• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar nasılsınız ben çok bitkin hissediyorum bebeğimi besleyemiyorum doğumdan sonraki gün sütüm az az geldi ama bebeğe yetmicek korkusuyla doğduğu gğnden beri mama da veriyoruz ve dünden beri beneğim memeyi kavrayamıyor emmek istemiyor süt kaşığının hızlı gelişine mi alıştı yoksa sütüm az dşye mi bilmiyorum yetersizlik içindeyim
Merhaba. Yorgun, bitkin ve uykusuz hissediyorum ne yazık ki...
Mamaya doktor tavsiyesi ile mi başladınız? Normalde doktorun bebeğin kilo alımını az bulup sütünüzün yeterli olmadığına kanaat getirmesi ile mamaya başlanır. Onda da bir öğün meme, bir öğün mama şeklinde ya da önce emsin doymadığı oranda mama verilsin falan derler. Bebek memeyi unutmamış olur. Bebek emdikçe süt artar. Emmese bile sütümüzü arttırmak için sağıyoruz zaten. Az akışkanlı biberonlar var. Onları deneyin isterseniz. Ama önceliğiniz memeye döndürmek olsun bence. Süt sağma makineniz yoksa temin edip sütünüzü sağın. Süt arttıkça korkunuz gider.

Canım benim hayırlı uğurlu olsun iyi olmanıza çok sevindim bir an önce toparlasın inşallah 🙏🏻 İlk gün zor oluyor filtre kahveyi de unutma 🌸😘

Geçmiş olsun. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏
Kızlar selam teşekkür ediyorum ❤️güncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum. warcrew warcrew misophonia_ misophonia_

Kızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help
Eczaneyede sorabilirsin tuzlu su sıkıyorsun burnuna sonra kuvvetlice çekiyosun bu kadar manuel çek makinayla çek hangisi varsa manuel daha iyi çeker

Kızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help
Eczaneyede sorabilirsin tuzlu su sıkıyorsun burnuna sonra kuvvetlice çekiyosun bu kadar manuel çek makinayla çek hangisi varsa manuel daha iyi çeker
Kızlar selam teşekkür ediyorum ❤️güncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum. warcrew warcrew misophonia_ misophonia_
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin biran önce 🤲🏻 bebiş kaç haftalık kaç kilo doğdu

40 haftamız doldu zaten canım geçen hafta 3600.du kilosu üstü de olabilir dedi bir hafta geçti muhtemelen 4 kilo doğacak o kesin zaten sezeryan ya da normal hayırlısı neyse o olsun artık zaten yapacak bişey yok saglikli doğsun da artık herşey gelip geçiyor. Benim kızlarda kucuk sezeryanla bakmak zor olacak ama onu da atlatırız.
Normal bekleyen bi ikimiz kaldık heralde

Umarim biran once normale donersin cnm. Benimde yara olmaya baslamsti. Merhem suruyordum bide sutumden surdum gecti simdilik

Canım geçmiş olsun 🥹 sen de kendine gelene kadar biraz acıyacak sanırım çünkü ben bir şey yapmamama rağmen yaraboldu gibiydi emzirirken ilk ağzına aldığında geberiyodum sonra sonra geçti yavaştan kremleri sür sürekli emzirdikten sonra yine üstüne ne kapatiyorsun bilmiyorum ama kiyafete degmesin kremi kiyafetler emiyo yoksa ben strec koparip koyuyordum nemli tutuyordu öyle böyle geçti şuan. Henüz 2 gün oldu sabret bebişin için ❤️ umarım çok ilerlemeden iyileşir hemen
Aldik ya serum fizyolojik ve agizla çekilenden tabsiye etmisler eşim de almış, doktor şuan gerek yok minicik zaten ama ilerde lazim olabilir demişti bi damla sıkıp bakcam duruma göre 🙏

Back
X