- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Bende ayni sekilde bagliyorum patetes sogutup sariyorum. Masaj yaptiriyorum ama tuttumu hicbirsey etki etmiyor malesef.Ben başımı sıkıca bağlıyorum bütün gün öyle geziyorum biraz hafifliyor ağrısı sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni sekilde bagliyorum patetes sogutup sariyorum. Masaj yaptiriyorum ama tuttumu hicbirsey etki etmiyor malesef.Ben başımı sıkıca bağlıyorum bütün gün öyle geziyorum biraz hafifliyor ağrısı sanki![]()
Masallah artik o da bir birey belli etmis kendini baya el sallayarakTeyzoşlar el salliyoruzdoktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi
iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek
kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum
![]()
Sesim çıkmıyor canım malesef içmedim antibiyotiği dinleniyorum çalışıyorum normalde 2 gün daha evdeyim çok şükür parolü içtim 39 olmasın ateşin dedi çünkü antibiyotikte çok kararsız kaldımEvde yatıp dınlensen ?antıbıyotık yazdıgına gore cok agır hastasın bellıkı cok gecmıs olsun ılac kullanmadan gecmez mı acaba
O yüzden parolü içtim baktım olmuyor gece içerim antibiyotiği çok zorlandım diye sabah gittimYok canım ya doktorun uygun gördüyse kullan ki zaten ateşin vs de varmış.
Augmentin zaten en çok kullanılan antibiyotik. Ben sadece grip geçmiyor diye kullanacaksın sandım ateş varsa tabi ki kullan. Ateş o antibiyotikten daha çok zararlıdır bebeğe.
Yaaa çok tatlı ama maşallah yabenimki de kıpır kıpırdı elini ağzına götürüyodu minnak
![]()
Bana da demir ilacı verdi. Ama daha alıp başlayamadım.Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim![]()
Cok dıkkat et canım cok gecmıs olsunSesim çıkmıyor canım malesef içmedim antibiyotiği dinleniyorum çalışıyorum normalde 2 gün daha evdeyim çok şükür parolü içtim 39 olmasın ateşin dedi çünkü antibiyotikte çok kararsız kaldım![]()
Ateşim var evde ateş ölçer yok eşim birazdan almaya gidecek bakalım yüksek çıkarsa başlarım ilacasozumu gerı alıyorum atesın varsa içmelisin ateş demek kanda mikrop demek .
Teşekkür ederim Allah bebişlerimizi korusunCok dıkkat et canım cok gecmıs olsun![]()
Hareketlerini hissetmediğimiz için görünce çok şaşırıyoruzTeyzoşlar el salliyoruzdoktor cinsiyet için hiç bise diyemiyorum dedi göstermiyor kendini aradayım daha erken dedi
iyi suanlik bu sefer 13+6 cıktı haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor bida 20 gün 1 ay sonra dicem ama size bırakıyorum dedi gülerek
kan hapı yazdı ama iki üç hafta sonra başla dedi doğumdan sonraya kadar kullancaz dedi bizden haberler böyle ben konuştukça içind E kıpır kıpır oynamaya başladı eşimde diyor her gelmemizde ayrı bir şaşırıyorum
![]()
Kızlaaar biz dayanamıyoruz artık. Normalde haftaya gidicektik hastaneye ama eşim öğleden sonra gidelim dedi. Rüyasında görmüş yineİzin falan almış iş yerinden gidiyoruz öğleden sonra
o erkek diyor ben kız bakalım ne cıkacak
![]()
En korktuğum şey bu süreçte hasta olmak. Çok geçmiş olsunAteşim var evde ateş ölçer yok eşim birazdan almaya gidecek bakalım yüksek çıkarsa başlarım ilaca![]()
Kuzu 17-18. Haftalarda öğrendim. Hemen ayrıntılıya girdim.
Okumak istersen herşeyi yazdığım blogu paylaşabilirim özelden.
Ooo sana da merhaba bıdıknasıl sallamış eli ne güzel denk gelmiş öylee :)
Maşallah![]()
Bu arada senın kızın olacak benım hıslerıme guven:)
Ben gecen hafta cok sık yasamistim canim ama bu hafta simdilik yok sukur. Ayaga kalktigim zaman direk basim dönüyordu tansiyon dusmesi gibiyok mu kızlar tansiyona benzer baş dönmesi yaşayan?
Benim de öyle hipotiroidi oluyor kontrol altindayim her ay gidiyorum ilac vermedi.Hızlı çalışıyor gözüküyor tahlillere göre ne olduğunu sormadım. Valla![]()
Canım sen balık yağı almıştın zaten balık yağı + decavit çok güzel.Bana da demir ilacı verdi. Ama daha alıp başlayamadım.
Multivitamin
Demir ilacı
D vitamini
Bunları kullanacağım. Multivitamin olarak devavit, demir olarak feramat yazmış. Araştırmadan almak istemedim.
Sana hangi markaları yazmış?
Banafa maltofer yazmış bu sefer.
senin vitaminler iyiymiş ama ya ondandır boşver kullanma kabız yapıyorbenim d vit ve b12 düşük.
demir sınırda.