2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar dahiliyeye gözüktüm doktor ilaca baslamicam dedi seninki geçici gibi duruyor 20.haftaya kadar beklicez dedi kusmalarim devam ettiği için sonuçlarım da duan düzelme olmazmi troidi kusma tetikledigi için 20.haftaya kadar kesilir ozaman bakacaz ve buyuk ihtimalle değerlerin düzelmiş olcak dedi yeme içme dikkat etmem gereken bişey yok sadece seni kıstırmayacak yağsız şeyler ye dedi (börek yiyorum suan) bi tahlil istedi onun değerlerine fore tekrar konuşalım dedi perşembe günü çıkmanmış sonucu onunda bakalım çok sevindim ya kalıcı kalmaz dedi doktor

Hipotiroidi mi hipertiroid mi?

Gunaydin kizlar cok halsizim ve cok agir bir migren atagi gecirdim hamileliktede ne zor ya ilac fayda etmiyor zaten kusuyordum daha fena oldum 3 gundur yemek yemiyorum acliktan kolum kalkmiyor birde oglani okula gotur getir mahvaldum doktora gidenler ins iyi haberler alirsiniz cinsiyetleride ögrenirsiniz. Ben gec gidicem bu ay 2 li test yaptirmicam hicbir cocuguma yaptirmamistim.

Çok geçmiş olsun bende aynıyım tam geçiyor diyorum tekrar başlıyor bide çocuklu olunca daha zor ben normalde iğne vuruluyordum öyle hafifliyordu şimdi bişeyde yapamıyoruz

Çok geçmiş olsun bende aynıyım tam geçiyor diyorum tekrar başlıyor bide çocuklu olunca daha zor ben normalde iğne vuruluyordum öyle hafifliyordu şimdi bişeyde yapamıyoruz
Sağolun.Kesinlikle minoset ictim ama sifir etki. o kadar soguk kompleks yaptim yok banamisin demedi.

benım normalde mıgrenım yok sınuzıtım var dün sabah ıse gelirken cok bunaltım cam açtım öyle geldm klimayı falan kapadım . Aksam felaket bir baş ağrısı basladı ilaç falan içmedim parol minoset geçircek gibi değildi bosuna kimyasal almyim dedim birde kabızlık sıkayetı basladı bende ki normalde hiç olmazdım . Bütün gece mahvoldum eşimle çukuru izlerken ışığı falan kapattım yüzüme tülbent örttüm ısık gelmesn diye öyle ağrıyla uyuyakalmısım sabaha geçti cok sukur ama allah yardımcısı olsun migreni olanların . migren bundan daha ağır cunku .

Geçen yazmıştım gribim diye daha da arttı bademciklerim şişti öksürmekten uyuyamıyordum dr gittim sabaah AGUMENTİN yazdı bide parol antibiyotik içmek istemiyorum ama düzelmiyorum çok kararsız kaldım of

Augmentin gebelikte de kullanılan en güvenli bilinen a sınıfı bir ilaç.
İlk gebeliğimde 10. Haftada kullandım fakaatt
gerçekten zorlu durumlar harici kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tam diyafram zarının kapanması haftasında bu antibiyotiği kullandığım için hep aklımda bir acaba kaldı benim. Ki doktoruma sonsuz güvendiğim halde. İnsan birşeyleri sorumlu tutmak istiyor elinde olmadan. Öyle ki adı geçince bile kayıtsız kalamıyorum.

Off o zaman içmeyeyim yani napacağımı bilemedim içsem bi dert içmesem bi dert nasıl geçecek bilmiyorum ateşimde çok yükseliyor dr 39u aşmasın ateşin bebeğe zararlı dedi sadece parol mü içeyim yani

Off o zaman içmeyeyim yani napacağımı bilemedim içsem bi dert içmesem bi dert nasıl geçecek bilmiyorum ateşimde çok yükseliyor dr 39u aşmasın ateşin bebeğe zararlı dedi sadece parol mü içeyim yani
Yok canım ya doktorun uygun gördüyse kullan ki zaten ateşin vs de varmış.
Augmentin zaten en çok kullanılan antibiyotik. Ben sadece grip geçmiyor diye kullanacaksın sandım ateş varsa tabi ki kullan. Ateş o antibiyotikten daha çok zararlıdır bebeğe.

Evde yatıp dınlensen ?antıbıyotık yazdıgına gore cok agır hastasın bellıkı cok gecmıs olsun ılac kullanmadan gecmez mı acaba

Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim

Randevum cumartesı günü ama ben ogune kadar uyumak uyandıgımda cumartesı gunu olmasını ıstıyorum çok merak ve heyecan içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…