2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bence kız:)

Kronik değilse geçer zaten, gebelik tiroidi senin ki galiba :)

Aynen normalde yoktu kusmak değerleri dahada çok tetikler dedi.doktor ilk sonuçlarıma göre düzelme var o yüzden ilaç başlamadı korkuyordum kalıcı kalcak diye

İlac olarak suan progestan ve folik asit iciyorum ilave olarak 1 haftalik idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik basladik. 12.hafta sonunda progestan ve folik biticekmis. Sonrasinda artik kan ilaci vitamin ilaci ve balik yagi baslarim

Yok kuzu ya Demir ilacı genelde kabız yapıyor ve siyah garip birey oluyor çıkan
B12 şeninde düşük benimde 250. Önerilen en az 400 üstü olması. Hatta ben hamilelikten önce 950ye çektin ama düşmüş ama senin d vitaminin sağlammış. Nasıl yaptın sırrı nedir çok gezmek mi acep
Benim 12 falandı d vitamini en son
Blogu da atıyorum

En korktuğum şey bu süreçte hasta olmak. Çok geçmiş olsun İnşallah hemen atlatırsın.

Aynen kimseye yaklaşmıyorum o yüzden kayınpederim iş yerinde öldürüyor diyorum uzak dur benden sakın yaklaşma senin dusa dikkat etmem lazım çocuk korumayı bilmez sağ sola oksurur tıksırır

Aynen normalde yoktu kusmak değerleri dahada çok tetikler dedi.doktor ilk sonuçlarıma göre düzelme var o yüzden ilaç başlamadı korkuyordum kalıcı kalcak diye
öyle duymadım hiç, annen de ya da baban da yoksa kronik değildir ve gebelikte oluştuysa eğer geçer:)

Evet doktor banada söyledi bi hafta zorlar seni tan etkileri yüksek olur sonra alisirsin tuvaletin simsiyah gelir korkma sakın dedi b12 hamilelik öncesi 600 çıkarttım dil altıyla ama yine iyi kalmış ya sorma ben ilk hamileligimde hamilelik öncesi devit 3 amp ictim her hafta sonra hamile olduğumu ogrendim doktor bis gebelik olduğunu duyunca iyiki olmadı yoksa bebegin beyninde problem olurdu toksit var dedi 200 yakındı değerim ozaman bu doktorumda dedi bebeği geç kendini zehirlersin bida sakın oyle şeyler yapma dedi ama buna valla hiç bise kullanmadım hatta ikk gebelikte doktor her şeyi yasakladı iki aydan fazla iş dışında dışarı bile çıkamadım güneşli havalarda yürekleri.kestirdi kürtaj sonrası iki ay sonra felan 50 altı düşmüştü şimdi nasıl yükseldi hiç bilgim yok ebe sordu ne yaptın dedi valla dedim hiç bişey yapmadım bu sefer

Evet canım balık yağı almıştım o yüzden içinde omega3 olmaması sıkıntı değil.
Decavit içinde folik asit miktarı 0,8mg olması biraz rahatsız etti. Sorun olur mu acaba ?

Aynen kimseye yaklaşmıyorum o yüzden kayınpederim iş yerinde öldürüyor diyorum uzak dur benden sakın yaklaşma senin dusa dikkat etmem lazım çocuk korumayı bilmez sağ sola oksurur tıksırır
Ben şu soğuklarda çok dikkat ediyorum. Çok fazla dışarı çıkmıyorum.
Eşimi de tembihledim hasta olan kişilerden uzak duracak. Hasta olursa eve gelmesin bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…