Teşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vericem sonucu yazarımHayırlısı olsun, bence değer çok guzel. Doktora ne zaman gideceksin?
Benim ailem ve eşimin ailesi, bir de benim yakin birkaç arkadaşım biliyor.
Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, hoşgeldin. Kan tahlili için çok erken başlamışsın sanırım erken olduğu için değer düşük ama doktorlar sayıdan çok artışa bakıyor. Hayırlısı olsun
Doktor 1 hafta sonra gel dedi ama kalp atışı duyulur mu o zamana bilmiyorumHayırlısı olsun, bence değer çok guzel. Doktora ne zaman gideceksin?
Benim ailem ve eşimin ailesi, bir de benim yakin birkaç arkadaşım biliyor.
Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, hoşgeldin. Kan tahlili için çok erken başlamışsın sanırım erken olduğu için değer düşük ama doktorlar sayıdan çok artışa bakıyor. Hayırlısı olsun
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin
yaş 26 kilo 57
MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI
Listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir veya etiketleyebilirbrnbrr
ANNE ADAYI YAŞ T.DOĞUM TARİHİ BAŞLANGIÇ
KGCİNSİYET ŞEHİR/HASTANE KAÇINCI ÇOCUK brnbrr 30 03.12.2020 66 ? KIRKLARELİ 2 @anreb3232 29 03.12.2020 65 ? İZMİR 1 @Kuzeylitekeli 31 01.12.2020 56 ? - 2 Sistematik- 26 12.12.2020 58 ? ORDU 1 @Yenianne59 27 - 58 ? İSTANBUL - @Ulke34 35 04.12.2020 98 ? - - @Tefviz 27 02.12.2020 76 ? İSTANBUL 1
Bende cok erken öğrendim benimde 3 gun gecikmem var bgunle beraber dun 2gun gecikme ile 33.28 falan cikti insaah sagliklicakla kucaklarimiza.alirizTeşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vericem sonucu yazarımHastanede çalışıyorum çok belirtim olunca bir kan vereyim dedim o yüzden biraz erken oldu inşallah rabbim devamını getirir herkese nasip eder anneliği çok amin
Tahmini Doğum tarihi 16.12.2020
MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI
Listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir veya etiketleyebilirbrnbrr
ANNE ADAYI YAŞ T.DOĞUM TARİHİ BAŞLANGIÇ
KGCİNSİYET ŞEHİR/HASTANE KAÇINCI ÇOCUK brnbrr 30 03.12.2020 66 ? KIRKLARELİ 2 @anreb3232 29 03.12.2020 65 ? İZMİR 1 @Kuzeylitekeli 31 01.12.2020 56 ? - 2 Sistematik- 26 12.12.2020 58 ? ORDU 1 @Yenianne59 27 - 58 ? İSTANBUL - @Ulke34 35 04.12.2020 98 ? - - @Tefviz 27 02.12.2020 76 ? İSTANBUL 1
inşallah Pazartesi tekrar gidicem doktoraBende cok erken öğrendim benimde 3 gun gecikmem var bgunle beraber dun 2gun gecikme ile 33.28 falan cikti insaah sagliklicakla kucaklarimiza.aliriz❤
Teşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
Teşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
MerhabaaaaMerhaba, ben de 6.haftanin içindeyim, bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum, ikinci bebeğim, o yüzden sanırım çok sakinim
5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorumTeşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
Sen tecrubelisin sanirim cok başını agriticaz senin büyük ihtimalBen de ilkinde çok okumuştum :)
InsalllaaahhhhAmin inşallah:) Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, bir bakıyorsun kucağında inşallah
Yok 2 tane icersek 3 olur 4 olur 5 olur birakmisken tamamen birakalim bencr en sagliklisi5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum
Nasil bir takilma varYok 2 tane icersek 3 olur 4 olur 5 olur birakmisken tamamen birakalim bencr en sagliklisi
Bogazimda bi takilma hic varyaa cok.rahatsiz oldum nababilirim☹
Yaaaa bende uyuyamadim gece sürekli uyandim uykuyu cok sevrrim normaldebende inanamamaktan 5 buçukta uyandım ilk gün
Hala uyuyamıyorum
Sigara iciyodum bıraktım bende 10 gün oldu içmiyorum