• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teyzoşlar el salliyoruz 👋😊 doktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi 🤦‍♀️ iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek 😂 kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum 😊
Masallah artik o da bir birey belli etmis kendini baya el sallayarak 😂 rabbim gonlune gore nasip etsin.

Evde yatıp dınlensen ?antıbıyotık yazdıgına gore cok agır hastasın bellıkı cok gecmıs olsun ılac kullanmadan gecmez mı acaba
Sesim çıkmıyor canım malesef içmedim antibiyotiği dinleniyorum çalışıyorum normalde 2 gün daha evdeyim çok şükür parolü içtim 39 olmasın ateşin dedi çünkü antibiyotikte çok kararsız kaldım 😔

Yok canım ya doktorun uygun gördüyse kullan ki zaten ateşin vs de varmış.
Augmentin zaten en çok kullanılan antibiyotik. Ben sadece grip geçmiyor diye kullanacaksın sandım ateş varsa tabi ki kullan. Ateş o antibiyotikten daha çok zararlıdır bebeğe.
O yüzden parolü içtim baktım olmuyor gece içerim antibiyotiği çok zorlandım diye sabah gittim 😔

Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim😅
Bana da demir ilacı verdi. Ama daha alıp başlayamadım.
Multivitamin
Demir ilacı
D vitamini
Bunları kullanacağım. Multivitamin olarak devavit, demir olarak feramat yazmış. Araştırmadan almak istemedim.
Sana hangi markaları yazmış?

Teyzoşlar el salliyoruz 👋😊 doktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi 🤦‍♀️ iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek 😂 kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum 😊
Hareketlerini hissetmediğimiz için görünce çok şaşırıyoruz🤩
Maşallaaah büyütmüşsün bebeğini🧿

Kızlaaar biz dayanamıyoruz artık. Normalde haftaya gidicektik hastaneye ama eşim öğleden sonra gidelim dedi. Rüyasında görmüş yine 🤩 İzin falan almış iş yerinden gidiyoruz öğleden sonra 🤣o erkek diyor ben kız bakalım ne cıkacak 🤷‍♀️

Eheh biz havamızı aldık 😂😂 inşallah siz ogrenirsiniz

Bu arada senın kızın olacak benım hıslerıme guven:)

Çok nazlandı doktor aradayım plasanta felan hepsi orda toplanmis çıkıntıyı göremiyorum dedi bana şöyle geliyor ama resimlerine bakınca hiç te kıza benzetemiyorum aynı erkek tipi var 😂 annemde diyor oğlandır inşallah bıktı karı bizden zaar erkek istiyor 😂😂

yok mu kızlar tansiyona benzer baş dönmesi yaşayan?
Ben gecen hafta cok sık yasamistim canim ama bu hafta simdilik yok sukur. Ayaga kalktigim zaman direk basim dönüyordu tansiyon dusmesi gibi

Bana da demir ilacı verdi. Ama daha alıp başlayamadım.
Multivitamin
Demir ilacı
D vitamini
Bunları kullanacağım. Multivitamin olarak devavit, demir olarak feramat yazmış. Araştırmadan almak istemedim.
Sana hangi markaları yazmış?
Canım sen balık yağı almıştın zaten balık yağı + decavit çok güzel.
Bana doktorum ocean mummy yazdı balık yağını çok öneriyor hamilelikte.
şimdilik böyle aldım ileri ki aylarda balık yağı + decavit kullanmayı düşünüyorum.
d vitamini evde vardı devit 3 yazmış almadım.
Ve maltofer Demir ilacı yazmış.

Banafa maltofer yazmış bu sefer.
senin vitaminler iyiymiş ama ya ondandır boşver kullanma kabız yapıyor😂 benim d vit ve b12 düşük.
demir sınırda.

😂😂omegami kabız yapıyor kustugum için korkuyorum onu içmeye
Benim demir 128
B12-225
Devit3- 70
Ocağın 6 sında yapılmıştı iyiydi sonuçlarım heleki.o ara hiç bise yiyemiyordum depon baya sağlamdı hamilelik öncesi 😂😂

Back
X