• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Biz bugün 4 ay kontrolünden geldik kilosu boyu iyi çok şükür Demir ilacına başlattı birde benim oğlan geceleri ve emzirirken çok terliyordu kilosu önde gidiyor dedi başka bir d vit verdi dozajını 2 katına çıkardı bu yüzden Demir eksikliği de yapar dedi
Sünnet olayı hala muallakta kaldı kalbindeki üfürüm nedeniyle önce ürologla konuşacaktık yerinde yoktu ama geleneksel yöntemle sünnet olcak ve 1.5 yalına kadar halletmemiz lazım sonra cinsel kimlik gelişiminden dolayı tavsiye etmiyoru dedi
Menenjit aşısı 7. Ay dedi
Dişler çok sıkıntı yaratırsa diye bir jel yazdı belki aşırın kullanırız çünkü eller yumruk şeklinde hep agızda
Bir ara meme reddi yaşamıştım sessiz sakin bir ortamda ver dedi
BiZden haberler bunlar 🧿🧿

Aynen canım aynen yabancılıyor ve o kadar tatlı ki yabancıladığı insanlara bakıp bakıp dudağını büküp ağlıyor 😄😍💜
Benimki de yapıyor 3 ay dolmadan başladı yabancılamaya🙈 hatta babasını 1 hafta falan görmedi gördüğünde de sakallıydı bakıp bakıp ağladı kuzum😅 hemde o minik dudağına büke büke😅

Kızlar saç dokulmesi yasiyormusunuz ? Doğumdan itibaren Vitamin takviyesi kullandınız mı ?
Saç dökülmesi için Ağustos’tan beri helallesin şampuanlarını kullanıyorum çok iyi geldi bana ve saçlarım çok şükür ki dökülmedi. Bu aralar biraz daha fazla dökülüyor fakat asla rahatsızlık verecek derecede değil. Bu şampuanı kullanmadan önce avuç avuç dökülüyordu saçlarım çok korktum ve bunları aldım resmen 3-4. Kullanmamda saç dökülmem durdu. Hayatımda kullandığım en etkili saç ürünü kesinlikle tavsiye ederim☺️ Bende şimdi yeni bir paket sipariş edeceğim ☺️
Gasicon o kadar işe yarıyor mu yaa 🙈
Benim minnoş da çok huzursuz bu aralar gazı azalacağına arttıı sanki 😞
Canım bende yaradı. Ha hiç gazı olmuyor mu yine oluyor ama kullanmadığım zaman çok daha kötü oluyor . Ben memnunum . Hem de annenin kullanması ekstra güzel 👍

kızlar birşey sormak istiyorum. Bebişlerin abisi ablası olanlar bebişlere zarar veriyorlar mı?
benim oğlum var 25 aylık. Kızım 3 aylık şimdi dün kumandayı kaşla göz arasında aldı dudağına vurdu. Küçüğün dudağı patladı. Ölüyorum sandım nasıl ağladı yavrum. Sizde durumlar ne kıskançlık var mı?
Ahh kiyamam minige ama o da daha cok küçük ❤
Bizim ablamız 4.5 yaş kıskançlık oyun halisona yatma ana kucağına yatma şeklinde. Ona kitap pkuyor masal anlatıyor yine de temkinliyim tabi cocuk sonuçta minikler Allaha emanet

4 yaşında ablası var bize her kizdiginda gidip vuruyor önce hafif başlıyor sonra şiddeti artıyor ve küçük basıyor çığlığı sonra bi kacisi var tabana kuvvet sabahta pijamaskeli küçük oyuncagi bebeğin ağzına sokuyordu odaya geldiğimde böyle böyle gecirecez bu dönemi ins
Cok tehlikeli bence hiç yalnız bırakmayın

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin güzel günler dilerim. Bebeğim sırt üstünden yana dönüyor , hala yüz üstüne dönmeye başlamadı ,yüz üstü pozisyonu da sevmiyor ama başını güzel tutuyor, sizin bebekleriniz nasıl
Benim minnoş yeni yeni donme çabasında 🥰 tam değil ama gayretli masallah 👏 iki eliyle yakalamaya çalışıyor ve ağıza göturme 😬

