- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Bogazda yutkunurken bi takilma.zorlanma gbi bisi var sanirim balgam sokturucu bisiler yapmam gerekicek cok rahatsız edio surekli yutkunma hissi var genizimi temizleme hissi varNasil bir takilma var
benide ekler misin :) yaş 30 kilo 80 t.d.h 03.12.2020
O biraz psikolojik de olabiliyor, veya alerjiniz varsa bu mevsimlerde olabiliyor. Bol bol su için ve pastil kullanabilirsiniz.Bogazda yutkunurken bi takilma.zorlanma gbi bisi var sanirim balgam sokturucu bisiler yapmam gerekicek cok rahatsız edio surekli yutkunma hissi var genizimi temizleme hissi var
Yok canım estağfurullah, yardım edebileceğim birşey olursaSen tecrubelisin sanirim cok başını agriticaz senin büyük ihtimal
Bende sendenim 2 kere kan verdim henüz kadın doğuma gitmedim salı Çarşamba gidicem o kadar sakinim kiMerhaba, ben de 6.haftanin içindeyim, bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum, ikinci bebeğim, o yüzden sanırım çok sakinim
İlk gebeligimde duyar duymaz bıraktım o zaman lar da yeni başlamıştım bırakmak zor olmadi ama şimdi zorlanıyorum yakıyorum söndürüyorm5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum
Canm sigara bıraktığın zaman oluyor boğaz da gıcık ama geçer bir süre sonra ılık su bogsz pastili ıhlamur icebilirsinYok 2 tane icersek 3 olur 4 olur 5 olur birakmisken tamamen birakalim bencr en sagliklisi
Bogazimda bi takilma hic varyaa cok.rahatsiz oldum nababilirim☹
Merhaba bende de alerjik astım var dr um zorlanıyorsan kullan dedi ventolin ve onceair hap kullanıyordum devam ediyorum şu an ventolin i çok zorda kalırsam kullanıyorum nefes darlığı çok kötü bişeyKızlar benimde alerjim var çok toza ağaçlara ve rutubete karşı devamlı kullanmam gereken aşım ve hapım var doktorum kullanmıcaksın dedi içmezsem hapsuruğum gribe çebiriyor napıcam ya böyle sorunu olan varmı 1 haftadır kullanmıyorum suan cok zor durumdayım astımım var ve nefes alamakta zorlanıyorum burnum tıkandığı için
O biraz psikolojik de olabiliyor, veya alerjiniz varsa bu mevsimlerde olabiliyor. Bol bol su için ve pastil kullanabilirsiniz.
Suan daha iyii. Surei yutkunuyorum kafayi yeeimCanm sigara bıraktığın zaman oluyor boğaz da gıcık ama geçer bir süre sonra ılık su bogsz pastili ıhlamur icebilirsin
Ayni canim bende cok uyku sorunu çekiyorum son zamanda12 de yattim kizlar 4 de uyandim bidaba uyuyamiyorum dunde 6 da uyanmistim sizde durumlar nasil
Ay evet siz de mi oylesiniz sabahın köründe uyaniyorum ben de her sabah12 de yattim kizlar 4 de uyandim bidaba uyuyamiyorum dunde 6 da uyanmistim sizde durumlar nasil
Kızlar bende de alerji var, hamileyken birçok alerji ilacını kullanamıyoruz, tekrar alerji doktorunuza gidip hamile olduğunuzu söyleyin, başka ilaçlar verebiliyorlar ya da bir süre zor geçiyorKızlar benimde alerjim var çok toza ağaçlara ve rutubete karşı devamlı kullanmam gereken aşım ve hapım var doktorum kullanmıcaksın dedi içmezsem hapsuruğum gribe çebiriyor napıcam ya böyle sorunu olan varmı 1 haftadır kullanmıyorum suan cok zor durumdayım astımım var ve nefes alamakta zorlanıyorum burnum tıkandığı için
Ben tam 7. Haftaya girdiğim gün gitmeyi düşünüyorum yani 16 nisanda. Hem çok ultrosana soknamış olurum diyorum hemde hastaneler bu ara çok riskliKızlar kadın doğuma kaçıncı haftada gitceksiniz.eger 6 yı geçip gidersek hem bebek hem kese gorulebilir diğer türlü önce kese sonra bebek kalp atışı için tekrar sizler nasıl yapacaksınız?
CNım benimde astımım var valla kullanmocaksın dedi çok zorda kalırsam zyrtec yazı onunda yarını icceksin dedi 1 hafta öncesi korona oldugumu düsünyordm öksürükten ve ciğrrlerimin acısından ölyordum şimdi hafif öksürüğüm kaldıbi gecmyorMerhaba bende de alerjik astım var dr um zorlanıyorsan kullan dedi ventolin ve onceair hap kullanıyordum devam ediyorum şu an ventolin i çok zorda kalırsam kullanıyorum nefes darlığı çok kötü bişey
Zararı olurmuki ilaçların senin dr kullanmıcaksın demiş böyle olunca ikilemde kalıyor insan
Ben öğrenir Öğrenmez özel hastaneye gitmiştim kendimi koruyarak zaten cok boştu poliklinik. Şimdi tekrar pazartesi gidicem geç döllenme olduğu için kaçıncı haftada olduğumu belirliyemedik kese görünmemisti geçen cuma değil ondan önceki cuma gitmiştim beta hcg 216 çıkmıştı pazartesi randevum var beta hcg ve kese görülecekmi çok merak ediyorumKızlar kadın doğuma kaçıncı haftada gitceksiniz.eger 6 yı geçip gidersek hem bebek hem kese gorulebilir diğer türlü önce kese sonra bebek kalp atışı için tekrar sizler nasıl yapacaksınız?
Canım ben. Gitmedim henüz önümüzdeki Çarşamba gidicem yani benim hesabıma göre 6.hafta ins herseyi oluşmuşturKızlar kadın doğuma kaçıncı haftada gitceksiniz.eger 6 yı geçip gidersek hem bebek hem kese gorulebilir diğer türlü önce kese sonra bebek kalp atışı için tekrar sizler nasıl yapacaksınız?