• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Augmentin gebelikte de kullanılan en güvenli bilinen a sınıfı bir ilaç.
İlk gebeliğimde 10. Haftada kullandım fakaatt
gerçekten zorlu durumlar harici kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tam diyafram zarının kapanması haftasında bu antibiyotiği kullandığım için hep aklımda bir acaba kaldı benim. Ki doktoruma sonsuz güvendiğim halde. İnsan birşeyleri sorumlu tutmak istiyor elinde olmadan. Öyle ki adı geçince bile kayıtsız kalamıyorum.

Canım senin bebegimde sorun olduğunu felan ne zaman öğrenmiştin nasıl öğrendik daha doğrusu

Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim😅

Bana gyneferon yazdı ama 14.haftam olduğunu farkedince iki üç hafta sonra başla şimdi başlama dedi omegaya bir an önce başlamaya bak dedi başka bise kullanmıyorum ben gerçi hiç birine başlamadım henüz 😂

Decavit kullanırken yanında Demir kullanmıştım ilkinde canım.
ayrı olarak Demir ilacı kullanan var mı diye merak ettim.
O kadarda düşük değildi çünkü
Çok ilaç olunca olmuyor ya 😅
Hele Demir’in ayrı bir sorumluluğu var 😂😂

Son aylara doğru veriyorlardı sanki hatta kapsül değildi benim ki küçük kutular açılıp içiliyordu 😑içmesem diye çok teklif etmiştim.

Teyzoşlar el salliyoruz 👋😊 doktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi 🤦‍♀️ iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek 😂 kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum 😊
Ooo sana da merhaba bıdık :D nasıl sallamış eli ne güzel denk gelmiş öylee :)
Maşallah:nazar:

Geçen yazmıştım gribim diye daha da arttı bademciklerim şişti öksürmekten uyuyamıyordum dr gittim sabaah AGUMENTİN yazdı bide parol antibiyotik içmek istemiyorum ama düzelmiyorum çok kararsız kaldım of 😢
Canım bana da antibiyotik verdi ama ben kullanmadım. Ateşim yoktu çünkü. Ateş çok önemli bebeği zorluyormuş. Doktoruna güven.

Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim😅
Ben bayadır kullanıyorum canım ya;
Demir
Omega 3 lü multivitamin
Magnezyum
Mide koruyucu

Günaydın güzel anneler :anneadayı: benim dünden beri baş dönmem var ilginç bir şekilde. Aranızda yaşayan var mı? Korkmaya başladım o_O
Hiç korkma canım😂 benim mide bulantım fln olmadı ama baş dönmem hep var. Ve bebek büyüdükçe çok zorluyor anlıyorumki tansiyonum düşüyor. Ölçtürünce de gerçekten düşük oluyor. Bol bol dinlen ve sıvı al o zaman.

Teyzoşlar el salliyoruz 👋😊 doktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi 🤦‍♀️ iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek 😂 kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum 😊
Yaaaaa el sallıyor bıldıgınnn nasıl guzel😇😇♥️

Bu arada senın kızın olacak benım hıslerıme guven:)

Bana gyneferon yazdı ama 14.haftam olduğunu farkedince iki üç hafta sonra başla şimdi başlama dedi omegaya bir an önce başlamaya bak dedi başka bise kullanmıyorum ben gerçi hiç birine başlamadım henüz 😂
Banafa maltofer yazmış bu sefer.
senin vitaminler iyiymiş ama ya ondandır boşver kullanma kabız yapıyor😂 benim d vit ve b12 düşük.
demir sınırda.

Canım bana da antibiyotik verdi ama ben kullanmadım. Ateşim yoktu çünkü. Ateş çok önemli bebeği zorluyormuş. Doktoruna güven.

Ben bayadır kullanıyorum canım ya;
Demir
Omega 3 lü multivitamin
Magnezyum
Mide koruyucu

Hiç korkma canım😂 benim mide bulantım fln olmadı ama baş dönmem hep var. Ve bebek büyüdükçe çok zorluyor anlıyorumki tansiyonum düşüyor. Ölçtürünce de gerçekten düşük oluyor. Bol bol dinlen ve sıvı al o zaman.
Çok sağol canım ya stres yaptıkça iyice oynamaya başladı :KK6: bol bol su içeyim

Bende yerimden kalkarken 1 dakikalık dönme yaşıyorum ama tansiyon gibi değil tansiyon yüksekliği mutlaka doktora söyleyin tansiyon önemli
ben de öğlen bi ölçtürücem. Düşük olsun da yüksek olmasın. Normalde hep düşüktür ama dengem şaştı. Doktora da soracağım canım dediğin gibi

Kızlar dahiliyeye gözüktüm doktor ilaca baslamicam dedi seninki geçici gibi duruyor 20.haftaya kadar beklicez dedi kusmalarim devam ettiği için sonuçlarım da duan düzelme olmazmi troidi kusma tetikledigi için 20.haftaya kadar kesilir ozaman bakacaz ve buyuk ihtimalle değerlerin düzelmiş olcak dedi yeme içme dikkat etmem gereken bişey yok sadece seni kıstırmayacak yağsız şeyler ye dedi (börek yiyorum suan😂) bi tahlil istedi onun değerlerine fore tekrar konuşalım dedi perşembe günü çıkmanmış sonucu onunda bakalım çok sevindim ya kalıcı kalmaz dedi doktor
Kronik değilse geçer zaten, gebelik tiroidi senin ki galiba :)

Decavit kullanırken yanında Demir kullanmıştım ilkinde canım.
ayrı olarak Demir ilacı kullanan var mı diye merak ettim.
O kadarda düşük değildi çünkü
Çok ilaç olunca olmuyor ya 😅
Hele Demir’in ayrı bir sorumluluğu var 😂😂
bana da mummy ve demir verdi 12 haftadan sonra basla dedi demire ama nasıl baslarım bilmiyorum cok acaip bi ilaç gebelık sıkayetlerı bıttıkten sonra onun sıkayetlerı baslar artık :D

Back
X