Kizlar Subat ayinda buzluga attigim sutlerden deneyeyim dedim, iki poseti actim ama tuhaf bir koku var, sanirim plastik kokusu, tadi da tuhaf, bozuk degil ama taze sute gore farkli. Sizde durumlar nasil, su an evdeyim henuz ise baslamadim ama baslayinca mecbur verecegim buzluktaki sutlerden.
Sut poşeti agzi kilitli oluyor hava alması imkansiz. Sana öyle gelmiştir diye dusunuyorum bozulsa anlardın mutlaka.
Benim de aralıktan bu yana fazla gelen sagdıklarım vardi buzlukta. arkadaşım yeni doğum yaptı sutu cok az bebek sarilik olmus hepsini ona verdim ❤ birde sut kizim oldu :)

Biz bugün 4 ay kontrolünden geldik kilosu boyu iyi çok şükür Demir ilacına başlattı birde benim oğlan geceleri ve emzirirken çok terliyordu kilosu önde gidiyor dedi başka bir d vit verdi dozajını 2 katına çıkardı bu yüzden Demir eksikliği de yapar dedi
Sünnet olayı hala muallakta kaldı kalbindeki üfürüm nedeniyle önce ürologla konuşacaktık yerinde yoktu ama geleneksel yöntemle sünnet olcak ve 1.5 yalına kadar halletmemiz lazım sonra cinsel kimlik gelişiminden dolayı tavsiye etmiyoru dedi
Menenjit aşısı 7. Ay dedi
Dişler çok sıkıntı yaratırsa diye bir jel yazdı belki aşırın kullanırız çünkü eller yumruk şeklinde hep agızda
Bir ara meme reddi yaşamıştım sessiz sakin bir ortamda ver dedi
BiZden haberler bunlar 🧿🧿
Canım inşallah geçer üfürümü bir an önce bebeklerde oluyomuş sonra düzeliyomuş diye duydum inşallah geçer hemen. Sevindim kilosunun boyunun iyi olmasına. Demir için damla sağlık ocağındaki ebe de verdi dün bana ama kullanmaya başlamadım kendi doktoruna sormadan kullanmak istemedim salı günü bizim de kontrolümüz. Diş sıkıntısı bizde de var sürekli eli ağzında parmağını dilinin altına sokup kaşıtıyor kendi.. Maşallah bebişine canım benim. 😘
Benimki de yapıyor 3 ay dolmadan başladı yabancılamaya🙈 hatta babasını 1 hafta falan görmedi gördüğünde de sakallıydı bakıp bakıp ağladı kuzum😅 hemde o minik dudağına büke büke😅
Ya yerimm 😂 benim eşim de 15 gün çalışıp 15 gün çalışmıyor evde alışıyor sakallı haline işe gidince kesiyor işten bir geliyor Ela tanıyamıyor uzun uzun bakıyor eşim kucağımdayken yaklaşıyor yüzünü boynuma saklıyor çok komik oluyor alışana kadar saklanıyor 😂😂💜😍 çok şekerler yaa Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömür versin inşallah 💕

