nasipse deneyeceğim. Sahurda protein ağırlıklı ve yağsız şeyler yerim, süt de içerim diye düşünüyorum. İftardan sonra da içeceğim su miktarini en az 1,5 litre olarak ayarlayabilirsem , tatlıya düşmeden meyve ile kan sekerimi düzenleyebilirsem zorlanmam inşaallah.
Benim miğde bulantı henüz olmadı ama doktora sorma şansım olmadı daha düşük olmasın diye haftada bir iğne yaptırıyorum Bi de ilaç kullanıyorum herkes tutma diyor nasıl edeceğim bilmiyorum bıraksalar tutacağım
Benim hep gaz sorunum var zaten. Şu an bile karnım gurul gurul ya.Yedim ben canım nefsimi köreltecek kadar ama dokundu sanki gaz problemi çok oluyor zaten daha çok oldu. Sancısını çekmektense yememek iyisi