2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vericem sonucu yazarım Hastanede çalışıyorum çok belirtim olunca bir kan vereyim dedim o yüzden biraz erken oldu inşallah rabbim devamını getirir herkese nasip eder anneliği çok amin

Doktor 1 hafta sonra gel dedi ama kalp atışı duyulur mu o zamana bilmiyorum

yaş 26 kilo 57

Bende cok erken öğrendim benimde 3 gun gecikmem var bgunle beraber dun 2gun gecikme ile 33.28 falan cikti insaah sagliklicakla kucaklarimiza.aliriz

Tahmini Doğum tarihi 16.12.2020
Yaş 26 kilo 83 İzmir
Bende cok erken öğrendim benimde 3 gun gecikmem var bgunle beraber dun 2gun gecikme ile 33.28 falan cikti insaah sagliklicakla kucaklarimiza.aliriz
inşallah Pazartesi tekrar gidicem doktora

Merhaba, ben de 6.haftanin içindeyim, bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum, ikinci bebeğim, o yüzden sanırım çok sakinim

Merhaba, ben de 6.haftanin içindeyim, bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum, ikinci bebeğim, o yüzden sanırım çok sakinim
Merhabaaaa
Suan ben okdr can atıyorum kiiii 4 yil sonunda gelen pamugum meelegim cok sabırsizlaniyorummmm surekli bisiler arasdirma pesindeyim allahim saglicakli hamilelikler nasip etsin hepimize

Amin inşallah:) Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, bir bakıyorsun kucağında inşallah

Teşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum

5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum
Yok 2 tane icersek 3 olur 4 olur 5 olur birakmisken tamamen birakalim bencr en sagliklisi
Bogazimda bi takilma hic varyaa cok.rahatsiz oldum nababilirim☹

Teşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
bende inanamamaktan 5 buçukta uyandım ilk gün
Hala uyuyamıyorum
Sigara iciyodum bıraktım bende 10 gün oldu içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…