2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Geçmiş olsun. İnsan gebelik olduğu için doğal yöntemleri de öneremiyor

Ben sadece multıvıtamın alıyorum folık asıtıde bıraktım ama bu hafta randevum var 12.haftada degısıyor sanırım ılaclar haftasonu bellu olur ne kullanıp kullanmayacagım o zamqn bılgı verırım canım

Off o zaman içmeyeyim yani napacağımı bilemedim içsem bi dert içmesem bi dert nasıl geçecek bilmiyorum ateşimde çok yükseliyor dr 39u aşmasın ateşin bebeğe zararlı dedi sadece parol mü içeyim yani

canım bence doktorun ne diyorsa onu yapmalısın böyle durumlarda, en iyisini doktor bilir.

Demir olarak elevit, decavit veriyorlar ama içeriğine baktım onlarda multivitaminmiş. Demir oranı diğerlerine göre yüksek.

Bana 2li testte detaylı ultrasonda söylediler canım

Günaydın güzel anneler benim dünden beri baş dönmem var ilginç bir şekilde. Aranızda yaşayan var mı? Korkmaya başladım

atesın yoksa ıcme bana da yazmıslardı antıboytık ventolin bile yazdılar o kdr kötü durumdaydım hıcbırını ıcmedım ıcmeden de geçiyor zaten antibiyotik ateşın yoksa bır faydası olmaz .

atesın yoksa ıcme bana da yazmıslardı antıboytık ventolin bile yazdılar o kdr kötü durumdaydım hıcbırını ıcmedım ıcmeden de geçiyor zaten antibiyotik ateşın yoksa bır faydası olmaz .
sozumu gerı alıyorum atesın varsa içmelisin ateş demek kanda mikrop demek .

Demir olarak elevit, decavit veriyorlar ama içeriğine baktım onlarda multivitaminmiş. Demir oranı diğerlerine göre yüksek.
Decavit kullanırken yanında Demir kullanmıştım ilkinde canım.
ayrı olarak Demir ilacı kullanan var mı diye merak ettim.
O kadarda düşük değildi çünkü
Çok ilaç olunca olmuyor ya
Hele Demir’in ayrı bir sorumluluğu var

Teyzoşlar el salliyoruz doktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum

Eklentiler

• 20200204_105219.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 70
Ohoo bana randevuyu martın ilk haftasına verdi ben ne yapayım Ama tabi kiii o vakti beklemeden gideceğim o ayrı
Bende cuma günü devlete gidicem sonra ikili test için özelde kendi doktoruma gidicem bazı sebeplerden gidemedim daha hem cinsiyette öğrenirim sanırım insan hareketleri hissedene kadar sürekli gidip görmek istiyor ya

Olabilir canım 2 kağıt vardı birinde burun kemiği ve boyunun ne kadar olduğu yazıyordu o kağıt bende kaldı diğeri de silikti okuyamadım kan vermeye gidince aldılar benden o zaman onda mı yazıyodu acaba ama normalde ultrasondan bakınca sekretere söyler ense kalınlığı falan sadece burun kemiğini söyledi anlamadım valla inşallah ölçmüştür ve temiz çıkar

yaaa çok tatlı yerim şu ellere bak yaaaaa

Aman aman kimler gelmiş
Maşallah canım
Büyüdüler ya gerçek bebek gibi gözüküyorlar artık yerim yerim

İnşallah canım

Yaaa çok tatlı ama maşallah ya benimki de kıpır kıpırdı elini ağzına götürüyodu minnak

Kızlaaar biz dayanamıyoruz artık. Normalde haftaya gidicektik hastaneye ama eşim öğleden sonra gidelim dedi. Rüyasında görmüş yine İzin falan almış iş yerinden gidiyoruz öğleden sonra o erkek diyor ben kız bakalım ne cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…