Valla hiç sorma sağlı sollu girişti hem de öyle böyle çarpmadı 😂 gündüzleri sürekli kucağımda olmak istiyor uyumak istemiyor gece de uykuya dalmak istemiyor sürekli huzursuz uyumak istemiyor. Uyku gerilemesi yaşıyoruz yani. Sürekli kucağımda gündüzleri kaç gündür migren de yakamı bırakmıyor bu ara.. Ama yıkılmadım ayaktayım bu ataktan da sağ salim çıkarız inşallah kuzum 😄😍😘 bir de şu huyu çıkardı sebepsiz ağlama hem de uzun uzun. Gazı yok tuvaleti yok uyumak istemiyor emmek istemiyor sadece bağırıyor 3-4 kere yaptı 3. Ayın yarısından sonra yapmaya başladı.. Yabancılıyor insanları diye düşünüyorum çünkü evde değil annemlerdeyken ve kayınvalidemlerdeyken yaptı. Dün sağlık ocağında ebeyi görünce başladı mesela. Yok arı vız vız yok dandini dastana söyleye söyleye sakinleştiricem diye perişan oluyorum ama geçecek inşallah bunlar da😄😄
Ya bu minikler ne ara buyudu de yabancılama basladi acaba 🙈 benim oğlan dayılarjna ilk basta oyle sert bakıyor ki dayıları diyor oglum sen ne ayaksin sonra başlıyor ağlamaya 😅 ağlamayan cocuk farklı biri görünce ağlıyor duduşunu büze büze 💋💋 içim gidiyor resmen parcalayasim geliyor 🤪
Iyiki dogurmusuz 😅

Canım inşallah geçer üfürümü bir an önce bebeklerde oluyomuş sonra düzeliyomuş diye duydum inşallah geçer hemen. Sevindim kilosunun boyunun iyi olmasına. Demir için damla sağlık ocağındaki ebe de verdi dün bana ama kullanmaya başlamadım kendi doktoruna sormadan kullanmak istemedim salı günü bizim de kontrolümüz. Diş sıkıntısı bizde de var sürekli eli ağzında parmağını dilinin altına sokup kaşıtıyor kendi.. Maşallah bebişine canım benim. 😘

Ya yerimm 😂 benim eşim de 15 gün çalışıp 15 gün çalışmıyor evde alışıyor sakallı haline işe gidince kesiyor işten bir geliyor Ela tanıyamıyor uzun uzun bakıyor eşim kucağımdayken yaklaşıyor yüzünü boynuma saklıyor çok komik oluyor alışana kadar saklanıyor 😂😂💜😍 çok şekerler yaa Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömür versin inşallah 💕
Çok tatlılar gerçekten 😍 amin canım rabbim bütün yavruları korusun 🙏😇

Ya bu minikler ne ara buyudu de yabancılama basladi acaba 🙈 benim oğlan dayılarjna ilk basta oyle sert bakıyor ki dayıları diyor oglum sen ne ayaksin sonra başlıyor ağlamaya 😅 ağlamayan cocuk farklı biri görünce ağlıyor duduşunu büze büze 💋💋 içim gidiyor resmen parcalayasim geliyor 🤪
Iyiki dogurmusuz 😅
Ben doğurdum benim 😅🙈

Iyiki dogurmusuz 😅
İyi ki iyi ki doğurmuşuzz 😍 yok böyle bir aşk anne olmadan önce anneliği o sevgiyi anladığımı zannederdim ama sadece zannediyormuşum.. Karnımda olduğunu öğrendiğim ilk andan itibaren o kadar farklı duygular yaşadım ki.. İyi ki doğurmuşum şükürler olsun binlerce kezz. 😍💜 komik halleriyle hem güldürüp hem duygulandırıyorlar valla ya 😅💜

Canım selam sen nasılsın? Valla çok değişken kuzum 3 aya kadar gazından çektim sık sık uyanıyordu.. 3 aylık olduk tam bir düzen oturttuk dedim ne güzel 5 saat bile uyuduğu oluyordu. Şimdi 4 aylık oldu hoşgeldiii 4. Ay atağıııı... 😜 çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım özellikle 2 gecedir yine perişan etti beni.. Atakların en uzun süreniymiş. Bakalım ne zaman atlatırız. 😘 sende ne var ne yok nasıl gidiyor bebişle geceler dışında?
Canm valla iyi diyelmm iyi olsun. Benm bebis kolik cikti hic giremiyorm buraya da onla ugrasmaktan. Ama cok sukur gaz sancilari acillik olmalarimiz bitti en azndan🤣

Sağol canım çok teşekkür ederim ☺️ Bizim doktorumuz sağlık ocağının verdiğinin hem kabız yaptığını gemde dişleri boyadığını söyledi gerçekten kızımda da öyle olmuştu

Back