- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
Canım bişey merak ettim.uykuya dalamaması gazı yüzünden mıydı? Ya da kusması falan var mıydı?3 ay 20 günlüksadece iki gündür böyleyiz öncesinde hiçmi uyku olmaz hiç yok yani on dk 20 dk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bişey merak ettim.uykuya dalamaması gazı yüzünden mıydı? Ya da kusması falan var mıydı?3 ay 20 günlüksadece iki gündür böyleyiz öncesinde hiçmi uyku olmaz hiç yok yani on dk 20 dk
Ahhaha evet bazen yarım saat bazen 45 dkUyku uzunluğu 45 dk mı?:)
Bilmiyorum kuzum kusması yoktu gazı vardı ama yapabiliyordu sadece uykuya direniyordu gözü kapalı bir sağa sola dönüyor uykuya geçemiyordu geçse bile çok kısa sürüyorduCanım bişey merak ettim.uykuya dalamaması gazı yüzünden mıydı? Ya da kusması falan var mıydı?
Oğluşun kaç aylık canım.Ya bu minikler ne ara buyudu de yabancılama basladi acababenim oğlan dayılarjna ilk basta oyle sert bakıyor ki dayıları diyor oglum sen ne ayaksin sonra başlıyor ağlamaya
ağlamayan cocuk farklı biri görünce ağlıyor duduşunu büze büze
içim gidiyor resmen parcalayasim geliyor
Iyiki dogurmusuz![]()
Biz de öyle bu hafta gideceğiz bakalimAyni damla evet bizim de tam olarak geçmedi goz dr gideceğiz bu ay
1 hafta önce yaptırdım ben 2.5 aylıktı bebeğim.Kizlar sünnet yaptıran bikac kisi vardi grupta, kac günde tamamen iyilesti? Cok agladimi bebekleriniz? Bende yaptirmayi düşünüyorum 3,5 aylık oldu ama cok zorlanirmiyim diye korkuyorum. 6 aya kadar yapılmazsa 6 yaşından sonra yaptırılması tavsiye ediliyor. Doktorumuz cok beklemeyin yapışma var hafif dedi.
Ağzına gelip yüzünü ekşitiyorsa reflüdür canım. Ama kilo alımını etkilemiyorsa sorun etmiyor doktorlar sanırımKızlar ya canım çok sıkkın.bebeğim bi emmesinde hiç kusmıyor diğer emmesinde çok kusuyır.iki gündür arttı kusması.sürekli midesinden geri gelip yutkunuyor.reflü denmesi için ille fışkırır tarzda kusması gerekiyor mu?
Benimki de 3 ay 8 günlük3 ay 20 günlüksadece iki gündür böyleyiz öncesinde hiçmi uyku olmaz hiç yok yani on dk 20 dk
Canım sen sünnet olunca düzeldi dememiş miydin ?Uykusuz bir çocuğum var bebek dediğin uykusuz olur mu gündüzde uyumuyor gecede
Canım yigenimde de aynı sıkıntı vardı 7 aylıkken daralma yapışıklık oldugu ortaya çıktı o zaman ortam çok kötü diye yaptirmadilar 11 aylıkken yani geçen hafta yapıldı ama daralma bayağı ilerlemiş denilmiş. Zaman kaybetmeden yaptır hareketlenmeden onlar çok zorlandı gece gündüz ablamla yapışık ikizler gibi gezdiler bide 12 kgKizlar sünnet yaptıran bikac kisi vardi grupta, kac günde tamamen iyilesti? Cok agladimi bebekleriniz? Bende yaptirmayi düşünüyorum 3,5 aylık oldu ama cok zorlanirmiyim diye korkuyorum. 6 aya kadar yapılmazsa 6 yaşından sonra yaptırılması tavsiye ediliyor. Doktorumuz cok beklemeyin yapışma var hafif dedi.
War warBenimki de 3 ay 8 günlük
Ayy umut var hala o zaman![]()
1 hafta önce yaptırdım ben 2.5 aylıktı bebeğim.
Yapışma bizde de vardı hatta baya varmış iyi ki yaptırdınız dedi doktor.
Sünnetten önce iğne vurulduğunda ağladı sünnet sırasında hiç ağlamadı sıkıldı sadece.
Sünnetten 1-1.5 saat sonra anestezisinin etkisi geçince bi yarım saat ağladı maalesef.
Sonradan daha da ağlamadı. Çişini yapınca mızmızlandı ilk gün. ay aradığım cevabı vermiştin bizde bu hafta yaptıracam inş bişey sorcam bebekler kıpır kıpır ya kolları bacaklari iğne vurulduktan sonra hareket etmemesi için ne yaptınız sizde operasyon odasına girdinizmi
Çok şükür 1 hafta oldu iyileşti bi sıkıntı yaşamadık
çok küçük oldukları için nasıl olacak nasıl kıyacaz diye düşünüyoruz ama bence en doğru zaman.
1 hafta önce yaptırdım ben 2.5 aylıktı bebeğim.
Yapışma bizde de vardı hatta baya varmış iyi ki yaptırdınız dedi doktor.
Sünnetten önce iğne vurulduğunda ağladı sünnet sırasında hiç ağlamadı sıkıldı sadece.
Sünnetten 1-1.5 saat sonra anestezisinin etkisi geçince bi yarım saat ağladı maalesef.
Sonradan daha da ağlamadı. Çişini yapınca mızmızlandı ilk gün.
Çok şükür 1 hafta oldu iyileşti bi sıkıntı yaşamadık
çok küçük oldukları için nasıl olacak nasıl kıyacaz diye düşünüyoruz ama bence en doğru zaman.
Ben ilk oğlumu 40 günlükken sünnet etiirdim .hiçbir mızmızlık olmamıştı biz de.çok çabuk iyileşti.şimdi bu oğlum 3 aylık oldu neredeyse pazartesi günü ona da gün almaya gidicez doktora.merak etmeyin kızlar insan kıyamıyor ama inanın çok hızlı iyileşiyor.
Canım yigenimde de aynı sıkıntı vardı 7 aylıkken daralma yapışıklık oldugu ortaya çıktı o zaman ortam çok kötü diye yaptirmadilar 11 aylıkken yani geçen hafta yapıldı ama daralma bayağı ilerlemiş denilmiş. Zaman kaybetmeden yaptır hareketlenmeden onlar çok zorlandı gece gündüz ablamla yapışık ikizler gibi gezdiler bide 12 kg![]()