2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlr bu aralar tavuk yemeyin gebeyken çünkü hepsi hormonlu güvendiğinz bi yer varsa ordan alın tavuğu
Zaten bebekler yedirmiyor. 😂😂 Onlar daha iyi biliyor demek ki ne sağlıklı ne sağlıksız. Bir doktor demişti annenin bulantıları, bazı şeyleri isteyip bazılarından tiksinmesi annenin beslenmesini ayarlıyor aslında diye. Tabi orada genel olarak anlatılmak istenen anne adayını istemediği halde yemeye zorlamayın idi.

Canın çok isterse ye tabi canım ama hep aldığın güvendiğin mümkünse köy tavuğu. Hatta yumurta alırken de baş rakamının 1 ya da 2 olmasına özen gösterin 3 ve daha sonrasını almayın derm
Tamam kuzum yumurtada cok ozenlıyızde tavugu bılmıyordum baska hangı besınlerı yemememız gerekıyor?ben turk kahvesı ıcıyorum mesela gunde 1kez cayda ıcıyorum 2 3tane

Tamam kuzum yumurtada cok ozenlıyızde tavugu bılmıyordum baska hangı besınlerı yemememız gerekıyor?ben turk kahvesı ıcıyorum mesela gunde 1kez cayda ıcıyorum 2 3tane
Süt ve süt ürünleri 3 porsyon
Et 4 porsiyon
Sebze 2 porsiyon
Meyve 4-5 prosiyon
Ekmek 9-10 dilim olablr tabi ceviz fındık pekmez koyu yeşil yapraklı sebzeler ve balık önemli . Folik asit için de et ve bol bol portakal yiyin derim kızlar. Nacizane 😍

Süt ve süt ürünleri 3 porsyon
Et 4 porsiyon
Sebze 2 porsiyon
Meyve 4-5 prosiyon
Ekmek 9-10 dilim olablr tabi ceviz fındık pekmez koyu yeşil yapraklı sebzeler ve balık önemli . Folik asit için de et ve bol bol portakal yiyin derim kızlar. Nacizane 😍
Anlamadımm 1gunde 9 10dılım ekmek mı?

Ben de iki fincan nescafe ve 1-2 bardak cay içiyorum. Aşırı kahve tüketen biriydim günde 4-5i bulurdu ancak bu kadar azaltabildim.

X