Insallah canim sabahi zor edicem heralde bana zaman gecmez bugun Allahim tum meleklerimizi korusunEndişe etmekte haklısın canm yasadigin dan dolayi Allah'ın izniyle birşey olmayacak minige
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim sabahi zor edicem heralde bana zaman gecmez bugun Allahim tum meleklerimizi korusunEndişe etmekte haklısın canm yasadigin dan dolayi Allah'ın izniyle birşey olmayacak minige
Yarın güzel haberlerle dön canım. Sakın kalkma bugün yat dinlen. Korktuğun gibi olmayacak inşallah. Burda birinde de öyle oldu adını unuttum kusura bakmasın. Kanamayla gidip bebişi ve kalp atışını duyup geldiydi ya. Onu düşün. Senin de öyle olacak inşallah. İyi tarafından düşün cumaya kadar beklemeyeceksin :) dualarım seninleCumayi bekleme yarin ilk randevuya gel doktor saat 9 da seni bekliyorum dedi
Gün içinde bulantı hâli bende de oluyor evet ama çok şükür istifra edecek kadar değil şimdilik çubuk kraker vs iyi geliyor.benim de iki gündür öyle sabahları özellikle bir kaç kez çıkarıyorum, gün içersinde de sürekli bulantı hali. ama geçecek biliyorum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu 3.ay bitiminde o da bitiyor
İşin tuhafı avokado hiç sevmem rüyamda yediğim avokadonun tadı da normali gibi değildi zaten yine de alayım diyorum. Belki bu kez beğenirim faydalı da aslında keşke yiyebilsem.Canm sen avokado al ye benimde canimin istedigi bir meyve varda satan yok yer
Tamam canim, doktorun baksın için rahat ederCumayi bekleme yarin ilk randevuya gel doktor saat 9 da seni bekliyorum dedi
Saol cnm insallah hersey guzel olacakYarın güzel haberlerle dön canım. Sakın kalkma bugün yat dinlen. Korktuğun gibi olmayacak inşallah. Burda birinde de öyle oldu adını unuttum kusura bakmasın. Kanamayla gidip bebişi ve kalp atışını duyup geldiydi ya. Onu düşün. Senin de öyle olacak inşallah. İyi tarafından düşün cumaya kadar beklemeyeceksin :) dualarım seninle
Canim bende bir uygulama var elika diye orada yaziyordu 7-9haftalarda lekenlenme kanama yasayabilirsiniz diye hatta sabah buraya yazdım kimse yazmadıSaol cnm insallah hersey guzel olacak
Saol canim hepinizden dua bekliyorum bende internetten arastirdim progestoron hormonunu bu haftaya kadar yumurtalik uretiyormus bu haftada plesenta uretmeye basladigi icin hafif kanama ve lekelenme oluyormus zaten sabah bir kere peceteye silince geldi ilaci alip yattim bidahada gelmedi esim saolsun kizimla ilgileniyor kahvalti hazirladi simdide yemek yapiyor Allahtan yemek konusunda cok becerikli bi kocam var benden iyi yemek yaparCanim bende bir uygulama var elika diye orada yaziyordu 7-9haftalarda lekenlenme kanama yasayabilirsiniz diye hatta sabah buraya yazdım kimse yazmadı
Merak etme bebiş iyidir yarin kalbini duyacaksin
Hayırlısı ya üzülmüyorum rabbim den geldiyse vardır bunda da Bi hayır yarın gidecegim batırmayabenim de aynı oldu iki gün kala koyuydu, regl günümde de daha koyulaşmıştı. bhcg regl günğmde 495 çıkmıştı, senin de kanından bakılsa şu an değerin yüksek çıkacaktır, ama evdeki test pozitif çıkınca yanılma payı olmuyor hayırlı olsun
Evet ya bende oyle okudum InşaAllah her sey guzel olucakSaol canim hepinizden dua bekliyorum bende internetten arastirdim progestoron hormonunu bu haftaya kadar yumurtalik uretiyormus bu haftada plesenta uretmeye basladigi icin hafif kanama ve lekelenme oluyormus zaten sabah bir kere peceteye silince geldi ilaci alip yattim bidahada gelmedi esim saolsun kizimla ilgileniyor kahvalti hazirladi simdide yemek yapiyor Allahtan yemek konusunda cok becerikli bi kocam var benden iyi yemek yapar
Vala canim bisey ister diye korkuyorum cogu seyin zamani gelmedi dahaCanm sen avokado al ye benimde canimin istedigi bir meyve varda satan yok yer
