- 14 Mart 2024
- 200
- 141
- 18
Çok geçmiş olsun.şimdi nasıl durumuPatates değilmiş enfeksiyon kapmış kızım gece acile gittik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun.şimdi nasıl durumuPatates değilmiş enfeksiyon kapmış kızım gece acile gittik![]()
Dayanamadım acile götürdüm kanında enfeksiyon çıktı yüksek dedi doktor yatıralım dedi ama ben yatırmadım özel hastaneye o kadar durumum yok sigortamızda daha başlamadı çok üzgünüm ya crp 33 çıktı ilaç verdi 2 gün düşmezse getir dedi doktor ne oldu böyle birdenbire anlamadım ya![]()
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızlarAteşine bakın ben farketmemişim ateşten kusma hırıltı başlamış üst solunum yolu enfeksiyonu yapmış. Alerjide genelde sıkıntılı durum boğazda şimdi ve nefes alamama görürürz bu ciddidir kızarıklık durumu beni korkutmaz dedi. Bakıcınızı uyarın benim gözümün önündeydi ağız dolusu süt geldi boğuluyordu neye uğradığını şaşırdı kızım korktu. Daha kusmaz sandım koydum yine kustu onu çıkaramadı geri yuttu![]()
Benimki gündüz de aynı. Sabah 7 8 gibi uyanıyor 2 saat sonra uyuyor ama uykusu en fazla 40 dk sürüyor. Sonra 12 gibi bir daha uyuyor yine yarım saat 1 saat arası bir uyku 3 te tekrar uyumak istiyor en son uykusu da 3 te yattığı uyku oluyor akşam 7.30 da gece uykusuna yatıyor. Ama bunalr olurken sadece ağlıyor. Yani uyutmayayım daha erken desem de ağlıyor uyutayım uykusu var desem de ağlıyor. Resmen çırpınıyor kucağımdabizim sorun galiba şu oldu, ben gündüz uykularını ayarlayamadım. ramazandan dolayı evin programı değişti, yatış kalkış vakitleri erkene geldi. sabah 8de uyanıp 10 gibi tekrar uyumak istiyor. 10da uyuyup 12de zor kaldırıyorum sanki gece uykusunun devamı gibi çok garip. sonraki bütün uykular da nanay oluyor. gündüz uykularını daha kısa tutucam. gündüz uykuları nasıl sizin? ne kadar süresi toplam? bizim de aynı sabah ve öğlen uykusuna iyi dalıyor, iyi uyuyor. ama üçüncü uyku zamanı hem ağlıyor hem de uyumaya direniyor. gece de aynı şekil :/
Kuşum ben geçiriyorum daha çok küçükler çünkü biraz büyüsün önümüzdeki ay biraz pütürlü bırakırım aşamalı giderim yani bebeğimin yemesine bağlıkızlar çorbaları blenderdan geçiriyor musunuz? hep geçirmeyin diye tavsiye ediliyor ama baktığım tüm tariflerde (bu çocuk aç kitabında mesela) blender kullanılıyor. çorba kıvamı vermek için ben de biraz geçireceğim galiba, tam pürüzsüz hale getirmem ama
Ya ben de öyle düşünüyordum ama elimle kolayca parçalanabilen herhangi katı bir şey verdiğimde çiğniyor benimki bildiğinKuşum ben geçiriyorum daha çok küçükler çünkü biraz büyüsün önümüzdeki ay biraz pütürlü bırakırım aşamalı giderim yani bebeğimin yemesine bağlı
Çorbaya başladılar mı yaa ben hala tadımı bitiremedim yüzyıl sürcek galibakızlar çorbaları blenderdan geçiriyor musunuz? hep geçirmeyin diye tavsiye ediliyor ama baktığım tüm tariflerde (bu çocuk aç kitabında mesela) blender kullanılıyor. çorba kıvamı vermek için ben de biraz geçireceğim galiba, tam pürüzsüz hale getirmem ama
