• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende nurse harvey kullanıyodum ama ben daha çok rezene falan veriyodum. Doktor bana bebeğin çok gazlı başka bişeyi yok dedi. Bitki çaylarını gaz damlasını kes sen de içme dedi. Bizimkinin karnı hep gurul gurul ediyordu sürekli ağlıyodu durmuyodu uyuması çok azdı. Meme emerken birden bire çok fena ağlama tutuyodu ondan götürdüm bişey yok dedi

Canim cok gazlı diyip sonra niye damlaları kestirdi ki? Damlalar gazi azaltmada cok yardımcı oluyor bence. Ben hala rezene vs demleyip içiyorum.

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin güzel günler dilerim. Bebeğim sırt üstünden yana dönüyor , hala yüz üstüne dönmeye başlamadı ,yüz üstü pozisyonu da sevmiyor ama başını güzel tutuyor, sizin bebekleriniz nasıl

Kizlar Subat ayinda buzluga attigim sutlerden deneyeyim dedim, iki poseti actim ama tuhaf bir koku var, sanirim plastik kokusu, tadi da tuhaf, bozuk degil ama taze sute gore farkli. Sizde durumlar nasil, su an evdeyim henuz ise baslamadim ama baslayinca mecbur verecegim buzluktaki sutlerden.

Gece kaç defa emziriyorsunuz? Biz geçen haftaya kadar 1 defa 5 te kalkiyorduk. Artik gece 3 bucukta birde 6 bucukta kalkiyoruz. Sizde durumlar nasıl?
Canım bizim hiç belli olmuyor. Bazen gecede 2 kere kalkıyor emmeye bazen de 2 saatte bir veya saatte bir sürekli kalkıyor. O gün ki huzursuzluğuna bağlı oluyor. Gece tuvalet yapmıyor bazen sabaha kadar tuvaletinin sıkıntısından sık sık uyanıyor belli olmuyor yani.
Kızlar saç dokulmesi yasiyormusunuz ? Doğumdan itibaren Vitamin takviyesi kullandınız mı ?
Canım doğumdan sonra biraz kan ilacı kullandım sağlık ocağında ebe verdi de. Ama çok kullanmadım. Acayip saçlarım dökülüyor öyle böyle değil resmen avuç avuç. Salı günü kontrolü var orada doktora sorup vitamin isteyeceğim.
Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin güzel günler dilerim. Bebeğim sırt üstünden yana dönüyor , hala yüz üstüne dönmeye başlamadı ,yüz üstü pozisyonu da sevmiyor ama başını güzel tutuyor, sizin bebekleriniz nasıl
Canım merhaba benim ki de aynı. Sırt üstü yanlarına dönüyor yüzüstüne daha başlamadı dönmeye. Bazen altını değiştirirken ben sağına soluna çevirirsem benden destek alıp dönüyor yüzüstüne ama daha kendisi dönemiyor. Başını da güzel tutuyor yüzüstü yatırınca bir sıkıntı yok yani. Kaç aylıktı bebeğin 😘

Canım bizim hiç belli olmuyor. Bazen gecede 2 kere kalkıyor emmeye bazen de 2 saatte bir veya saatte bir sürekli kalkıyor. O gün ki huzursuzluğuna bağlı oluyor. Gece tuvalet yapmıyor bazen sabaha kadar tuvaletinin sıkıntısından sık sık uyanıyor belli olmuyor yani.

Canım doğumdan sonra biraz kan ilacı kullandım sağlık ocağında ebe verdi de. Ama çok kullanmadım. Acayip saçlarım dökülüyor öyle böyle değil resmen avuç avuç. Salı günü kontrolü var orada doktora sorup vitamin isteyeceğim.

Canım merhaba benim ki de aynı. Sırt üstü yanlarına dönüyor yüzüstüne daha başlamadı dönmeye. Bazen altını değiştirirken ben sağına soluna çevirirsem benden destek alıp dönüyor yüzüstüne ama daha kendisi dönemiyor. Başını da güzel tutuyor yüzüstü yatırınca bir sıkıntı yok yani. Kaç aylıktı bebeğin 😘
36+3 de doğdu bebeğim cnm , 38 haftaya göre 1 hafta sonra 4 aylık olacağız , teşekkür ederim 🥰🥰

Biogaia zaten probiyotik nurse harveyi gündüz digerini de gece gaz damlası diye geçiyor onu da gece veriyorum dün arkadaşımızın yazdıgından etkilendim vermedim sabah olmadı saat 12 oldu hala huzursuz
Anladım canım bazı bebeklerin gazı daha çok oluyor. Bende maflor kullanıyordum o da probiyotik. Çok bir etkisini görmedim diyr 3 ay dolunca yenisini almadım doktor da gerek yok dedi. Ertesi gün kaka yapamadı 2-3 gün baya zorlandı gaz ve kaka konusunda. Dünden beri daha iyi sanki. Bence vücutları alışıyor bırakınca da düzene girmesi zaman alıyor olabilir

Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama büyük kızım 5 aylıkken dönmüştü. Üstelik çok hareketli bir bebekti doğduğunda bile kendini yana atıyordu ama tam dönmesi 5 ayı buldu. 4 aydan sonra başlar yavaş yavaş sanırım

Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama büyük kızım 5 aylıkken dönmüştü. Üstelik çok hareketli bir bebekti doğduğunda bile kendini yana atıyordu ama tam dönmesi 5 ayı buldu. 4 aydan sonra başlar yavaş yavaş sanırım
Bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak cnm 38 hafta doğuma göre 36+3 de 16 kasımda doğum yapmıştım

Kizlarrrr selmlar maslsmzzz bnm disimda bebisi her gece 1 -1.5 saatte bir kalkan varmi😭
Canım selam sen nasılsın? Valla çok değişken kuzum 3 aya kadar gazından çektim sık sık uyanıyordu.. 3 aylık olduk tam bir düzen oturttuk dedim ne güzel 5 saat bile uyuduğu oluyordu. Şimdi 4 aylık oldu hoşgeldiii 4. Ay atağıııı... 😜 çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım özellikle 2 gecedir yine perişan etti beni.. Atakların en uzun süreniymiş. Bakalım ne zaman atlatırız. 😘 sende ne var ne yok nasıl gidiyor bebişle geceler dışında?

Back