2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar,
Yeme düzeni değişeniniz var mı ? Ben kahvaltıda ekmek yemezdim. Şimdi aynı porsiyon aynı malzemeleri hazırlıyorum ama 2 3 gündür bi dilim de olsa ekmek yemez isem doymuyorum

Günaydın kızlar,
Yeme düzeni değişeniniz var mı ? Ben kahvaltıda ekmek yemezdim. Şimdi aynı porsiyon aynı malzemeleri hazırlıyorum ama 2 3 gündür bi dilim de olsa ekmek yemez isem doymuyorum
Günaydın,
Bence olumlu bir değişim olmuş sizinki, özellikle tam buğday ekmeğini abartmadan tüketmemiz lazım :)

Günaydın,
Bence olumlu bir değişim olmuş sizinki, özellikle tam buğday ekmeğini abartmadan tüketmemiz lazım :)
Doymamam beni şaşırtıı canım ya. Omletime ruşeym koymuştum ondan ekstradan bide ekmek isteyince canım şaşırdım Nese inş çok abartmadan bu iştah devam eder yoksa halim duman.

Doymamam beni şaşırtıı canım ya. Omletime ruşeym koymuştum ondan ekstradan bide ekmek isteyince canım şaşırdım Nese inş çok abartmadan bu iştah devam eder yoksa halim duman.
Burada iştahı olmayan zorla yemek yiyen çok arkadaş var, dediğiniz gibi abartmadan devam etsin inşallah :) Böylesi daha güzeldir diye düşünüyorum.

Mesela ben her sabah 1 dilim ekmek kesin yerdim, bu sabah onu bitiremedim ki iştahım da açık olmasına rağmen. Böyle tuhaflıklarımız olacak galiba ara ara :)

Dıyet lıstelerınde bıle omlet yanında bır dılım ekmek verılıyor bende o sekılde yıyorum gayet saglıklı kılo yapmaz

Doktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Burun kemiğimiz var, nt 1,7 ölçüldü. Umarım sağlıkla dünyaya gelir
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• A3E69473-40F5-449F-9722-99EF06A1B4CE.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 4B25C8B6-EEAB-43E3-918C-A629F3C64A49.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 57

Kraft şemsiye gibi kapanıyor onu alcam büyük ihtimalle

Benım benzetme degıl ama ıcıme sana hep dogan erkektı.. baya kocaman olmus masallah

Günaydın Kızlar
Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar hafta sonu yoktum geldim ne var ne yok herkes iyidir insallah cok mesaj birikmiş hepsini okuyamadım =)
Günaydın kızlardün iyiyim dedim midem bulanmıyor dedim ve akşam olan oldu gerçi yoldan gelmiştik belki onun etkiside olabilir

erkek gibi sanki

Ay minnoşa bak senerkek mi acaba

Maşallaah
Ben hala kız diyorum

Ben kız gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…