Şuan dönmüyor ama sürekli yapmıyor iki kere yaptı bıraktı Bi daha dönmedi öyle ya yarım dönüyor kalıyor gene. Bakalım zamanları var birazayy maşallahhben bile duygulandım senin için. bizimki bacakları devirerek yarım dönmüştü ya sonra unuttu gibi. bir süre hiç yapmadı. bugün yine yapmaya başladı ama yarım dönüyor sadece. ne zaman tam dönecek çok merak ediyorum
hem üzülüyorum büyüyor diye hem de bir an önce büyüsün yürüsün konuşsun falan istiyorum. çelişkilerrrr
Sağolasın Ya görümcemle çocuğu iftara geldiler bana da çocuğu hastaydı galiba ondan geçti yaÇOk geçmiş olsun ya nasıl hasta oldu ki öylemisafir falan gelmiş miydi son günlerde
İdrara da bakıldı temiz çıktı hatta sürüntü de aldılar influenza felan mi diye onlar da temiz çıktı sadece Kanda enfeksiyon yüksek. Ateş çok korkuttu ya yavrum yanıyordu ilaç verdi eve geldik şuan biraz daha iyi gibi ama fazla keyfi yok ya sağolasınidrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? o da crp den mi anlaşılıyor acaba? çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir çabucak![]()
Eğer iki güne düşmezse Bi daha getir dedi doktor eğer düzelmezse devlete götürcem ya SağolasınÇok geçmiş olsundevlet hastahanesine götür istersen
Sağolasın 2 gün bekleyeceğiz bakalım düzelmezse tekrar götüreceğimÇok geçmiş olsun. Belki devlet Hastanesi'nde normal poliklinikten fikir alırsınız tedavi için.
Sağolasın ya görümcem geldiği çocuğuyla çocuk da hastaydı burnu felan tıkalıydı sanırım ondan geçti yaÇok geçmiş olsun kızlarne oldu ya acaba birdenbire? Üşütme ya da hastalığı olan biriyle bir arada olma durumunuz oldu mu? Birinden mi kaptılar ki
Allah acil şifalar versin bebişlere
![]()
Sağolasın hiç bilmiyorum dışarı da doğru düzgün çıkmıyoruz ama ilk defa hasta oldu ömrümden ömür gitti resmen yaÇok geçmiş olsun Allah şifa versin kızlarsalgın mı var yani nedir
![]()
Çocuklularla özellikle okula kreşe gidenlerle pek görüşmemek lazım. Ben de arkadaşlarka görüştüğümde hiç yaklaştırmıyorum çocukları okuldan çok hastalık getiriyolarSağolasın Ya görümcemle çocuğu iftara geldiler bana da çocuğu hastaydı galiba ondan geçti ya
İdrara da bakıldı temiz çıktı hatta sürüntü de aldılar influenza felan mi diye onlar da temiz çıktı sadece Kanda enfeksiyon yüksek. Ateş çok korkuttu ya yavrum yanıyordu ilaç verdi eve geldik şuan biraz daha iyi gibi ama fazla keyfi yok ya sağolasın
Eğer iki güne düşmezse Bi daha getir dedi doktor eğer düzelmezse devlete götürcem ya Sağolasın
Sağolasın 2 gün bekleyeceğiz bakalım düzelmezse tekrar götüreceğim
Sağolasın ya görümcem geldiği çocuğuyla çocuk da hastaydı burnu felan tıkalıydı sanırım ondan geçti ya
aynen ben de şu an geçiricem biraz. bir de çorbaya kıvam verici bişey katmıyorum ya un vs. gibi ondan dolayı blender olmayınca bütünleşmiyor pek, su ve sebzeler ayrı kalıyor gibi. çorba kıvamına gelmesi için biraz karışması lazımKuşum ben geçiriyorum daha çok küçükler çünkü biraz büyüsün önümüzdeki ay biraz pütürlü bırakırım aşamalı giderim yani bebeğimin yemesine bağlı
