2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canım senin bebegimde sorun olduğunu felan ne zaman öğrenmiştin nasıl öğrendik daha doğrusu

Bana gyneferon yazdı ama 14.haftam olduğunu farkedince iki üç hafta sonra başla şimdi başlama dedi omegaya bir an önce başlamaya bak dedi başka bise kullanmıyorum ben gerçi hiç birine başlamadım henüz

Son aylara doğru veriyorlardı sanki hatta kapsül değildi benim ki küçük kutular açılıp içiliyordu içmesem diye çok teklif etmiştim.

Ooo sana da merhaba bıdık nasıl sallamış eli ne güzel denk gelmiş öylee :)
Maşallah

Canım bana da antibiyotik verdi ama ben kullanmadım. Ateşim yoktu çünkü. Ateş çok önemli bebeği zorluyormuş. Doktoruna güven.

Ben bayadır kullanıyorum canım ya;
Demir
Omega 3 lü multivitamin
Magnezyum
Mide koruyucu

Günaydın güzel anneler benim dünden beri baş dönmem var ilginç bir şekilde. Aranızda yaşayan var mı? Korkmaya başladım
Hiç korkma canım benim mide bulantım fln olmadı ama baş dönmem hep var. Ve bebek büyüdükçe çok zorluyor anlıyorumki tansiyonum düşüyor. Ölçtürünce de gerçekten düşük oluyor. Bol bol dinlen ve sıvı al o zaman.

Yaaaaa el sallıyor bıldıgınnn nasıl guzel

Bu arada senın kızın olacak benım hıslerıme guven:)

Banafa maltofer yazmış bu sefer.
senin vitaminler iyiymiş ama ya ondandır boşver kullanma kabız yapıyor benim d vit ve b12 düşük.
demir sınırda.

Çok sağol canım ya stres yaptıkça iyice oynamaya başladı bol bol su içeyim

Bende yerimden kalkarken 1 dakikalık dönme yaşıyorum ama tansiyon gibi değil tansiyon yüksekliği mutlaka doktora söyleyin tansiyon önemli
ben de öğlen bi ölçtürücem. Düşük olsun da yüksek olmasın. Normalde hep düşüktür ama dengem şaştı. Doktora da soracağım canım dediğin gibi

Kronik değilse geçer zaten, gebelik tiroidi senin ki galiba :)

bana da mummy ve demir verdi 12 haftadan sonra basla dedi demire ama nasıl baslarım bilmiyorum cok acaip bi ilaç gebelık sıkayetlerı bıttıkten sonra onun sıkayetlerı baslar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…