Evet 1 ay kadar zamana ihtiyaç var aslında çıkardı birçok şeyde korona da etkiledi ulaşımı zorlaştıVala canim bisey ister diye korkuyorum cogu seyin zamani gelmedi daha
Farklı bir marka ile tekrarla canm insallah pozitifdir topiktekiler genelde bir sıkıntın yoksa 5.haftayi bekledi keseyi görmek içinMerhaba arkadaşlar. Benim de tahmini adet günüm 17 nisandı. Bu tarihten 3 gün önce hafif kahverengi akıntım geldi. Bu yüzden bat günü predictor test yaptım pozitif çıktı. Acaba güvenilir bir test mi. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim sizce
Ya ne guzel icimi ferahlattin benim araştırdığım internet makaleleri genelde düşük yaziyor canimi sıkıyordu... insanin gercekten bu donemde morale cok ihtiyacı oluyormus. Hepimiz evimizdeyiz sevdiklerimizden uzakta annem bir hemsire ve koronali hastalara bakiyor gorusemiyoruz sarilamiyoruz telefonda cok konuşamıyoruz kendimden cok onu dusunuyorum..ne guzel bir nimetmis sarilmak bu zamanda anliyorsun rabbim evladimizi sevdiklerimizi bize bagislasin su zor günleri atlatip feraha cikmayi nasip etsin..Saol canim hepinizden dua bekliyorum bende internetten arastirdim progestoron hormonunu bu haftaya kadar yumurtalik uretiyormus bu haftada plesenta uretmeye basladigi icin hafif kanama ve lekelenme oluyormus zaten sabah bir kere peceteye silince geldi ilaci alip yattim bidahada gelmedi esim saolsun kizimla ilgileniyor kahvalti hazirladi simdide yemek yapiyor Allahtan yemek konusunda cok becerikli bi kocam var benden iyi yemek yapar
SaKizlar gunaydin bugun cok uzgunum sabah kalktiyimda peceteye silince az bi koyu renkte kan geldi hemen doktorumu aradim progestan kapsul 100 mg basla hemen gunde uc defa devam ederse beni ara yoksa yarin sabah 9 gel dedi cuma gidicektik kalp atisi icin dua edin melegime bisey olmasin ilaci aldim yatiyorum bide gunde 3 tane dedi sabah oglen aksammi alicam sormadim eczacida sabah aksam demis ilacin icine baktim sabah bir aksam iki kapsul yaziyor kafam karisti morelim cok bozuk
Beeenn. Adim esra 25 yaşındayım sakarya da yasıyorum. Başlangıç kilom 60
Amin canm Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin butungun yattim zamanda gecmiyor yarin olsa bir an once iyimi nasil ogrensemYa ne guzel icimi ferahlattin benim araştırdığım internet makaleleri genelde düşük yaziyor canimi sıkıyordu... insanin gercekten bu donemde morale cok ihtiyacı oluyormus. Hepimiz evimizdeyiz sevdiklerimizden uzakta annem bir hemsire ve koronali hastalara bakiyor gorusemiyoruz sarilamiyoruz telefonda cok konuşamıyoruz kendimden cok onu dusunuyorum..ne guzel bir nimetmis sarilmak bu zamanda anliyorsun rabbim evladimizi sevdiklerimizi bize bagislasin su zor günleri atlatip feraha cikmayi nasip etsin..
Hic caninin sikma kendini üzme. Allah her şeyin en güzelini bilir endişelerini çok iyi anlıyorum. Iyi düşün iyi olsun. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Sağ saglim hepimiz kucagimiza alalimmmSaol canim hepinizden dua bekliyorum bende internetten arastirdim progestoron hormonunu bu haftaya kadar yumurtalik uretiyormus bu haftada plesenta uretmeye basladigi icin hafif kanama ve lekelenme oluyormus zaten sabah bir kere peceteye silince geldi ilaci alip yattim bidahada gelmedi esim saolsun kizimla ilgileniyor kahvalti hazirladi simdide yemek yapiyor Allahtan yemek konusunda cok becerikli bi kocam var benden iyi yemek yapar
Predictor kaliteli bir gebelik testidir. Emin olmak için kan testi yaptırıp doktora öyle gidebilirsiniz. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Benim de tahmini adet günüm 17 nisandı. Bu tarihten 3 gün önce hafif kahverengi akıntım geldi. Bu yüzden bat günü predictor test yaptım pozitif çıktı. Acaba güvenilir bir test mi. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim sizce