ya ben biraz yürek yedim galiba annemin gazına da gelmiş olabilirim kddjjd 5-6 sebzeyi tattırdıktan sonra tarhana verdim. ilk gün bir iki kaşık verdim, sonra biraz daha derken baya baya yiyor şu an. bir de aşırı sevdi tarhanayı. içinde 10 sebze var herhangi bi tepki göstermedi maşallahÇorbaya başladılar mı yaa ben hala tadımı bitiremedim yüzyıl sürcek galiba![]()
Benimkine bütün muz elma salatalık veriyorum kemirerek ama geçen kereviz çorbasında parça bırakmışım yutamadı boğuluyor gibi oldu kustu çok korktu bide o yüzden sırayla gitmeye karar verdimYa ben de öyle düşünüyordum ama elimle kolayca parçalanabilen herhangi katı bir şey verdiğimde çiğniyor benimki bildiğinyani pütürlü de yer gibi
Bende verdim tarhana hemde anam babam usulü bide bir güzel yediaynen ben de şu an geçiricem biraz. bir de çorbaya kıvam verici bişey katmıyorum ya un vs. gibi ondan dolayı blender olmayınca bütünleşmiyor pek, su ve sebzeler ayrı kalıyor gibi. çorba kıvamına gelmesi için biraz karışması lazım
ya ben biraz yürek yedim galiba annemin gazına da gelmiş olabilirim kddjjd 5-6 sebzeyi tattırdıktan sonra tarhana verdim. ilk gün bir iki kaşık verdim, sonra biraz daha derken baya baya yiyor şu an. bir de aşırı sevdi tarhanayı. içinde 10 sebze var herhangi bi tepki göstermedi maşallahhala tadım yapmadığımız meyve sebzelerden kaldı bizim de ama sonsuza kadar tadım yapamayız diye düşünerek güvenli sebzeleri karıştırıyorum çorba kıvamında veriyorum artık
![]()
Oh ne güzel inş böyle sorunsuz devam eder yarasınaynen ben de şu an geçiricem biraz. bir de çorbaya kıvam verici bişey katmıyorum ya un vs. gibi ondan dolayı blender olmayınca bütünleşmiyor pek, su ve sebzeler ayrı kalıyor gibi. çorba kıvamına gelmesi için biraz karışması lazım
ya ben biraz yürek yedim galiba annemin gazına da gelmiş olabilirim kddjjd 5-6 sebzeyi tattırdıktan sonra tarhana verdim. ilk gün bir iki kaşık verdim, sonra biraz daha derken baya baya yiyor şu an. bir de aşırı sevdi tarhanayı. içinde 10 sebze var herhangi bi tepki göstermedi maşallahhala tadım yapmadığımız meyve sebzelerden kaldı bizim de ama sonsuza kadar tadım yapamayız diye düşünerek güvenli sebzeleri karıştırıyorum çorba kıvamında veriyorum artık
![]()
Bütün vermeye cesaretim yok henüzBenimkine bütün muz elma salatalık veriyorum kemirerek ama geçen kereviz çorbasında parça bırakmışım yutamadı boğuluyor gibi oldu kustu çok korktu bide o yüzden sırayla gitmeye karar verdim
Karnabahar yeşil kabak falan eklemel istiyorum çorbalarına pürelerine yine 3 gün denetmem gerek dimi kızlarÇorbaya başladılar mı yaa ben hala tadımı bitiremedim yüzyıl sürcek galiba![]()
Evet 3 gün deneme yapmadan karışık şekilde yedirme dedi bize doktor sonra bir şeye alerjisi olsa hangisinden acaba diye başa dönecegiz dedi. Ayrı ayrı denemek lazımKarnabahar yeşil kabak falan eklemel istiyorum çorbalarına pürelerine yine 3 gün denetmem gerek dimi kızlar