• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar karnımı üşüttüm galiba ya ishal oldum karnımda da ağrı var :KK42:

Doktorun izin vermeme sebebini öğrenebilir miyim acaba benim herhangi bi sıkıntım yok sadece düşük olmasın diye haftada bir iğne yaptırıyorum ilaç kullanıyorum herkes tutma diye tutturdu başta eşim doktora daha 4. Gün gideceğim
Tabiki tutmayacaksın. Hamileyken oruç tutulmaz. ALLAH bu durumu istisna etmiş şu kişiler tutamaz diye.
"Hamilelik ve çocuk emzirme gibi meşru sebeplerle oruç tutamayan kadınlar, tutamadıkları bu oruçlarını durumları normale döndüğünde kaza ederler. "
Senin bol sıvı alman lazım 2-3saate bir bişeyler yemen lazım.

Bata göre 4+5 te bugün keseyo gorduk çok şükür 😊🙏 5+3tesin dedi doktor boyutuna bakıp ama tahmin ediyordum erken yumurtlama oldu. 2 hafta sonra bebişi ve kalp atışlarını görürüz dedi 🤗

Bol bol su iç, ve mümkünse ekmeğe azıcık tuz ekle de ye canım. İshalden kurtulman lazım 💜
Evet bir an önce kurtulmam lazım. Ekmeğe tuzu ilk kez duyuyorum. Muz yemek diye biliyordum. Bi muz yiyiyim de bakayım nolıyor. İnşallah kötü bişey olmaz ya korktum şu an 😔 kendime sövüyorum niye kalın giymedin diye

Evet bir an önce kurtulmam lazım. Ekmeğe tuzu ilk kez duyuyorum. Muz yemek diye biliyordum. Bi muz yiyiyim de bakayım nolıyor. İnşallah kötü bişey olmaz ya korktum şu an 😔 kendime sövüyorum niye kalın giymedin diye

Benim kardeşim söylemişti ekmeğe tuzu, sanırım tuz vücutta su tuttuğu için ishale çözüm oluyor. Yani mantığını bilmiyorum ama 10 dk içinde kesiyor 💜 bi daha olmazsın insallahh 🤲🏻🤲🏻

Yemin ederim depresyona girdim.doktorum metalarım ilacını önerdi eczacı eşine içmesin demiş.ne yapcağını sasirdim
Zofer kullan bence ben yarısını iciyorum kesiyor ohoo benim arkadaslarım neler kullanıyordu ben dayanamadıgımda yarısını kırıp içiyorum valla inan icince daha iyi yediklerim midemde duruyor

Tabiki tutmayacaksın. Hamileyken oruç tutulmaz. ALLAH bu durumu istisna etmiş şu kişiler tutamaz diye.
"Hamilelik ve çocuk emzirme gibi meşru sebeplerle oruç tutamayan kadınlar, tutamadıkları bu oruçlarını durumları normale döndüğünde kaza ederler. "
Senin bol sıvı alman lazım 2-3saate bir bişeyler yemen lazım.
Normalde de ben yemek yemiyorum günde 2 defa suylada aram yok içemiyorum

banada folbiol yazmisti ama burdaki yazilanlardan sonra icmemeye basladim henuz paraylada almadim icmesek nolcak kj onceki cocugumda icmemistim
Kesinlikle canım yarım da olsa al fazlalığının zararı kesin kanıtlanmamış ama eksikliği kesin kanıtlanmış ben doktoruma bir süre folibol kullandım yeteri kadar almışımdır kullanmasammi dedim hayır kullanman gerekiyor çünkü eksikliğinde ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin dedi... Riske atma alamadıysan henuz elondekini yarim ic

Bide hamişler, fast food tüketeniniz var mı? Benim canım acayip çekiyor zararı olmazsa yiyebilirmiyim ki bazen? Siz yiyormusunuz?:KK51:
O bende de oluyor bende 5 6 7 hic farketmiyor kalkiyorum gun icinde de uyuyorum gece 12 gibi yine yatiyorum. Benim de canim fastfood cekiyo hatta burda bi zurna durumcu var sabah aksam yerim 😁

Back