2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
hayırlı oolsun evet masallah degerınız cok guzel artmıs belkı cogul gebelıktır :)

Hgniz aramiza degeiniz cok guzel masallah

Arkdaşlar hamilelğinizi söyledinizmi etrafınıza. Benm ilki kimyasal olduğundan busfer kimseye söylemedm. Sdce iş arkadaşlarmm bilior orda korona yüzünden idari izne çıktığım için. Ailem annem babam vfalan bilmior

Canım ben kimseye söylemedim 3 kimyasal oldu oncesinde.eğer Allah izin verir de kalp atışını duyabilirsem de soylemeyeyim diyorum tabi dayanabilirsem.su an sadece eşim ve ben biliyoruz.

Benim ailem biliyor zaten 5 yildir bu haberi bekliyolar ama akrabaya konu komsuya soylemeyecegim daha erken

Ben dayanamadım hemen bildirdim çevremdeki hemen hemen herkese

Hayırlı olsun tarihlerimiz aynı, ben adetten 3.gun gece gittiğimde 657 çıkmıştı sonra ölçülmedi pazartesi gidicem inşaallah

Benim ikinci hamileliğim beş yıl sonra. Bende herkese söyledim hemen. Olacağı varsa oluyor zaten söylemesende oluyor. Bunun inancında olduğum için.nazara inanıyorum tabi ama hersey Allahin taktiri.

Benim ikinci hamileliğim beş yıl sonra. Bende herkese söyledim hemen. Olacağı varsa oluyor zaten söylemesende oluyor. Bunun inancında olduğum için.nazara inanıyorum tabi ama hersey Allahin taktiri.
Vala bazi kem gozlerden dolayi suan bazi sevdiklerime diyemiyorum olacağı varsa olur tabi

selam kizlar bizde 9 aralik gözüküyoruz daha cok yeniyiz dün kan verdim 33.28 cikti pazartesi tekrar kan vericem ❤

Hayırlı olsun tarihlerimiz aynı, ben adetten 3.gun gece gittiğimde 657 çıkmıştı sonra ölçülmedi pazartesi gidicem inşaallah
Sağol canım senin de hayırlısı olsun evet ben de farkettim seninle ayniyiz benim de adetten 4.gun 1027 çıktı o zaman değerlerimiz de aynı gibi yaklaşık

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin

Hayırlısı olsun, bence değer çok guzel. Doktora ne zaman gideceksin?

Benim ailem ve eşimin ailesi, bir de benim yakin birkaç arkadaşım biliyor.

selam kizlar bizde 9 aralik gözüküyoruz daha cok yeniyiz dün kan verdim 33.28 cikti pazartesi tekrar kan vericem ❤
Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, hoşgeldin. Kan tahlili için çok erken başlamışsın sanırım erken olduğu için değer düşük ama doktorlar sayıdan çok artışa bakıyor. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…