• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bi de bebeğim memeyi alır almaz yüzü önce ağlamaklı oluyor .( süt tazyikli değil)böyle bir durum yaşayan var mı?

Uykusuz bir çocuğum var bebek dediğin uykusuz olur mu gündüzde uyumuyor gecede

Ya bu minikler ne ara buyudu de yabancılama basladi acaba 🙈 benim oğlan dayılarjna ilk basta oyle sert bakıyor ki dayıları diyor oglum sen ne ayaksin sonra başlıyor ağlamaya 😅 ağlamayan cocuk farklı biri görünce ağlıyor duduşunu büze büze 💋💋 içim gidiyor resmen parcalayasim geliyor 🤪
Iyiki dogurmusuz 😅
Oğluşun kaç aylık canım.
Ne zaman yabancılamaya başladığını merak ettim de.

Kizlar sünnet yaptıran bikac kisi vardi grupta, kac günde tamamen iyilesti? Cok agladimi bebekleriniz? Bende yaptirmayi düşünüyorum 3,5 aylık oldu ama cok zorlanirmiyim diye korkuyorum. 6 aya kadar yapılmazsa 6 yaşından sonra yaptırılması tavsiye ediliyor. Doktorumuz cok beklemeyin yapışma var hafif dedi.

Kızlar merhaba, benim doğum iznim nisan sonunda bitiyor. Aranızda izni bitip de heyet raporu alan var mı? Nereden aldınız, nasıl aldınız? Bilgilendirebilir misiniz?

Kizlar sünnet yaptıran bikac kisi vardi grupta, kac günde tamamen iyilesti? Cok agladimi bebekleriniz? Bende yaptirmayi düşünüyorum 3,5 aylık oldu ama cok zorlanirmiyim diye korkuyorum. 6 aya kadar yapılmazsa 6 yaşından sonra yaptırılması tavsiye ediliyor. Doktorumuz cok beklemeyin yapışma var hafif dedi.
1 hafta önce yaptırdım ben 2.5 aylıktı bebeğim.
Yapışma bizde de vardı hatta baya varmış iyi ki yaptırdınız dedi doktor.
Sünnetten önce iğne vurulduğunda ağladı sünnet sırasında hiç ağlamadı sıkıldı sadece.
Sünnetten 1-1.5 saat sonra anestezisinin etkisi geçince bi yarım saat ağladı maalesef.
Sonradan daha da ağlamadı. Çişini yapınca mızmızlandı ilk gün.

Çok şükür 1 hafta oldu iyileşti bi sıkıntı yaşamadık😊
çok küçük oldukları için nasıl olacak nasıl kıyacaz diye düşünüyoruz ama bence en doğru zaman.

Ben ilk oğlumu 40 günlükken sünnet etiirdim .hiçbir mızmızlık olmamıştı biz de.çok çabuk iyileşti.şimdi bu oğlum 3 aylık oldu neredeyse pazartesi günü ona da gün almaya gidicez doktora.merak etmeyin kızlar insan kıyamıyor ama inanın çok hızlı iyileşiyor.

Kızlar ya canım çok sıkkın.bebeğim bi emmesinde hiç kusmıyor diğer emmesinde çok kusuyır.iki gündür arttı kusması.sürekli midesinden geri gelip yutkunuyor.reflü denmesi için ille fışkırır tarzda kusması gerekiyor mu?
Ağzına gelip yüzünü ekşitiyorsa reflüdür canım. Ama kilo alımını etkilemiyorsa sorun etmiyor doktorlar sanırım

Canım yigenimde de aynı sıkıntı vardı 7 aylıkken daralma yapışıklık oldugu ortaya çıktı o zaman ortam çok kötü diye yaptirmadilar 11 aylıkken yani geçen hafta yapıldı ama daralma bayağı ilerlemiş denilmiş. Zaman kaybetmeden yaptır hareketlenmeden onlar çok zorlandı gece gündüz ablamla yapışık ikizler gibi gezdiler bide 12 kg 😶

Sünnetten önce iğne vurulduğunda ağladı sünnet sırasında hiç ağlamadı sıkıldı sadece.
Sünnetten 1-1.5 saat sonra anestezisinin etkisi geçince bi yarım saat ağladı maalesef.
ay aradığım cevabı vermiştin bizde bu hafta yaptıracam inş bişey sorcam bebekler kıpır kıpır ya kolları bacaklari iğne vurulduktan sonra hareket etmemesi için ne yaptınız sizde operasyon odasına girdinizmi
çok küçük oldukları için nasıl olacak nasıl kıyacaz diye düşünüyoruz ama bence en doğru zaman.

Masallah canım 🥰 bizde 2,5 aylıkken yaptıracağım ama 3 aylık olması gerekiyor dedi dusundugumuz doktor. Sanirim kendi tercihi o şekilde çünkü daha küçük yaptıran arkadaşlar var. Bu haftaicinde yaptıracaz insallah.
Ben ilk oğlumu 40 günlükken sünnet etiirdim .hiçbir mızmızlık olmamıştı biz de.çok çabuk iyileşti.şimdi bu oğlum 3 aylık oldu neredeyse pazartesi günü ona da gün almaya gidicez doktora.merak etmeyin kızlar insan kıyamıyor ama inanın çok hızlı iyileşiyor.

Insallah cabucak iyileşirler 💙 Erken olursa daha iyi olur gibi. Simdi bile hareketleri arttı.
Canım yigenimde de aynı sıkıntı vardı 7 aylıkken daralma yapışıklık oldugu ortaya çıktı o zaman ortam çok kötü diye yaptirmadilar 11 aylıkken yani geçen hafta yapıldı ama daralma bayağı ilerlemiş denilmiş. Zaman kaybetmeden yaptır hareketlenmeden onlar çok zorlandı gece gündüz ablamla yapışık ikizler gibi gezdiler bide 12 kg 😶

Evet kuzum bende yaptırayım diyorum biran önce bize ilk muayenesinde daralma var dedi doktor ama 6 ayi da geçirmeyin dedi. Biraz daha havaların ısınmasını bekledik. Bu hafta yaptıracaz artik. Ablana Allah kolaylık versin 😇

Kızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil

Back
X