Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanki bebişim eline kazma küreği almış calisyor içerde o kadar gerdiriyor ki bu gece kendini ama yemezler bu gece de umudum yok gelsen iyi olurdu ama yeter ki sağlıklı ol ne zman istersen. Artık en kotu 1 haftan kaldı köprüden önce son çıkış. Öyle de sakaci tam ben bunları yazarken duruldu tekrar
Maşallah bizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum
Buarada eşi hediye alan varmı ben erkek doğurduğum için hediye yok
Benim telefonun yenilenme zamanı gelmişti biraz takılıyordu kamera çok iyi değildi. Onu yeniledi doğum hediyesi diye Maviesra
dan haber yok galiba daha
Aha hamilelik günlüğüm gitti ama ben hala dogurmadim yabu arada hafif sancılarım var sabah ola hayyrola dayanilmayacak bi ağrı degil ama saat 1 den beri belime ve makat kısmına vuruyor bakalım nasıl olacak geçeceğini düşünüyorum pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabi hayırlısı.
Benim telefonun yenilenme zamanı gelmişti biraz takılıyordu kamera çok iyi değildi. Onu yeniledi doğum hediyesi diye Maviesra
dan haber yok galiba daha
Selam canım doğurdum 12.25 de anestezi beni çok sarstı tansiyonum firladi ve benim için zor bı durum oldu ameliyat ve sonrası iyi geçti bebiş küveze girmedi ama emme refleksi yok mama ve süt sağma ile ilerliyoruz
Biz iyiyiz canım bebiş ufak doğdu minik şuan emme refleksi yok ama küvese girmedi şırınga ve amne süt kaşığı ile besliyoruz sezeryan oldum anca kendime geldim tansiyon problemi yaşadik ve yıpratıcı oldu benim için aka sukie şuan cok iyiyim