- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 34
Bende salı gidicrm canm az kaldı arada bir yarın varHanimlar ben Sali gününe kadar nasıl dayanacagim bu ilk randevu ne gelmez günmüş ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende salı gidicrm canm az kaldı arada bir yarın varHanimlar ben Sali gününe kadar nasıl dayanacagim bu ilk randevu ne gelmez günmüş ya.
Kızlar merhaba, benim mide bulantım kusmam cok fazlaydı doktor. Prilam DR adında bir ilan verdi yatmadan önce iki adet içip yatıyorum ancak cok fazla uyku yaptı bende. Birde sürekli bunu kullanmam bebek için sıkıntı olur mu ? Kullananız var mi hiç?
Saliya ne kaldı:)ben de 30 una kadar sabredemiyorum.Hanimlar ben Sali gününe kadar nasıl dayanacagim bu ilk randevu ne gelmez günmüş ya.
Benim doktorumda prilam yazmış eczaci bu ilaç satılmıyor dedi.demekki kendi elinde yokmuşCanım selam bende yaklaşık 1 haftadır Prilam Dr kullanıyorım doktor hiç bir zararı olmadığını hergün alabileceğimi söyledi zaten ilacın gebelik kategorisi de A. Bir yerde de gebelik için üretildiğini okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Ben çok memnunum hiç bir zararını görmedim aşırı bulantım oluyordu sayesinde yemek yiyebiliyorum artık :)
Kaç gündür bekliyoruz salı gelsin diye artık az kaldı 1 guncükBende salı gidicrm canm az kaldı arada bir yarın var ☺
Inşallah duyarsın sen deKızlar benim de randevum yarın akşam 17.00 da, klap atışı için gideceğiz . Dua edin
Benim de çarşamba kızlarBende salı gidicrm canm az kaldı arada bir yarın var ☺
Allah yardımcın olsun mutluluktan ağla inşallahKızlar benim de randevum yarın akşam 17.00 da, klap atışı için gideceğiz . Dua edin
Yok hayır yapmadım yarın yapacağımİnşlh olursun cnm.test yaptınmı peki?
Bol şansYok hayır yapmadım yarın yapacağım
Benim de çarşamba canım. Heyecandan zaman da geçmiyor bi türlü inşallah hepimiz miniklerimizin kalp atışını duyarızBenim de çarşamba kızlar ☺
Amin duyarız canm seniseviyorum- nerde iyidir inşallah sesi çıkmıyorBenim de çarşamba canım. Heyecandan zaman da geçmiyor bi türlü inşallah hepimiz miniklerimizin kalp atışını duyarız
Evet zaman geçmiyor kaçıncı haftadaydın bi de iki gündür ağrılarım kaybolunca bi korktum iyi midir acaba diye rabbim sağlıkla duyursun inşallahBenim de çarşamba canım. Heyecandan zaman da geçmiyor bi türlü inşallah hepimiz miniklerimizin kalp atışını duyarız
Benim doktorumda prilam yazmış eczaci bu ilaç satılmıyor dedi.demekki kendi elinde yokmuş
Ben kullaniyorum canım o ilacı. Benim bulantım oluyir sürekli kusmadım hiç şükür. Ama sürekli de yatıyordum. Doktor yazdı o yüzden. Ama benimkinde günde 2 defa sabah akşam birer tane içilecek yazıyor. Ben geç kalkıyorum zaten öğlen kahvaltı yapıyorum. Tok karnına içiyorum gün boyu rahat oluyorum hemen hemen. Birini de yatmadan 2-3 saat önce içiyorum o da sabah uyandığımda iyi oluyor bulantım olmuyor hemen.Kızlar merhaba, benim mide bulantım kusmam cok fazlaydı doktor. Prilam DR adında bir ilan verdi yatmadan önce iki adet içip yatıyorum ancak cok fazla uyku yaptı bende. Birde sürekli bunu kullanmam bebek için sıkıntı olur mu ? Kullananız var mi hiç?
Benim gittiğimde de yoktu canım sipariş verdi getirtti hemen.Benim doktorumda prilam yazmış eczaci bu ilaç satılmıyor dedi.demekki kendi elinde yokmuş