Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahve ve cayi azaltmak gercekten zor is yerinde ozellikle. Gun gecmiyor aksamlari artik cay demlemiyorum ilik suya limon sıkıp iciyorum caymis gbi iciyorum :))
Çayda bi damla limon damlatarak içilmesinde fayda var 5 bardağı geçmemek şartıyla . Türk kahvesi şekersiz bi fincan Hatta bazı araştrmalar türk kahvesinib beyin gelişimi için iyi olduğunu söylüyor
Şarap kan yapar diyorlardı. Yıl başında kaçamak yapıp azıcık içmeyi düşünüyorum aslında ama perşembe doktor randevum var soracağım yine de. Aşırıya kacmadiktan sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de çay ve kahveden.
Ben o verdıgın lıstwyı yersem 100kg olurum:)))
Ben bugun sabah kahvaltıda 1yumırta peynır zeytın 2cevız 1dılım ekmek yedım
Ara ogun 5 6tane kuru uzum
Oglen 100gr tavuk,salata ve corba
Sımdı tam portakal yedım
Aksamda sadece sebze yıecegım
senın soledıgın lıste cokfazla bence kılo cok alınır ole yenılırse..
Balık yiyemiyorum ben pek, balıkçının önünden geçerken bile nefesimi tutarım. O yüzden ceviz yiyorum ama bunu da doktoruma soracağım eğer çok gerekliyse hap olarak alabilirim.
İnsan kendini kasinca da bebis de strese girer sonucta ve etkilenir. Denge gozetip suclu hissetmeden tuketebliriz bence de cayi kahveyi. Alkolden emin olamasam da