2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Masallah artik o da bir birey belli etmis kendini baya el sallayarak rabbim gonlune gore nasip etsin.

Evde yatıp dınlensen ?antıbıyotık yazdıgına gore cok agır hastasın bellıkı cok gecmıs olsun ılac kullanmadan gecmez mı acaba
Sesim çıkmıyor canım malesef içmedim antibiyotiği dinleniyorum çalışıyorum normalde 2 gün daha evdeyim çok şükür parolü içtim 39 olmasın ateşin dedi çünkü antibiyotikte çok kararsız kaldım

O yüzden parolü içtim baktım olmuyor gece içerim antibiyotiği çok zorlandım diye sabah gittim

Bana da demir ilacı verdi. Ama daha alıp başlayamadım.
Multivitamin
Demir ilacı
D vitamini
Bunları kullanacağım. Multivitamin olarak devavit, demir olarak feramat yazmış. Araştırmadan almak istemedim.
Sana hangi markaları yazmış?

Hareketlerini hissetmediğimiz için görünce çok şaşırıyoruz
Maşallaaah büyütmüşsün bebeğini

Eheh biz havamızı aldık inşallah siz ogrenirsiniz

Bu arada senın kızın olacak benım hıslerıme guven:)

Çok nazlandı doktor aradayım plasanta felan hepsi orda toplanmis çıkıntıyı göremiyorum dedi bana şöyle geliyor ama resimlerine bakınca hiç te kıza benzetemiyorum aynı erkek tipi var annemde diyor oğlandır inşallah bıktı karı bizden zaar erkek istiyor

yok mu kızlar tansiyona benzer baş dönmesi yaşayan?
Ben gecen hafta cok sık yasamistim canim ama bu hafta simdilik yok sukur. Ayaga kalktigim zaman direk basim dönüyordu tansiyon dusmesi gibi

Canım sen balık yağı almıştın zaten balık yağı + decavit çok güzel.
Bana doktorum ocean mummy yazdı balık yağını çok öneriyor hamilelikte.
şimdilik böyle aldım ileri ki aylarda balık yağı + decavit kullanmayı düşünüyorum.
d vitamini evde vardı devit 3 yazmış almadım.
Ve maltofer Demir ilacı yazmış.

Banafa maltofer yazmış bu sefer.
senin vitaminler iyiymiş ama ya ondandır boşver kullanma kabız yapıyor benim d vit ve b12 düşük.
demir sınırda.

omegami kabız yapıyor kustugum için korkuyorum onu içmeye
Benim demir 128
B12-225
Devit3- 70
Ocağın 6 sında yapılmıştı iyiydi sonuçlarım heleki.o ara hiç bise yiyemiyordum depon baya sağlamdı hamilelik öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…